FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Alegeri greu de facut

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
purehifi

Conectat la: 05 Dec 2006

MesajTrimis: Mar Dec 19, 2006 11:10 am    Titlul subiectului: Alegeri greu de facut Raspunde cu citat (quote)

Salut tuturora,sunt nou in hi-fi,am ascultat cateva boxe de top ca Focal electra,Sony es 90x(asa zise de top),si technics sb m800 plus ceva infinity beta(nu chiar de top).
Asa ca vreau sa-mi fac un sistem cara sa ma satisfaca si pe un Dire Straits,Def Leppard,White Snake si pe Elton John,Chris de Burgh,eric Clapton,Joe Cocker dar si ceva linistit ca enya sau si ceva de genu Gipsy Kings,Los Lobos etc Deci mai toate.
Acum ma gandeam la niste Martin Logan Clarity sau Vista(cand oi avea bugetu).Heco Celan 800(mai affordable),Dynaudio 82,Yamaha Soavo 1(yamaha zice ca suna foarte natural),Definitive Technology bp 7002(bas si putere+imagine),Paradigm studio 100 sau Mb Quart Alexxa(de podea)si Quad 22l.
Toate astea legate la Quad 909(amplif)+99(preamplificator)cel mai preferat. Adica o pereche din cele enumerate din care nush ce sa aleg.
Ca amplif ar mai fi Jolida jc1000rc(mi se pare puternic pt tuburi) Rotel 1070,Onkyo a1-vl(digital),Denon pma 2000 ae,Luxman l507f,Advance acoustic maa405+maa705,Musical Fidelity a5cr(integrat)cred ca pt dynaudio.
Deci daca ati auzit unele din sculele de mai sus va astept sfaturile ce cu ce as putea fac pereche pt genurile de muzica mentionate.
Si ar mai putea fi o combinatie de Technics sb m1000 cu su c1010+se a1010(daca as mai gasi)
E mai bun un bass cu incinta inchisa decat cu bass reflex?
Va astept deschis parerile.
Respect pt toti audiofilii.
Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Dec 19, 2006 11:10 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
audiofool

Conectat la: 23 Mai 2003

MesajTrimis: Mar Dec 19, 2006 11:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu o spun cu rautate, dar:
Ce ai "aliniat" tu aici e un ghiveci. Incearca sa te joci putin cu bugetul si sculele pe care poti efectiv sa le procuri (adica: vezi ce poti gasi si cum le poti combina sa intre in buget) si mai vezi pe urma. Incearca sa pui intrebari dupa ce ai facut o asemenea combinatie mai mult sau mai putin "concreta".
Nu uita sa iei in calcul si sursa pe care o vei folosi, daca tot faci un sistem "complet".
Nu in ultimul rind, gindeste-te si la cabluri (tot in contextul bugetului si al sistemului per ansamblu).
Bafta.

Despre tipuri de incinte s-a povestit pe aici indelung. Butonul de cautare e prietenul tau.

c6t9

Conectat la: 12 Feb 2004

MesajTrimis: Mar Dec 19, 2006 12:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pe ce considerente ai ales definitive technology bp 7002, ca ma mira destul de tare. stii ceva despre ele? si mai vad boxe mari. ai spatiu la dispozitie? la ce muzica asculti, o pereche de boxe de raft (sa zicem unele mai mari) pe standuri ar fi suficient. nu vad rostul "zecilor" de difuzoare de bass. muzica se poate si asa.

e opinia mea, personala si sper sa fie tratata ca atare.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Catalin Matei

Conectat la: 25 Mar 2003

MesajTrimis: Mar Dec 19, 2006 12:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Singurul sistem coerent pe care il vad, desi nu mentionezi nimic despre sursa, este un sistem Quad 99 CDP2 + Quad 99 power amp + Quad 22L. 22L nu au nevoie de 909. Daca nu ai surse analogice, nu ai nevoie si de preul 99 pentru ca cd-playerul Quad are volum digital. Sau, daca te intereseaza electrostaticele, te sfatuiesc sa iei un 909 cu niste 988-uri, mai ales ca preturile pentru 988 si 989 au scazul la jumatate de la introducerea noii serii de electrostatice.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum