Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
viezure
Conectat la: 30 Sep 2006 Mesaje: 16
|
Trimis: Sam Sep 30, 2006 12:37 am Titlul subiectului: Ce plasma tv imi recomandati dintre.. |
|
|
LG 42px3rv si Samsung ps-42v6s?
Pe net n-am gasit cine stie ce review-uri.
Si mai am o intrebare (de pe un forum strain): "I've been told that for the first 3-6 months of operation I shouldn't watch any non-1.78 aspect ratio DVDs as it has a potential to burn-in on the screen (ex. on the sides if you play a 1.33 ratio DVD). I am still investigating if this is true because I may find it a bit of a drawback after my first few months of sampling widescreen DVDs."
Asa e? |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Sam Sep 30, 2006 12:37 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
gurux Vizitator
|
Trimis: Sam Sep 30, 2006 11:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Poate nu ai auzit, dar 1 ianuarie 2007 bate la usa cu ieftiniri de aprox. 40% la plasme. Eu zic sa mai stai cu banii la saltea 3 luni... |
|
Sus |
|
|
viezure
|
Trimis: Sam Sep 30, 2006 4:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Raspunde totusi care e mai bun dintre Panasonic TH-42pa60e si Samsung PS-42D51S. Merci.. |
|
Sus |
|
|
puf
Conectat la: 07 Dec 2003 Mesaje: 1537 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Sam Sep 30, 2006 4:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Unde gasiti ciudateniile astea?
La plasme sint doar doua firme de top Pioneer si Pana urmeaza LG si restul lumii.
Atentie la model , neaparat ultima generatie merita nu va incurcati cu promotii la modele vechi de un an sau doi, deoarece performantele au crescut vizibil.
Nu va bazati pe ieftiniri cu 40% , cresc considerabil cheltuielile logistice ale importatorilor pentru alinierea la conditiile integrarii si preturile nu vor scade dramatic.
Pioneer ofera cea mai buna calitate a imaginii dar au unele probleme, Pana e alegerea "safe" din orice punct de vedere. |
|
Sus |
|
|
viezure
|
Trimis: Sam Sep 30, 2006 5:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asta ma decisesem si eu, panasonicul de mai sus. Ms de sfat
L-am vazut si se vede superb. |
|
Sus |
|
|
viezure
|
Trimis: Sam Sep 30, 2006 10:00 pm Titlul subiectului: Re: Ce plasma tv imi recomandati dintre.. |
|
|
viezure a scris: | "I've been told that for the first 3-6 months of operation I shouldn't watch any non-1.78 aspect ratio DVDs as it has a potential to burn-in on the screen (ex. on the sides if you play a 1.33 ratio DVD). I am still investigating if this is true because I may find it a bit of a drawback after my first few months of sampling widescreen DVDs."
Asa e? |
Referitor la chestia asta, am inteles ca nu-i asa, pentru ca unde sunt benzile negre pixelii sunt stinsi. Asa e? Raspundeti-mi macar la asta si e super trendy. |
|
Sus |
|
|
DELL
Conectat la: 28 Sep 2003 Mesaje: 324 Locatie: TM
|
Trimis: Sam Sep 30, 2006 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
puf a scris: | Unde gasiti ciudateniile astea?
La plasme sint doar doua firme de top Pioneer si Pana urmeaza LG si restul lumii. |
Crezi? Si cine le produce ecranele? _________________ Inspiration is the Mother of Invention. Desperation is its Father. |
|
Sus |
|
|
puf
Conectat la: 07 Dec 2003 Mesaje: 1537 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 01, 2006 8:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Pioneer,Panasonic,LG,Samsung au linii propri de fabricatie dar mai sint si alti producatori.
Despre burn-in, daca urmaresti timp indelungat o imagine cu benzi negre verticale (tv1.33) sau orizontale(dvd2.33:1), nu este problema la Pana, eu nu am vazut inca o plasma cu imaginea arsa datorita faptului ca folosesc o tehnologie ce permite utilizarea optima timp de 60 000 ore si au un sistem de protectie ce deplaseaza usor si imperceptibil imaginea in toate directiile pentru a evita ca unii pixeli sa stea permanent aprinsi sau stinsi.
Pioneer au reusit sa obtina o calitate mai buna a imaginii fara a avea insa profunzimea negrului de la Pana dar se pare ca au probleme cu acest burn-in daca nu faci rodajul cum trebuie si trebuie avut grija cu afisarea imaginilor statice mult timp.
Uite ce spun pina si niste calculatoristi obisnuiti cu LCD:
"As you may have guessed, we rather like the 436XDE. In fact, we love it. Its pictures are the best we’ve seen on a 42in-plus TV to date, and as such they suggest that while it might not be the fashionable flat TV option right now, plasma still has the potential to be the best."
Citatul este de pe : http://www.trustedreviews.com/article.aspx?page=6477&head=0 |
|
Sus |
|
|
Athon
Conectat la: 04 Mai 2005 Mesaje: 302
|
Trimis: Dum Oct 01, 2006 11:58 am Titlul subiectului: |
|
|
puf a scris: | Nu va bazati pe ieftiniri cu 40% , cresc considerabil cheltuielile logistice ale importatorilor pentru alinierea la conditiile integrarii si preturile nu vor scade dramatic. |
Piata fiind comuna vanzatorii din ro vor fi in competitie directa cu cei din celelalte tari europene, si daca nu rezista (a se citi nu aliniaza preturile frumusel) vor da destul de repede faliment. Garantiile vor fi paneuropene. Chiar daca le cresc cheltuielile "logistice"- hmm cam ce ar intra aici transportul si cheltuieli de personal (?)- vei putea sa pleci frumos in vacanta in ungaria de ex, sa cumperi un obiect, sa-l pui in portbagaj, avion or what have you. BYE BYE CUSTOMS CONTROL! Ca sa nu mai zicem ca si aia care vand electronice in UE la pretul ala mic au si ei cheltuieli logistice si nu vad de ce cheltuielile logistice ale vanzatorilor din ro ar trebui sa fie mai mari decat in alte tari europene. _________________ 75 73 65 72 6E 61 6D 65 2E 2E 2E 63 68 69 78 |
|
Sus |
|
|
DELL
Conectat la: 28 Sep 2003 Mesaje: 324 Locatie: TM
|
Trimis: Dum Oct 01, 2006 4:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am informatii cum ca grupul Saturn-Mediamarkt vor intra cat de curand in Romania. De altfel si alti mari retaileri europeni. Asta va crea destul mescari si falimente pe pieta retail a elctronicelor-eclectrocasnicelor din Romania. Defapt nu prea te poti concura cu astia care cumpara in cantitati impresionante de la producatori.
Cei care pana acum au "boierit-haiducit" prin Romania pe piata asta (preturi, garantie de tot kk) au de ce sa inceapa sa isi re-orienteze business-ul daca vor sa reziste.
Si eu zic ca o asteptare de inca 3-4 luni merita. _________________ Inspiration is the Mother of Invention. Desperation is its Father. |
|
Sus |
|
|
viezure
|
Trimis: Dum Oct 01, 2006 10:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citind forumuri straine specializate (avs si altele), am ajuns la concluzia ca as fi prea ingrijorat si atent la plasma, la problema burn-in, mai ales primele 1000 de ore. Nu m-as bucura pe deplin. Vreau sa stau pe pro tv toata ziua, nu pot, ca ramane sigla. Vreau sa fac maratoane de film lotr, iar n-ar fi indicat. Asa ca lasa. Renunt la imaginea plasmei si-mi iau un lcd hdtv si ma bucur din prima de el. Probabil un 32" Samsung sau Panasonic. |
|
Sus |
|
|
Cris007
Conectat la: 07 Noi 2004 Mesaje: 45
|
Trimis: Mar Oct 03, 2006 7:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca te gandesti la LCD, uita-te si la Sony Bravia. Nu fiindca mi-asi fi luat eu dar ca si tine am stat pe avsforum si avforums (varianta pentru produse europene) de m-am saturat si concluzia a fost Sony.
Pe langa panel, care acum e cam la fel la toate marcile astea mari, conteaza si ce procesari si optiuni de reglaj ai. |
|
Sus |
|
|
phat_sua
Conectat la: 17 Noi 2005 Mesaje: 11 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 10, 2006 1:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut si eu imi caut TV si am stat mult pe av si avs, am ajuns la concluzia k imi trebuie ceva de 40" respectiv 42" , la plasma m-am oprit la panasonic px60 iar la lcd la sony bravia seria V.
plasma se vede mai bine pe surse analogice ca lcd-ul este si mult mai ieftina insa retine imaginea (dar cica nu e problema , 1 minut pe alt canala si dispare). Initierea are 100-200 ore nu 1000 si se face tinand luminozitatea si contrastul cat mai jos
eu vreau sa iau tv-ul pt un xbox 360 (sursa HD) si de asta inclin spre lcd, no burn in , rezolutie nativa mare 1360x768 (dak il conectez prin cablu vga la xbox face pixel mapping 1:1)
insa e pretul cam mare si nust ce sa aleg intre seria V si seria S (care e substantial mai ieftina) cica diferenta este destul de mare insa nu prea stiu ce sa fac , are careva unu din tv de mai sus adiq panny px60 sau sony bravia alea k poate ash putea sa fac si eu un demo.
decizia o voi lua dupa ce voi vedea pe pielea mea cum se vad. |
|
Sus |
|
|
mselescu
Conectat la: 04 Aug 2004 Mesaje: 1988 Locatie: Baia Mare
|
Trimis: Mar Oct 10, 2006 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
La finalul saptamini trecute am ajuns in Bucuresti si m-am uitat la citeva televizoare(plasma si lcd) cu diagonala mare(spre 42").
Am vizionat(pentru scurt timp e adevarat) Panasonic, LG, Samsung, Sony, Philips avind ca sursa atit programe tv cit si dvd-uri.
Dintre toare cel mai mult mi-a placut Sony Bravia LCD, cu rezolutie mare si pret de aproximativ 90 milioane lei vechi. Mi-a placut mai mult si decit plasmele vizionate. _________________ A invata de la cei cu experienta poate fi un cistig dar niciodata o rusine !!! |
|
Sus |
|
|
c6t9
Conectat la: 12 Feb 2004 Mesaje: 2008 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 11, 2006 8:38 am Titlul subiectului: |
|
|
asa e, eu tocmai am luat 2 bravia, ceva mai mici, singura plasma care mi-a facut cu ochiul fusese ceva de la LG cu capabilitati de inregistrare si redare, foarte util, dar am mers pe sony. s-or ieftini sau nu, e adevarat ca deja modelele precedente se vand foarte convenabil, dar cele noi tot scumpicele sunt.
eu nu am luat mare pt ca diferenta de pret nu se justifica, cu aceeasi suma am luat 2 LCD-uri si un home cinema de top.
la LCD-urile astea de le am acum de o saptamana si care au cam mers non-stop, nu am vazut nici o problema de "retinut" imaginea, se vede excelent (si pe astral si pe rcs), greu a fost sa gasesc niste mufe bune, dar s-a rezolvat.
spor la cumparaturi! _________________ nu am nici o putere. fie ce-o fi.
cata... |
|
Sus |
|
|
|