FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
placa sunet

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Computer Multimedia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
alox

Conectat la: 25 Ian 2006

MesajTrimis: Dum Iun 18, 2006 1:23 pm    Titlul subiectului: placa sunet Raspunde cu citat (quote)

salut. ce placa imi trebuie ca sa pot lega un mixer la calculator( vreu sa-l folosesc pt traktor) ?? un 5.1 sau o placa cu 2 canale?!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Iun 18, 2006 1:23 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Netcrusher

Conectat la: 13 Mai 2005

MesajTrimis: Dum Iun 18, 2006 1:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Orice placa de sunet o poti lega la un mixer. Daca vrei sa faci mixuri calumea, iti trebuie 2 placi. E destul sa fie stereo.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alox

Conectat la: 25 Ian 2006

MesajTrimis: Dum Iun 18, 2006 4:58 pm    Titlul subiectului: ok Raspunde cu citat (quote)

da si o pot folosi pe asta integrata ...si sa mai iau una?? eu stiam ca daca iau un cu 2 canale...imi scoatepe cele 2 canale ale mixerului si...iese k lumea.!acum poate eu nu stiu ....sper sa ma lamuresc in urma raspunsurilor de pe forum:)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Netcrusher

Conectat la: 13 Mai 2005

MesajTrimis: Dum Iun 18, 2006 5:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ca sa mixezi cu un mixer, iti trebuie minim 2 surse diferite de semnal. Deci doua placi de sunet. Da, poti sa folosesti placa onboard si inca una!

Sa intelegem mai clar problema, tu vrei sa folosesti un soft de mixing ca sa dai semnal, si mixurile sa le faci in realitate, pe un aparat real. Daca asa e, te-am indrumat corect. Poate am inteles eu gresit problema si atunci te rog sa ma corectezi!
Sus
daddycool

Conectat la: 23 Feb 2005

MesajTrimis: Mar Iun 20, 2006 1:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dar exista si softuri care stiu sa separe iesirile aceleiasi placi.. BPM Studio, to name just one.. asa ca poti sa ai 2 iesiri independente doar cu placa onboard..
silviuc

Conectat la: 22 Iun 2003

MesajTrimis: Mar Iun 20, 2006 2:53 pm    Titlul subiectului: placa onboard !?!?!? Raspunde cu citat (quote)

placa onboard !?!?!?
daca vrei sa "asculti" muzica la boxe de plastic, e ok.
pentru ce vrei tu iti trebuie convertoare A/D D/A mai rasarite.
O solutie ieftina ar fi M-Audio - nu Revo !
Audiophile 24/96 parca ajunsese la 100E
Am spus ieftina si nu singura solutie. Nu iti trebuie o solutie 5...7.1, evita creative&co, sunt pentru jocuri.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Computer Multimedia Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum