FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
PickUp AKAI AP 001 C

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
CyberCSX

Conectat la: 05 Iul 2006

MesajTrimis: Joi Aug 10, 2006 10:53 pm    Titlul subiectului: PickUp AKAI AP 001 C Raspunde cu citat (quote)

Știe careva dimensiunea curelei pt. PickUp-ul AKAI AP 001 C ?

Chiar acum, am fost puțin la plimbare și am găsit numitul PickUp la GUNOI (Spermull). Este în stare perfectă atît că-i lipsește doza cu acul (asta se rezolvă) și cureaua de transmisie platan care pur și simplu s-a topit. E lichefiată și nu știu dimensiunea.

http://mb.abovenet.de/forum2/bildupload/akai-pu-01.jpg

Iată și cureaua ce a mai rămas din ea:

http://mb.abovenet.de/forum2/bildupload/akai-pu-02.jpg
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Joi Aug 10, 2006 10:53 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Vin Aug 11, 2006 12:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ia o sfoara, atza, si intinde-o pe fulii ca sa fie pe fix. Faci semn pe sfoara si masori lungimea; din formula de geometrie simpla cunoscand lungimea cercului aflii diametrul si ai cureaua!
Sus
CyberCSX

MesajTrimis: Vin Aug 11, 2006 12:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu merge că n-am cum să măsor cu platanul pus.
Am încercat dar n-am pe unde să-mi bag degetele să țin sfoara.
Platanul are două găuri mici care sînt cam departe de miezul de antrenare și nu ajung.
Sus
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Vin Aug 11, 2006 12:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

atunci o iei pe calea desenului si geometriei - masori interaxele si fuliile la diametru; le desenezi la scara de preferinta intr-un program vectorial CAD si apoi masori (cu ajutorul programului) lungimea ovaloidului care formeaza cureaua (descompus in 4, adica 2 linii drepte si 2 arce de cerc).
Sus
CyberCSX

MesajTrimis: Vin Aug 11, 2006 12:48 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

momolo a scris:
atunci o iei pe calea desenului si geometriei - masori interaxele si fuliile la diametru; le desenezi la scara de preferinta intr-un program vectorial CAD si apoi masori (cu ajutorul programului) lungimea ovaloidului care formeaza cureaua (descompus in 4, adica 2 linii drepte si 2 arce de cerc).
Dacă-mi faci "cadou" un program vector cad, nu-i nici o problemă. Crying or Very sad
Sus
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Vin Aug 11, 2006 12:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

iti dau ce program vrei...dar sa nu ne auda omul legii! Wink

daca masori diametrele la cele 2 fulii (foarte exact!) cat si inaltimea si sectiunea/forma santului (ca sa deduc latimea si forma sectiunii curelei) iar apoi distanta interax intre fulii (cu sublerul foarte exact) si imi dai dimensiunile ti le bag eu in ACAD si iti dau lungimea curelei. Poti face o schita de mana si o scanezi ca sa vad forma santului la fulie (cu cote in mm).
Sus
CyberCSX

MesajTrimis: Vin Aug 11, 2006 12:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

OK. Am să-mi iau timp peste weekend să mă apuc de matematică Crying or Very sad

Momentan trebuie să mă ocup de un OPEL ASTRA DIESSEL al unei BLONDE care a fost AȘA DE DEȘTEAPTĂ că în loc să-l alimenteze cu motorină l-a alimentat cu BENZINĂ FĂRĂ PLUMB.
Realizezi ce este de lucru aici, ținînd cont că s-a bulit pompa de injecție electronică de motorină care costă NUMAI 1500 EURO.

Trăiască BLONDELE cu mașină care-mi dau de lucru ROFL
Sus
IR Babuin

Conectat la: 15 Feb 2005

MesajTrimis: Vin Aug 11, 2006 9:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.vintage-electronics.cc/parts.html

Pe la 1/2 paginii - turntable belts
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
CyberCSX

MesajTrimis: Sam Aug 12, 2006 9:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

25 $ + shipping taxes? Do you think I'm crazy? Very Happy
Sus
CC

Conectat la: 25 Aug 2004

MesajTrimis: Mie Aug 16, 2006 2:20 pm    Titlul subiectului: Re: PickUp AKAI AP 001 C Raspunde cu citat (quote)

CyberCSX a scris:
...
Chiar acum, am fost puțin la plimbare și am găsit numitul PickUp la GUNOI (Spermull).

Mai ieftine tot la GUNOI (Spermull) gasesti.
Trebuie doar sa ai putina rabdare si sa sapi mai adanc Wink

CyberCSX

MesajTrimis: Mie Aug 16, 2006 2:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Păi nu pot că stric șoseaua Laughing
Sus
dj_sweat

Conectat la: 13 Noi 2006

MesajTrimis: Joi Noi 16, 2006 9:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salut, ma intereseaza o doza care se insurubeaza pe filet la bratul pick-up-ului, ca la pick-up-ul tau, cu 4 pini de legatura in spate, poti te rog sa imi scrii un raspuns daca exista un loc sau cineva de unde as putea cumpara?
Multumesc.

bogdan69

Conectat la: 20 Apr 2005

MesajTrimis: Vin Noi 17, 2006 12:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dj_sweat a scris:
Salut, ma intereseaza o doza care se insurubeaza pe filet la bratul pick-up-ului, ca la pick-up-ul tau, cu 4 pini de legatura in spate, poti te rog sa imi scrii un raspuns daca exista un loc sau cineva de unde as putea cumpara?
Multumesc.

nu prea are cum sa-ti raspunda pentru ca nu mai are acces pe forum. Dar ce cauti tu nu e doza ci doar headshell-ul de la brat. Pe acest headshell se monteaza doza. Asa ceva gasesti la Muzica la parter la cei care vand Audiotechnica si costa cam 120 lei. Apoi iti iei si o doza de la ei cam la 150lei si ti-ai rezolvat problema.

EinarN

Conectat la: 26 Dec 2005

MesajTrimis: Sam Ian 06, 2007 9:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

PickUp-ul e vîndut la ebay de cînd lumea.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum