FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Scule pentru chefuri!
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  

Pentru chefuri folositi scule de firma, sau DIY?
Scule de firma.
45%
 45%  [ 19 ]
Scule DIY.
54%
 54%  [ 23 ]
Voturi totale : 42

Autor Mesaj
NeXuS3

Conectat la: 05 Noi 2004

MesajTrimis: Lun Iul 11, 2005 1:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Paacoustic pt cine nu stie Wink
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Iul 11, 2005 1:44 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
DJ DNA

Conectat la: 13 Ian 2004

MesajTrimis: Lun Iul 11, 2005 2:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Kai ,
Felicitari pentru design !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
kai

Conectat la: 26 Apr 2004

MesajTrimis: Lun Iul 11, 2005 2:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mersi. Mi-am batut capul ceva vreme pana m-am hotarat cum sa le fac.
Sus
Sharky

Conectat la: 10 Apr 2005

MesajTrimis: Lun Iul 11, 2005 3:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

stai in camin?
Cum suna difurile alea? ca si eu ar trebui sa imi fac sateliti cand am vreme.

kai

MesajTrimis: Lun Iul 11, 2005 4:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Suna bine avand in vedere ca nu am filtre(adica un condensator pe Tw) in ele si nici fonoabsorbant. Din pacate le-am dus acasa ca te-as fi invitat la o auditie.
Sus
purs

Conectat la: 12 Noi 2003

MesajTrimis: Mar Iul 12, 2005 2:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DJ DNA a scris:
In curind o sa postez un proiect complet ( free ) de incinte de chefuri care suna foarte bine pe scule audiofile , sunt fiabile si au un randament bun .
Nu necesita corectii ( eventual doar putin loudness la volum foarte mic) si au distorsiuni asa de mici incat vor face de ris foarte multe boxe hi-fi .

Purs va confirma daca ceea ce spun este sau nu este real .

In avanpremiera, cateva imagini (arata mult mai bine in realitate Idea ... )
Pentru impresia artistica, eu si colegii mei de birou am decis in unanimitate - 10 pe linie: constructie, aspect, finisare. Intr-un cuvant, denota profesionalism.
Mai tarziu dau o fuga sa iau niste sarme, sa le pun si la treaba putin Laughing .
Sus
sorin6

Conectat la: 29 Noi 2004

MesajTrimis: Mar Iul 12, 2005 3:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De ce, nu ai prin apropiere nici o ... veioza Question Rolling Eyes Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
DJ DNA

MesajTrimis: Mar Iul 12, 2005 3:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Drace !
Stiam eu ca am uitat sa trimit ceva Wink !
Sus
Netcrusher

Conectat la: 13 Mai 2005

MesajTrimis: Mar Iul 12, 2005 4:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Arata beton boxele alea.. eventual ne poti spune si pasii constructiei lor, eventual ceva poze...
Putem deschide un post nou, aici, sau pe privat.. Smile
Merci mult !
Sus
purs

MesajTrimis: Mar Iul 12, 2005 4:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Now playing ... AC/DC - Back in Black. Sunt d'acolo Laughing !

Amplificatorul e cam de kko Confused
Sus
kai

MesajTrimis: Mar Iul 12, 2005 9:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Este folosit wooferul HP-12T in incintele astea?
Sus
DJ DNA

MesajTrimis: Mar Iul 12, 2005 10:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

G1250 si PHT-408
Sus
purs

MesajTrimis: Mie Iul 20, 2005 1:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

purs a scris:
DJ DNA a scris:
In curind o sa postez un proiect complet ( free ) de incinte de chefuri care suna foarte bine pe scule audiofile , sunt fiabile si au un randament bun .
Nu necesita corectii ( eventual doar putin loudness la volum foarte mic) si au distorsiuni asa de mici incat vor face de ris foarte multe boxe hi-fi .

Purs va confirma daca ceea ce spun este sau nu este real .

Week-end-ul viitor va avea loc proba de foc, dupa care voi reveni cu o declaratie de presa Very Happy .

Am incheiat cu succes actiunea si, dupa cum am promis, cateva detalii.

In primul rand, cele spuse de DJ DNA s-au confirmat.

Suna foarte bine in spatiile si condiile pentru care au fost create. Intr-o incapere goala, fara lume si la volum mare inaltele sunt putin prea percutante. Dupa ce a fost introdus factorul "lumea cu spritu-n freza in pasi de dans" problema inaltelor a disparut. Si la volum mic isi fac treaba, cu un Jobim la un sprit de dupa-amiaza sau cu un chillout la berea de dimineata.

Corectiile au fost pe 0 in permanenta, uneori am mai "umblat" putin la joase.

Ar fi fost taaaaareeeee bun un amplificator mai serios, de macar 2x200W. Din pacate n-am avut, asa ca cel de 2x100W (declarati de producator Twisted Evil ) a mai dat din colt in colt ...

La melodiile de mare angajament, la care petrecaretii simteau nevoiea unui volum mai mare, bagarea amp-ului in clipping le-a iesit de minune. Le-am facut hatârul si le-am lasat asa pana la terminarea respectivelor melodiii. Parerea mea sincera e ca la nivelul ala tweeter-ele unor boxe de casa se prajeau fara nici cea mai mica jena. Deci, si partea cu fiabilitatea zic eu ca se confirma.

Initial am asezat boxele pe podea, dupa care le-am ridicat pe niste navete si basii au devenit asa cum trebuiau sa fie. Niste suporturi mai inalte ar fi fost si ele bune ...

Per ansamblu, ma declar foarte multumit de investitia facuta si ii multumesc lu DJ DNA pentru ajutor!

P.S. Celor care vor sa se simta foarte bine intr-un loc nemaipomenit de frumos, le recomand www.casatisaru.ro
Sus
POPA SORIN

Conectat la: 25 Iul 2005

MesajTrimis: Lun Iul 25, 2005 5:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu la chefuri si sonorizari pe bani am fost cu cele din poza si o statie teapana de 120W sin , mixer behringer ub502, cabluri proel . Boxele sunt echipate cu difuzoare Stage Line (MONACOR) sp 300pa si inalte facute de o firma ruseasca.

party2.JPG
 Description:
 Filesize:  136.25 KB
 Viewed:  217 Time(s)

party2.JPG

ovilio`free

Conectat la: 05 Ian 2005

MesajTrimis: Vin Iul 29, 2005 12:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la mine a inceput ca o pasiune, dar mi-am dat seama ca e bine sa si scoti bani din asta. Pana acum am ajuns aici: 4 topuri 200 W "db technologies" cu dif de 10` + sub de 400 W tot de la "db" + amp yamaha de 600W (4 x 8 Ohm) + mix LEM rdx80fx pt sonorizari si behringer 626 pt mixaje. La astea mai adaugam standurile si alte accesorii.
fac asta de 2 ani si inca o fac de placere si nu neaparat pt bani. am 25 de ani si nu a fost usor sa bag cateva mii de euro in asta, bani facuti de mine, si nu mosteniti. asa ca nu va legati de varsta, pt ca totul incepe ca o pasiune si cu chefuri mici, important e sa-ti placa ceea ce faci.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum