FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Vreau un sharp,dar nu sunt sigur...ajutor

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
gian_ibi

Conectat la: 08 Iul 2003

MesajTrimis: Mar Iul 08, 2003 5:08 pm    Titlul subiectului: Vreau un sharp,dar nu sunt sigur...ajutor Raspunde cu citat (quote)

Crying or Very sad
Salut,frati intr'ale video'ului !!! Sunt oarecum priceput la camere video, dar cu practica nu le am doar cu teoretica. Cand am dat pe google ca disperatul sa caut ceva forumuri pt problema mea, v'am gasit pe voi. Mishto site'u n'am ce zice,si revista cre'ca va fi faina (numa' ca nu stiu cand o aprea si la mine).
Problema mea e urmatoarea: Am aprox. 300$ si imi doresc la disperare o camera video. Faza e ca taica'miu are cunostinte d'astea care fac afaceri dubioase si l'a rugat pe unu' sa le spuna unor tigani din Germania sa-mi aduca si mie un FujiS2 si o camera video mai de doamne-ajuta (un Canon Elura40).Faza e ca tiganii sunt plecati de vreo luna si eu nu mai am rabdare asteptandu-i sa vina si nici n;am incredere in ei. Am vb cu un tip,smecher tare,patron sau ceva de genu' asta, are un Sharp VL-WD250u si vrea sa-l dea cu 400$.Eu camera video am vazut-o la un prieten si am si filmat la ea.Faza proasta e ca nu e noua are vreun an vechime,desi arata de parca ar fi scoasa din cuite. Cre'ca e bine asa,ca nu e folosita,fiindca i-a furat unu' incarcatorul si n'avea cu ce s-o 'ncarce.In fine, a cautat ca disperatu si-a gasit incarcator. Faza mai nasoala e ca nu stiu daca are toate cablurile la camera video , softu, manualu de utilizare(nu ca l'as folosi,dar imi place sa vad explicatiile gen cls.1 din ele). Ma gandesc noaptea si ma tot zbat la gandul asta cu cablurile si accesoriile.Ma tem pt. nu stiu daca merita,si eu bani de o camera mai buna n'am shi nici nu stiu pe nimeni altcineva care sa vanda. M''as bucura daca v'ati da cu parerea si daca mi'ati da sfaturi ce sa-i spun ca sa mai lase din pret.Io m'am gandit la faze de genul:e veche si nu dau 00$ pe ea,mai ales ca imi trebuie la ea microfon extern care ma costa 80$ si placa de captura cu firewire care si ea ma costa cam 30$)
apropo,poate v'ati intrebat "cum a filmat asta cu camera,daca nu avea incarcator si bateria nu era incarcata"? Io am aflat de la prietenu meu care i-a cautat incarcator ca propietaru o incarca cu niste cabluri ca la bateria de la masina sau ceva de genu' asta Crying or Very sad

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Iul 08, 2003 5:08 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Radu

Conectat la: 28 Feb 2003

MesajTrimis: Sam Iul 12, 2003 8:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

gian_ibi eu nu prea am inteles cam ce vrei de la noi

>M''as bucura daca v'ati da cu parerea si daca mi'ati da sfaturi ce sa-i spun ca sa mai lase din pret

glumesti, right ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
gian_ibi

Conectat la: 08 Iul 2003

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2003 10:56 pm    Titlul subiectului: Faza e... Raspunde cu citat (quote)

vreau doar sa stiu daca merita Question
Radu

Conectat la: 28 Feb 2003

MesajTrimis: Mie Iul 16, 2003 1:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

>Faza mai nasoala e ca nu stiu daca are toate cablurile la camera video , softu, manualu de utilizare(nu ca l'as folosi,dar imi place sa vad explicatiile gen cls.1 din ele).

afla chestia asta.
eu nu prea cumpar faza cu i-a furat unul incarcatorul, si eventual bateria impreuna eticheta cu serial number de pe ea Wink

in rest, pana nu filmez cu ea sa vad ce stie si cum se comporta, nu am cum sa te ajut. dar faptul ca am gasit-o la pretul minim pe net de 279$ inseamna ca ar merita cam fix 300$ cat ai tu (preturile minime de pe net de obicei in 99% din cazuri nu sunt reale)

din cate vad camera este inceput de gama, CCD de 460K etc (deci nu te astepta la perfomante mai mult decat OK/decente) insa SHARP m-a impresionat si la alt model entry-level cu un comportament ffff bun la low light, insa nu se poate stii nimic sigur
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum