FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Recuperare date DVD nunta
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
motzu'

Conectat la: 13 Mai 2004

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 2:20 pm    Titlul subiectului: Recuperare date DVD nunta Raspunde cu citat (quote)

Am un DVD - 1/3 din cele de la nunta Crying or Very sad

Se vede perfect pina in momentul 99% cand ingheata .Am incercat sa il copiez cu o mie de chestii dar degeaba..

Nu e zgariat nu e alergat - pur si simplu cred ca materialul a fost defect de la mama lui si - asta a fost

Exista un program care imi poate copia exact continutul bun ? Nu ma intereseaza acei 1% ci doar sa fie capabil - sa pot sa il copiez pentru a il da mai departe familiei..

Originalul nu mai este decat pe casete si nemontat .Ar fi prea mare daraua...

Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul MSN Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 2:20 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
glido

Conectat la: 08 Dec 2003

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 3:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De copiat pana la punctul sm. nu va merge ca e defect fisieurul. Dar prin rerandare se poate salva retsul. mai putin probabil meniul.
There is hope !

CC

Conectat la: 25 Aug 2004

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 3:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu un DVD recorder standalone ar trebui sa se poata copia.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
motzu'

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 3:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

N-are meniu ci doar un intro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul MSN Messenger
motzu'

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 3:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De ce ar trebui sa mearga cu un standalone ?
Sus
CC

Conectat la: 25 Aug 2004

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 3:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E ca la orice tape recorder.

Iesi de pe un DVD Player pe video complex , si intri intr-un DVD Recorder standalone, pe video complex.

Daca Player-ul e capabil sa citeasca 99%, Recorderul va inregistra tot ce primeste. Cand Player-ul da eroare, opresti Recorderul.

Nu stiu daca, si cum se pot face conexiunile in digital Rolling Eyes
Sus
usernamex

Conectat la: 03 Dec 2005

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 3:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

google: "DVD Diagnostic"
Sus
UTU2005

Conectat la: 06 Ian 2006

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 5:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Incearca sa-l copy cu: http://www.anyreader.com/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
glido

Conectat la: 08 Dec 2003

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 7:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

UTU2005 a scris:
Incearca sa-l copy cu: http://www.anyreader.com/

da merita o incercare dar daca discul e compromis nu vad cum ar putea sa "ghicesca" acel soft bitii lipsa.

cluca1969
Vizitator

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 11:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fara glume si bancuri, dar am avut si eu o nunta pe suport DVD si dadea eroare la sfarsit, l-am spalat cu apa si sapun si Bingo tocmai am castigat 500.000 de lei (pe un jet de apa si ceva clabuc). Bafta.
Sus
cluca1969
Vizitator

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 11:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si cel mai important e scula cu care il citesti. Eu spre exemplu am 2 DVD-R/RW unul NEC 3520A 16x si un LiteOn 4x. LiteOn-ul citeste de rupe tot dar am si dat pe el vreo 130 de euroi in fine a cosat cam 5.300.000 acum doi ani parca. Cred ca cam asta e salvarea un dush si un cititor bun.
Sus
motzu'

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 12:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu merge cu Protex

Ce sa-i facem ?

Nu se poate face ca la virtual dub ceva de genul - selectezi exact cat trebuie din dvd si apoi salvezi ?

Restul smecheriilor software propuse nu au mers

Inca
Sus
nicumur
Vizitator

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 11:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Varianta cu dvd-writerul standalone mi se pare si mie cea mai buna...
Sus
greierasul2006

Conectat la: 31 Mar 2006

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 12:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mai repeti odata partea de nunta care nu o mai ai Smile ce-i mai frumos ?
Sus
Boggy15Hz

Conectat la: 17 Dec 2005
Locatie: Behind you... You don't believe me? I can see that you're reading this!

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 5:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vezi ca e un programel pe ODC care poate copia fisierele defecte... Am incercat cu o discheta bulita si a mers... cauta: "program care poate sa copieze orice fisier, chiar daca are erori la citire - de pe cd-uri, dvd-uri, harduri sau floape stricate" sau, ma rog, cateva cuvinte cheie...
Bafta!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatorul
Pagina 1 din 3

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum