FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
GX 77 ajutor
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
kilaru_de_coduri

Conectat la: 03 Mar 2006

MesajTrimis: Mar Noi 13, 2007 12:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

'Geaba!
77 e o "jucarie" jenibila cu o SINGURA EXCEPTIE:capetele.
Mie cel mai mult imi plac PRO 1000 si 635 (as da ORICAND al meu 636 pe un 635) asta pe linie cu (,) KAI (sper ca in curand sa pot trece DEFINITIV in "stadionul Technics")
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Noi 13, 2007 12:54 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
akaiofil

Conectat la: 12 Iul 2007

MesajTrimis: Mar Noi 13, 2007 1:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu sint de alta parere. audiofilia si in general auditia de mare calitate (in casa) in ziua de azi dupa parerea mea inseamna pick-up si sacd (asta raminind intr-o limita decenta, ca sa nu ne aruncam la dac-uri si alte minuni). magul si deck-ul au un rol mai mult nostalgic, mai mult de efect vizual, mai mult pentru o placere in care sunetul in sine nu detine locul prim, mai degraba combinatia de vu-metru, cu role care se invirt si cu muzica dind acea senzatie care-i face pe unii sa ofteze dupa vremuri de mult apuse. e drept ca trecind un vinil de calitate pe o banda de magnetofon urci si mai sus senzatia, dar mie mi se pare ca aici se opreste tot analogicul in ziua de azi, nu ai unde sa te duci mai sus, nu-si are rost mai sus...
Sus
akaiofil

MesajTrimis: Mar Noi 13, 2007 1:16 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

kilaru_de_coduri a scris:
'Geaba!
77 e o "jucarie" jenibila cu o SINGURA EXCEPTIE:capetele.
Mie cel mai mult imi plac PRO 1000 si 635 (as da ORICAND al meu 636 pe un 635) asta pe linie cu (,) KAI (sper ca in curand sa pot trece DEFINITIV in "stadionul Technics")

eu zic ca este o bijuterie mecanica, cu singurul dezavantaj ca nu este direct drive. nu cred insa ca motoarele alea micutze ar fi suportat direct drive. si in fond si la urma urmei curelele sint...consumabile.
Sus
CyberCSX

Conectat la: 05 Iul 2006

MesajTrimis: Mar Noi 13, 2007 1:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

akaiofil a scris:
magul si deck-ul au un rol mai mult nostalgic, mai mult de efect vizual, ...
atunci problema se poate rezolva si..... GRATIS.

Instalezi WinAMP, pui skin-ul de Revox, Asculti MP3 si ai role care se īnvīrt pe monitor daca-i vorba de efect vizual Laughing

http://www.mzentertainment.com/skins.htm
Sus
akaiofil

MesajTrimis: Mar Noi 13, 2007 1:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CyberCSX a scris:
akaiofil a scris:
magul si deck-ul au un rol mai mult nostalgic, mai mult de efect vizual, ...
atunci problema se poate rezolva si..... GRATIS.

Instalezi WinAMP, pui skin-ul de Revox, Asculti MP3 si ai role care se īnvīrt pe monitor daca-i vorba de efect vizual Laughing

http://www.mzentertainment.com/skins.htm

ce e ala mp3?
Sus
CyberCSX

Conectat la: 05 Iul 2006

MesajTrimis: Mar Noi 13, 2007 2:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

akaiofil a scris:

ce e ala mp3?
Galagie la patrat Laughing
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anteriorul  1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum