Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
diy-audio

Conectat la: 25 Feb 2009 Mesaje: 909 Locatie: Oradea
|
Trimis: Joi Mar 17, 2011 10:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Interesant punctul de vedere razvanvrs. Hai ca mai adug si eu ceva:
Comunitatea hi-fi din RO e destul de mica, e ca o familie. Forumul asta e una din camerele acestei familii. CBI a prins nevasta ca il inseala dupa 3 ani si a dat cu ea de pamant in camera Hi-fi & Multimedia.
Hai ca ne mai destindem si noi un pic. Eu unul am terminat cu balacareala. Acuma sper ca glumele sa fie gustate si sa nu fie interpretate ca balacareala.  _________________ ahegyes
www.diy-audio.ro |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Mar 17, 2011 10:20 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
razvanvrs

Conectat la: 24 Aug 2009 Mesaje: 466 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 17, 2011 10:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Deloc, eu ma amuz, nu stiu de altii, sper sa aibe acelasi sentiment !  _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
Anunturi de Publicitate ! |
|
Sus |
|
|
CBI

Conectat la: 10 Ian 2007 Mesaje: 427 Locatie: Pitesti
|
Trimis: Joi Mar 17, 2011 10:29 am Titlul subiectului: |
|
|
se vede de la o posta (domnule razvanhtc de pe okazii si best friend poligram cu I romanesc) ca MP a inceput sa primeasca ajutoare de la amicii lui,dar asta nu schimba cu nimic faptul ca de atata timp se vand gogosi texte si bisnitzareala in particular
si se pare ca nici pe ei nu i-a deranjat cu nimic faptul asta si ii doare fix la 1m,incercand sa caute feluri cat mai ascunse sa aduca insulte si sa te denigreze,atacand persoane
a spus o vorba f plina de subinteles felixx acum ceva vreme si atunci nu o intelesesem! (nu aia in care trebuie sa plateste sa vezi grafciele,asta numai in RO se poate intampla...)
in rest,sa fim noi sanatosi ca viata merge inainte si asa
nu port pica nici eu pe nimeni,doar ne amuzam impreuna(unii de altii sau intre noi...) |
|
Sus |
|
|
razvanvrs

|
Trimis: Joi Mar 17, 2011 10:34 am Titlul subiectului: |
|
|
CBI, am citit de vreo 4 ori ceea ce ai scris, sper ca am inteles corect, doar tu stii ce ai scris acolo ... Dar ... e cum spui tu ! Insa tare as vrea sa il cunosc si eu pe acest poligram ( cu i romanesc ), este de treaba omul nu ? _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
|
Sus |
|
|
razvanvrs

|
Trimis: Joi Mar 17, 2011 10:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Sincer imi era dor de forum, macar cateva zile sa mearga, fun maxim  _________________ Muzica este un răspuns căruia nu i s-a pus nici o întrebare.
|
Sus |
|
|
CBI

|
Trimis: Joi Mar 17, 2011 10:42 am Titlul subiectului: |
|
|
razvanvrs a scris: | CBI, am citit de vreo 4 ori ceea ce ai scris, sper ca am inteles corect, doar tu stii ce ai scris acolo ... Dar ... e cum spui tu ! Insa tare as vrea sa il cunosc si eu pe acest poligram ( cu i romanesc ), este de treaba omul nu ? |
habar nu am ce invarteli si relatii are el cu MP,dar respectul si bunul simt,ala de care ar trebui sa dau dovada,o sa il pastrez pt persoanele care il castiga si prin fapte,nu numai prin vorbe.Pana la proba contrarie
eu iti doresc multa sanatate si sper sa nu te fi jicnit prea tare in mod neintentionat in toata galceava asta.A fost alegerea ta si stiai in ce te bagi! se vede ca esti si tu malitios si priceput la bagat strambe  |
|
Sus |
|
|
diy-audio

Conectat la: 25 Feb 2009 Mesaje: 909 Locatie: Oradea
|
Trimis: Joi Mar 17, 2011 11:02 am Titlul subiectului: |
|
|
obuzel a scris: | Ce importante e boxele pentru unii.
Asta deja e obsesie, fara suparare  |
Orgoliile in mica noastra familie de amatori hi-fi sunt foarte mari. Cunosc un caz aici la mine in oras, in care 2 oameni care aveau o prieteneie de peste 30 de ani sau certat crunt pt. ca unul din ei a spus ca amplificatorul celuilalt suna prost. De la buni prieteni au ajuns sa nu se mai salute.
Dupa cum vezi orgoliile sunt foarte mari si cand cineva fluiera in biserica supara multa lume. Asta nu e o noutate. Se vad foarte bine si pe acest forum discutiile care au avut loc intre diverse tabere de forumisti.
Eu am ajuns la concluzia ca nu are rost sa pui la suflet nimic din ce se scrie pe un forum sau altul, de aceea incerc sa privesc diferit si sa ma amuz pe cat posibil. _________________ ahegyes
www.diy-audio.ro |
|
Sus |
|
|
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009 Mesaje: 1735 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 17, 2011 11:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Reiterez rugamintea sa terminati cu tot circul asta penibil
Bine face Dorian pe forumul lui ca taie din fasa orice asemenea flame-uri
Si cand ma gandesc ca nu eram de acord cu stilul lui de moderare, il consideram prea strict
Sincer, prefer o moderare stricta decat o asemenea tiganie  _________________
 |
|
Sus |
|
|
CBI

|
Trimis: Joi Mar 17, 2011 11:54 am Titlul subiectului: |
|
|
omule te pune cineva sa citesti daca iti zgarie privirile ,mai sunt si alte sectiuni,valabil si pt restul nemultumitilor de 'calitatea continutului'
ai avut ocazia sa si moderezi si nu ti-a placut exact din motivele precizate si e de inteles
acum esti un simplu user ca si noi si nu vad de ce mai incerci sa faci legea.Obisnuitza?
inca nu am ajuns sa ne trimitem la origini si pana atunci lasa in pace flame-u ca am confirmarea ca sunt si altii incantati sa afle niste chestii care le-au simtiti pe pielea lor
si deja dorinta cred ca iti este indeplinita,flame-u s-a stins de la sine ca nu suntem capcauni
tiganiile de care zici tu au avut loc (si probabil mai au) cu mult timp inainte sa stii tu si in alte locuri!
sper sa nu vii sa ma ataci am incercat sa fiu cat mai sincer cu tine
si tu te-ai luat de atatea ori in balon cu diversi foumisti si pana nu ti-ai spus oful,nu v-ati calmat.Intelege-ne si pe noi acuma  |
|
Sus |
|
|
FATHER

Conectat la: 26 Iun 2006 Mesaje: 1072 Locatie: Satu Mare
|
Trimis: Joi Mar 17, 2011 1:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
.................... |
|
Sus |
|
|
PolyGram

Conectat la: 24 Iun 2006 Mesaje: 1632 Locatie: viseu de sus(sus de tot, in mm)
|
Trimis: Joi Mar 17, 2011 2:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
CBI, ai zis de vreo 10 ori ca termini... Termina o data. Iti repet: CAND ESTI INCONSECVENT NU POTI FI CREDIBIL.
Dupa 3 ani de zile te plangi ca o fata mare. Ai facut-o (de mai multe ori), ti-a placut, nu te mai vaita ca ti-ai pierdut virginitatea. _________________ Ignoranta poate fi o explicatie, dar nu o scuza. |
|
Sus |
|
|
CBI

|
Trimis: Joi Mar 17, 2011 2:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
atunci nu mai imi dati apa la moara
lasati-o asa cum a picat ,eu de 'inconsecvent' si restul cu basma curata!
multa sanatate si sa ne auzim de bine altadata! |
|
Sus |
|
|
PolyGram

|
Trimis: Joi Mar 17, 2011 3:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nicule, asta e un forum -SINGURUL- in care INCA mai exista libertate de exprimare. Moderarea tip ''pumn-ul in gura" nu merge. Cu ce drept? De acea alte forumuri sunt ca si moarte, adica fara activitate.
A, ca aduci jigniri, ca denigrezi si calomniezi, a altceva. Aici un moderator sre nu numai datoria, ci si OBLIGATIA, de a inteveni si chiar a sterge postarile. DAr, cand e vorba de LIBERTATEA DE EXPIRMARE, cu ce drept? N-am dreptul la alta opinie. Crezi ca numai tu ai dreptate? Cine te crezi? Esti dictator? (nu la tine ma refer, la un moderator in general) Suntem sub comunism inca? Eu stiu ca au murit tineri in revolutie pentru libertatea nostra de exprimare.
Aici ii dau dreptate lui CBI. Cui nu-i place, sa nu citeasca. _________________ Ignoranta poate fi o explicatie, dar nu o scuza. |
|
Sus |
|
|
PolyGram

|
Trimis: Joi Mar 17, 2011 3:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
CBI a scris: | se vede de la o posta (domnule razvanhtc de pe okazii si best friend poligram cu I romanesc) ca MP a inceput sa primeasca ajutoare de la amicii lui... |
PolyGram nu e nume romanesc. Nu te da mare cunoscator al limbii romane, ca nu esti. Daca tu te numesti Ciobanu, eu nu pot sa scriu Cyobanu si nici sa-ti zic Taranu. Si chiar daca zicem i grec si scriem Y, tot o litera din alfabetul roman este. Cauta si vezi. Deci : PolyGram. E un efort prea mare sa ma respecti?
Apoi, se vede de la o posta ca dii-audio (cu i romanesc), ti-a sarit in ajutor si, cred eu, ca el te-am montat. E rau ca MP primeste ajutoare de la prieteni, dar la tine e bine ca primesti ajutor de la un prieten? Iar esti inconsecvent.
Cum poti sa cumperi de la un om de 5-6 ori, sa fii super multumit si, apoi, brusc si dintr-o data, sa vii dupa trei ani si sa denigrezi persoana respectiva. Las-o dracului, ca prea e cusuta cu ata alba... _________________ Ignoranta poate fi o explicatie, dar nu o scuza. |
|
Sus |
|
|
PolyGram

|
Trimis: Joi Mar 17, 2011 3:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
diy-audio a scris: | Eu am ajuns la concluzia ca nu are rost sa pui la suflet nimic din ce se scrie pe un forum sau altul, de aceea incerc sa privesc diferit si sa ma amuz pe cat posibil. |
Asteptam sa ajungi si la concluzia ca nu e bine sa denigrezi si sa calomniezi...
Din pacate, tu te amuzi pe seama altora, folosind integritatea si onestitaea cuiva pe post de jucarii. Fain amuzament ti-ai ales. _________________ Ignoranta poate fi o explicatie, dar nu o scuza. |
|
Sus |
|
|
|