Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
momolo Vizitator
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 2:57 pm Titlul subiectului: CAMBRIDGE AUDIO |
|
|
As dori sa deschid un subiect separat pentru acest brand (se merita) !
Observ de curand o relansare in forta a firmei Cambridge Audio cunoscuta pentru ofertele sale in categoria entry-level high-end cu raporturi excelente pret/calitate!
Iata noul player http://www.cambridgeaudio.com/summary.php?PID=111&Title=Azur+840A
As avea totusi o nelamurire observand datele tehnice si explicatiile foarte "subtiri' pe care siteul lor le dau - judecand dupa cum l-au facut (adica e si cdplayer si DAC ceea ce imi pare o idee grozava si ma mira ca nu s-au gandit si altii!), deci vazand minunea ma tot bate gandul ca acesta ar putea citi fisiere wav de pe disc. Nu se specifica nimic in acest sens dar daca ar face asa ceva ar fi pur si simplu GROZAV! (unii stiu ei de ce? ). |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 2:57 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
skippy
Conectat la: 03 Mar 2005 Mesaje: 96 Locatie: prin Franta
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 3:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mie unul imi cam face cu ochiul o oferta de genul asta: http://www.magma.fr/index.php?module=boutique&act=details&pid=1008546&
productname=mosscade&pg=1&typeRetour=rechCatalog&theme=0&marque=
0&categorie=0
Despre electronicele astea numai cuvinte de lauda aud din toate partile (la pretul lor, bineinteles).
Insa despre boxele de mai sus, nu prea gasesc referinte pe net, se pare ca e un brand detinut e BC Acoustique, brand care nu prea a mais scos in ultimul nou decat subwoofere.
Referitor la noul integrat 840, unele reviewuri spuneau ca are ceva coloratii pe bas, dar raportul calitate/pret ramane excelent. |
|
Sus |
|
|
CC
Conectat la: 25 Aug 2004 Mesaje: 1628 Locatie: Timisoara
|
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 3:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cele doua Azur 640 le-am audiat si eu in conditii bune si lamuritoare. Sunt excelente la pretul lor....ba as spune ca dau clasa la alte jucarii de doua ori mai scumpe.
Atentie! Sunt foarte nazuroase la cabluri!
Ampliful duce chiar si boxe mai "grele". Ambele necesita MULTE ore de rodaj.
Despre boxele alea in mod evident habar nu am!
Seria 840 e mai scumpa si bate in sectorul de piata...ceva mai audiofil. Sunt laudate insa ramane de vazut/testat cand vor ajunge si la noi.
De luat in seama sunt receiverele si dvdplayerele! |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C
Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 3:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Amplif-ul Azur 640 mi-a lasat o impresie de adanca mediocritate. Probabil nu era rodat si nu avea cabluri bune. _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
greierasul2006
Conectat la: 31 Mar 2006 Mesaje: 1393
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 5:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
acest model de Cambridge Audio are potential urias, inauntru este folosita tehnologie de ultima ora de la Anagram, eu l-am asteptat peste un an de zile, dar nu am mai avut rabdare Face upsampling la 384 khz... Anagram este o firma de top in domeniul upsamplingului de calitate, practic ea da tonul, foloseste algoritmi proprietari de upsampling, oricum, acest player Cambridge Audio va fi un hi-end de varf la bani putini, era proiectat sa coste cam 1.000 euro. Nivelul de calitate este undeva la Audio Aero Capitole de 6.000 euro. |
|
Sus |
|
|
greierasul2006
Conectat la: 31 Mar 2006 Mesaje: 1393
|
|
Sus |
|
|
purs
Conectat la: 12 Noi 2003 Mesaje: 2032 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
greierasul2006 a scris: | ...acest player Cambridge Audio va fi un hi-end de varf la bani putini, era proiectat sa coste cam 1.000 euro. Nivelul de calitate este undeva la Audio Aero Capitole de 6.000 euro. | greieras, ai facut tu o comparatie A/B intre cele doua? |
|
Sus |
|
|
skippy
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 5:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
iar se ajunge la bashcalia uzuala.... |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 5:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cosmin_C Citat: | Amplif-ul Azur 640 mi-a lasat o impresie de adanca mediocritate. Probabil nu era rodat si nu avea cabluri bune. | - la computere se spune cateodata ca cea mai slaba componenta din sistem se afla in fatza monitorului......cateodata se poate extrapola si la alte domenii!
PS - unde, cat timp si pe ce (boxe) ai facut probele alea care te-au dus la categoricele tale concluzii ?! |
|
Sus |
|
|
purs
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
skippy a scris: | iar se ajunge la bashcalia uzuala.... | greierasul are marele talent de a face review-uri si comparatii intre echipamente dupa poze, constructie, componentele folosite si specificatiile tehnice. Daca a ascultat cele doua componente enuntate de el mai sus in conditii identice si a constatat ca sunt comparabile, atunci imi cer scuze. Pana atunci raman niste fabulatii. |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C
Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
La tine "lasat o impresie" e acelasi lucru cu "concluzii categorice" ?
L-am ascultat la un amic dupa care l-a adus si la mine... in ambele cazuri a sunat sters, lipsit de dinamica, adica exact lucrurile care ma interesau pe mine. In perioada aia - acum vreun an - doream sa imi fac upgrade la amplif si am ascultat mai multe scule din categoria asta de pret, din pacate nimic nu m-a convins sa imi schimb anticul meu Sansui. _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
skippy
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
purs a scris: | skippy a scris: | iar se ajunge la bashcalia uzuala.... | greierasul are marele talent de a face review-uri si comparatii intre echipamente dupa poze, constructie, componentele folosite si specificatiile tehnice. Daca a ascultat cele doua componente enuntate de el mai sus in conditii identice si a constatat ca sunt comparabile, atunci imi cer scuze. Pana atunci raman niste fabulatii. |
Ai dreptate, insa "problema" e ca daca lumea ar povesti doar despre ce a audiat in conditii de test (comparativ sau nu), 90 la suta din continutul forumului nu ar exista.
Eu ma bucur sa citesc si aceste opinii mai putin fundamentate, si incerc sa aflu/invat cate ceva si din ele, sperand ca prin ele mai "transpira" si din experienta celor mult mai priceputi in domeniu. Evident, pentru cei care au deja un anumit nivel (pe care eu, repet, nu il am), aceste dicutii nu aduc nimic nou... |
|
Sus |
|
|
purs
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 5:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
skippy a scris: | Ai dreptate, insa "problema" e ca daca lumea ar povesti doar despre ce a audiat in conditii de test (comparativ sau nu), 90 la suta din continutul forumului nu ar exista. | "Problema" e ca daca lumea ar povesti doar despre ce a audiat in conditii de test (comparativ sau nu) nu ai mai putea fi in situatia de a trage concluzii eronate si a-ti cumpara un CA de 1.000 EUR, ferm convins ca ai facut o economie de 5.000 EUR. |
|
Sus |
|
|
mselescu
Conectat la: 04 Aug 2004 Mesaje: 1988 Locatie: Baia Mare
|
Trimis: Mie Oct 18, 2006 6:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
In curind o impresie despre combinatia CA DVD89+540R V2.
P.S.
Si nu la mii de Euro ci doar 430GBP(fara transport--inca nu stiu pretul transportului si asigurarii--undeva in jur de 70GBP). _________________ A invata de la cei cu experienta poate fi un cistig dar niciodata o rusine !!! |
|
Sus |
|
|
|