FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Boxe Skoda Fabia

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
RaduV

Conectat la: 06 Feb 2007

MesajTrimis: Mar Feb 06, 2007 2:29 pm    Titlul subiectului: Boxe Skoda Fabia Raspunde cu citat (quote)

Salut.
Tocmai mi-am montat pe masina un Pioneer DEH580MP http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069882_291093650,00.html
si am observat ca boxele cu care a venit masina nu prea fac fata. Acum vreau sa-mi schimb boxe dar nu prea am idee ce sa aleg.

Imi trebuie un sistem de 16.5 cm pt fata si unu de 10cm pt spate. Eu momentan optez pentru DLS reference RS6 respectiv Reference R4, dar daca aveti alte opinii plz postati.

Bugetul in care trebuie sa ma incadrez este undeva la 9 - 10 mil.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Feb 06, 2007 2:29 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
RaduV

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 4:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am mai gasit o varianta de la ground Zero
sistem de 10 - GZRC 10
sistem de 16.5 - GZRC 16X

Cred ca pana la urma am sa merg pe varianta asta. Acum astept doar un raspuns de la cei care le importa...
Sus
andy_024

Conectat la: 28 Dec 2006

MesajTrimis: Joi Feb 08, 2007 8:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am auzit lucruri bune despre hertz, seria dieci (dcx).
Sus
Diablo

Conectat la: 27 Feb 2005

MesajTrimis: Vin Feb 09, 2007 12:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

andy_024 a scris:
Am auzit lucruri bune despre hertz, seria dieci (dcx).

Seria DIECI merge foarte bine fara amplificator si ici nu sunt asa scumpe, la 2-3 milioane cat costa componentele la 16.5cm au o calitate foarte buna atat in asamblare cat si in sunet, recomand.
Iar daca vrem sa urcam nitel, seria ENERGY sau HI-ENERGY sun superbe, dar necesita amplificare serioasa.
Luand in considerare ca ai un player Pioneer, Hertz se pupa foarte bine cu ele...
Sus
RaduV

MesajTrimis: Vin Feb 09, 2007 9:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

As fi mers pe hertz, dar nu am gasit sistem de 10. Si cum am vrut ca toata linia audio sa fie de la acelasi poducator am ales ground zero.

Dupa ce le instalez am sa revin cu pareri ( sper sa fie pareri de bine )
Sus
MariusO

Conectat la: 14 Sep 2004

MesajTrimis: Dum Feb 11, 2007 4:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Diablo a scris:

Citat:
Luand in considerare ca ai un player Pioneer, Hertz se pupa foarte bine cu ele...

Am eu pe una din masini Pioneer DEH-5730 cu Hertz DSK 130 si combinatia e cel putin nereusita..inaltele sunt foarte "agresive", e un sunet tipator si complet nenatural (chiar si in varianta cu "Loudness" decuplat, setat pe componente).Acelasi player, cuplat cu niste coaxiale Ground Zero din aceasi categorie de pret, reprezinta o combinatie cu mult mai reusita.Chestie de gust pana la urma.

RaduV

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 8:48 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Intr-un final am reusit sa le montez pe masina. Combinatia este reusita, dar stau si ma intreb daca nu cumva necesita si prezenta unui amplificator avand in vedere ca boxele sunt de 80 / 120 respectiv 120 / 180 iar HU scoate 22 / 50.
Sus
fuscobal

Conectat la: 27 Mai 2004

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 10:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sigur ca necesita un amplificator si o antifonare corespunzatoare a portierelor !
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum