Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
hbi
Conectat la: 13 Noi 2007 Mesaje: 246 Locatie: iasi
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 8:16 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
ovi_ice
Conectat la: 29 Dec 2007 Mesaje: 181 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 12:21 am Titlul subiectului: |
|
|
KLIPSCH....intr-adevar vroiam sa sa deschid un topic dedicat despre aceste produse, pt ca vad ca au aparut de curand pe dvdplanet.ro .
Sincer sa fiu, nu am ascultat...dar sunt bucuros sa aud parerile celor care au facut-o.
Ce ma surprinde la aceasta marca e ca driverul acela cerametalic pt frecvente joase e folosit pt toate seriile (bookshelf, standfloor si chiar si subwoofer (!) )... _________________ What we lack in quality, we make up for in stupidity |
|
Sus |
|
|
CBI
Conectat la: 10 Ian 2007 Mesaje: 427 Locatie: Pitesti
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 12:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Da trompeta aia cu driver de compresie nu-ti da senzatii
Numai la ea m-am uitat si la portocaliul ala
|
|
Sus |
|
|
hbi
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 9:49 am Titlul subiectului: |
|
|
poate cineva care a ascultat asa ceva, ne poate spune parerea lui despre incintele acestea. oare sint suficient de sensibile pentru un amplificator pp cu finali el34, care are pe iesire 20w/8ohmi/canal? si daca da, oare ce model se potriveste cel mai bine, avind grija de raportul calitate/pret?
toate bune! |
|
Sus |
|
|
atcsound
Conectat la: 25 Ian 2008 Mesaje: 36 Locatie: Arad
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 12:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
hbi a scris: | da, arata de toti banii pe care ii dai. din pacate eu caut incinte( nu neaparat asa aratoase) care sa aiba un spl mai mare, deoarece vreau sa le folosesc pe un final cu tuburi.
multumesc! toate bune! |
Eu am testat modelul acesta de incinte http://www.swanspeaker.com/product/htm/view.asp?id=168 pe un amplif cu lampi NIVS V3 cu tuburi ECF82,6L6GT la 2*15wati,sunet excelent,echilibrat si cald.Difuzoarele din aceasta incinta se folosesc si la Dynaudio... |
|
Sus |
|
|
atcsound
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 12:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
hbi a scris: | oare sint suficient de sensibile pentru un amplificator pp cu finali el34, care are pe iesire 20w/8ohmi/canal? si daca da, oare ce model se potriveste cel mai bine, avind grija de raportul calitate/pret?
toate bune! |
Sau la varianta bookshelf am mai testat M1S care sunt pe 8 ohmihttp://sound.atctrade.com/php/grp_list.php?lang=eng&grpid=1 pe acelasi amplif,mentionez ca eu am iesire selectabila 4/8 ohmi.Pretul este sub 2000 ron la acestea. |
|
Sus |
|
|
hbi
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
atcsound, stii cumva de unde putem achizitiona modelele pe care le-ai prezentat tu? |
|
Sus |
|
|
atcsound
|
|
Sus |
|
|
katalin
Conectat la: 06 Iul 2007 Mesaje: 985 Locatie: Pitesti
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 3:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
atcsound a scris: |
amplif cu lampi NIVS V3 cu tuburi ECF82,6L6GT la 2*15wati,sunet excelent,echilibrat si cald.Difuzoarele din aceasta incinta se folosesc si la Dynaudio... |
Cred ca afirmatia cu difuzorele din incinta prezentata de tine se folosesc la dynaudio este eronata. Incina prezentata de tine foloseste difuzore hivi iar dynaudio isi fabrica singuri difuzoarle! |
|
Sus |
|
|
atcsound
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
katalin a scris: | atcsound a scris: |
amplif cu lampi NIVS V3 cu tuburi ECF82,6L6GT la 2*15wati,sunet excelent,echilibrat si cald.Difuzoarele din aceasta incinta se folosesc si la Dynaudio... |
Cred ca afirmatia cu difuzorele din incinta prezentata de tine se folosesc la dynaudio este eronata. Incina prezentata de tine foloseste difuzore hivi iar dynaudio isi fabrica singuri difuzoarle! |
Se prea poate sa gresesc dar arata la fel... |
|
Sus |
|
|
bzfcocon
Conectat la: 13 Mai 2004 Mesaje: 2096 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 4:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Are dreptate katalin, HiVi face woofere asemanatoare cu Dynaudio (membrana din )MSP, voice coil cu diam mare.
Din indicativ, pare un HiVi 6.8 pe care il poti vedea testat aici(scroll down):
http://www.zaphaudio.com/6.5test/
Zaph e de parere ca acest model de HiVi sta mai bine ca echivalentul Dynaudio sau Morel. _________________ Don't believe in audiophile believings. |
|
Sus |
|
|
atcsound
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Atunci un punct in plus pentru cei de la HiVi si unul in minus pt mine |
|
Sus |
|
|
hbi
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 7:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma bucur de faptul ca subiectul propus de mine mi-a dat posibilitatea de a evalua diferite tipuri de incinte si de a asculta citeva pareri ale colegilor forumisti.
astazi am ajuns la o certitudine. viitoarele mele incinte vor fi KLIPSCH.
va dura 2 saptamini pina sa le ascult,(atit dureaza pina ajung acasa). deoarece multi dintre dumneavoastra au incercat sa imi fie de ajutor, promit ca am sa dau mai multe detalii in momentul in care incintele vor suna in casa mea!
pina atunci va urez toate cele bune! |
|
Sus |
|
|
Spitfire
Conectat la: 17 Oct 2007 Mesaje: 70 Locatie: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
hbi
|
Trimis: Mar Feb 19, 2008 7:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
azi au sosit boxele. am modelul f3. sa nu imi cereti sa va spun cum se aud, deoarece trebuie sa imi dau seama. teste, probe etc.
ce pot sa va asigur? am avut orgasm cind le-am vazut!
am sa revin cu detalii!
toate bune! |
|
Sus |
|
|
|