FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
DIY CD-player / DAC
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> DIY & Minitehnicus
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
cos22tm

Conectat la: 11 Noi 2003

MesajTrimis: Mar Mar 16, 2004 3:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

arata bine Wink l-ai si pus intro cutie cu tot cu transport CD/DVD-ROM ? cum arata in final CD playeru' ?
cat costa kit-ul ? am vazut si eu PLED cu backlight albatru ... bestial
am de gand sa invat sa "ma joc" si eu cu un astfel de display Embarassed fiindca nu stiu inca sa programez microcontrl. am gasit pe net o schema cu care as putea sa programez PLEDu' prin LPT (asfel PC-ul are rol de microcontrol.) schema e cea de mai jos. ce ziceti am sanse de reusita ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Mar 16, 2004 3:31 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Lupulroz

Conectat la: 03 Noi 2003

MesajTrimis: Dum Mai 09, 2004 5:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Detalii finale despre proiect:
http://www.rockna-line.com/diy/dac/dac.htm

dacfinal2.jpg
 Description:
 Filesize:  69.3 KB
 Viewed:  329 Time(s)

dacfinal2.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Bogdan

Conectat la: 08 Dec 2003

MesajTrimis: Lun Mai 10, 2004 2:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Verba volant ...

Ultima modificare efectuata de catre Bogdan la Vin Mar 10, 2006 1:43 am, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bodisan

Conectat la: 05 Sep 2004

MesajTrimis: Dum Sep 05, 2004 5:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dar are vreunul din voi idee cum fac sa cante un CD-ROM care are doar un buton? (Fara sa folosesc alte piese, daca este posibil Smile )
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
bodisan

Conectat la: 05 Sep 2004

MesajTrimis: Mie Sep 08, 2004 11:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LupulRoz, ai pm. In cazul in care nu l-ai primit, intrebarea era: cat costa kitul de controlat CD-ROM? Pe site-ul tau scrie 49 euro, ceea ce e prea mult. La banii astia ma multumesc cu un cd-rom cu 2 butoane, care macar "Canta", sau imi cumpar un CD-Player Portabil, eventual si cu mp3!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Alex

Conectat la: 12 Iul 2003

MesajTrimis: Mie Sep 08, 2004 10:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vreau si eu unul sau chiar 2.
Intr-adevar pretul e cam mare dar acolo scrie ca e shipping-ul inclus.

Lupulroz cum e mai bine sa te contactam?PM,aici,mail ?
Eu as zice ca ar merge perfect si un thread la publicitate Smile
Sus
Lupulroz

MesajTrimis: Vin Sep 17, 2004 12:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu am intentia (cel putin deocamdata) de a folosi forumul pentru vanzari.
Ca mijloc de comunicatie prefer mailul, forumul il citesc mai rar in ultima vreme din lipsa de timp.
Cine doreste sa realizeze prin forte proprii controlul de cd-rom, pot pune la dispozitie cablajul + procesor, evident la un pret mai mic.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Tuliman

Conectat la: 18 Aug 2004

MesajTrimis: Vin Oct 01, 2004 8:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce alt integrat de la Analog mai poate fi folosit ca receiver digital (in loc de ad1892)? Sau alt circuit... mai stiu cateva, foarte folosit e CS8412(?), dar nu stiu care e ok ca pret/performanta, si sa il si pot gasi la noi.
Multumesc
Sus
Vasile
peȘte

Conectat la: 18 Aug 2003

MesajTrimis: Vin Oct 01, 2004 9:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CS se gaseste pe la noi la un pret destul de mare ~20 Euro.
Nu este indicat de Crystal in constructii noi poentru ca de anul viitor se scoate din productie Laughing
Sus
Lupulroz

MesajTrimis: Vin Oct 01, 2004 11:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu CS8412(8414) jitter-ul indus in dac de pe sp-dif va fi mult mai mare si calitatea transportului este absolut critica. Am ales 1892 pentru ca permite un reclocking relativ simplu, iar jitter-ul la iesire este practic egal cu cel al clock-ului injectat. PLL1705 are un jitter de vreo 50 pS, dar acum am scos un modul de clock care are in jur de 7-8 pS, ceea ce e world-class. Cool

clock5.jpg
 Description:
 Filesize:  43.19 KB
 Viewed:  256 Time(s)

clock5.jpg

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> DIY & Minitehnicus Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum