FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
blank-uri recomandate
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
constana2ro

Conectat la: 11 Mai 2004

MesajTrimis: Mar Mai 11, 2004 2:57 pm    Titlul subiectului: blank-uri recomandate Raspunde cu citat (quote)

am vazut mai demult un top al blank-urilor , facut de o revista de specialitate pt comp. pe primul loc era tdk , pe 2 - ricoh , pe 3 - nu mai stiu , pe 4 - memorex. eu folosesc memorex , si in timp am ajund la concluzia ca sunt cele mai rezistente si fiabile. voi ce folositi si de ce?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Mai 11, 2004 2:57 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
carol inc

Conectat la: 26 Feb 2004

MesajTrimis: Mar Mai 11, 2004 3:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Memorex si Imation(mai rezistent in timp)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Bogdan

Conectat la: 08 Dec 2003

MesajTrimis: Mar Mai 11, 2004 4:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Memorex. Bune si ieftine.
Sus
audios

Conectat la: 02 Feb 2004

MesajTrimis: Mar Mai 11, 2004 6:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am avut de facut un test de CDR odata. Nu demult. In test 46 de marci, din cele mai uzuale pe piata romaneasca.
Primul: TDK in carcasa portocalie (metallic). Ultimul: Traxdata negru 52x.
Criteriul: erori C1. La TDK circa 800 si la Traxdata cam 18000. Testat cu CD writter Lite-on si aplicatia Kprobe, cite doua exemplare din fiecare CD.
Sus
Scorpion

Conectat la: 08 Dec 2003

MesajTrimis: Mar Mai 11, 2004 7:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu folosesc Memorex atat la cd cat si la DVD. Cd-urile trase la 16X nu mi-au facut probleme pana acum
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
constana2ro

MesajTrimis: Mar Mai 11, 2004 9:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

memorex este rezisten! la altele (ex: traxdata , apar exfolieri...). delphi e si el rezistent , dar cateodata , desi nu da erori la scriere , e citit cu dificultate (sau deloc) de playere (pioneer!!!)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Vizitator

MesajTrimis: Mar Mai 11, 2004 11:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salut la toata lumea.
eu de obicei am tras pe samsung audio.
Lamuriti-ma cu ceva.
daca iau blank (audio) voi obtine vreo diferenta daca e tras normal ,ca unul de date...? are rost sa cumpar blank-uri audio ,sau e suficient unul normal
Sus
audios

MesajTrimis: Mie Mai 12, 2004 8:17 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu e nici o diferenta pentru un CD writter de computer.
Memorex nu prea produce CD-uri, ci le cumpara de la altii. Deci s-ar putea ca producatorul sa fie altul de la lot la lot.
Nu ca si altii mai mari nu ar face la fel, spre exemplu TDK a avut un lot de la Ritek.
Sus
herby

Conectat la: 19 Noi 2003

MesajTrimis: Mie Mai 12, 2004 8:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu blank-uri am de la multe firme(le-am luat in functie de preferintele de moment). Personal, cele mai rezistente din colectia mea sunt niste Traxdata Gold, Verbatim Metal Azo si Sony (au cam 5 ani).
Restul blankurilor au avut probleme de exfoliere (Delphi, Philips,bulk-uri de 10 mii , chiar si un TDK), asa ca prefer sa raman pe Sony, avand in vedere ca altceva mai bun n-am gasit momentan.
Sus
audios

MesajTrimis: Mie Mai 12, 2004 12:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aceeasi problema se aplica si la Sony si Philips, care nu isi produc CD-urile. Initial cele doua firme cumparau de la Tayo Yuden si le vindeau sub nume propriu, apoi ....
Va recomand CD identifyer ca sa vedeti cine este producatorul CD-ului.
Sus
constana2ro

MesajTrimis: Mie Mai 12, 2004 2:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ffff dezamagit sunt de ank-urile samsung negre (cu suparafata neagra). se exfoliaza dupa cel mult o saptamana. am si luat vreo 20 !!!!!
Sus
Zamby

Conectat la: 12 Noi 2003

MesajTrimis: Mie Mai 12, 2004 9:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Servus audios, de unde luam cd identifier?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul MSN Messenger
Radu

Conectat la: 28 Feb 2003

MesajTrimis: Joi Mai 13, 2004 1:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu am trecut lejer de mia de cd-uri memorex si suta de dvd-uri tot memorex si....nici macar o singura problema !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Human

Conectat la: 01 Noi 2003

MesajTrimis: Joi Mai 13, 2004 6:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De la noi Maxell, Fuji, TDK, si unele modele VERBATIM.
Din afara pentru cine poate si vrea ceva mai bun Mitsui, HHB.

de vazut asta:

http://www.mitsuicdr.com/products/gold/archive.html#tech

si asta :

http://www.mitsuicdr.com/technology/cd/organic_dyes.html

Mitsui.jpg
 Description:
 Filesize:  36.81 KB
 Viewed:  236 Time(s)

Mitsui.jpg

Sus
QD

Conectat la: 12 Dec 2003

MesajTrimis: Joi Mai 13, 2004 11:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am inceput sa folosesc Memorex speciale pt audio. Sunt nitel mai scumpe, dar din ce am tras pana acum (4x cu imagine pe hdd) se trag f bine.
Poate nu va vine sa credeti, dar eu pana acum nu am avut probleme cu cd-uri exfoliate si am writer din 98....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Pro Audio Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatorul
Pagina 1 din 3

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum