Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
CyberCSX
Conectat la: 05 Iul 2006 Mesaje: 1893
|
Trimis: Joi Aug 10, 2006 10:53 pm Titlul subiectului: PickUp AKAI AP 001 C |
|
|
Știe careva dimensiunea curelei pt. PickUp-ul AKAI AP 001 C ?
Chiar acum, am fost puțin la plimbare și am găsit numitul PickUp la GUNOI (Spermull). Este în stare perfectă atît că-i lipsește doza cu acul (asta se rezolvă) și cureaua de transmisie platan care pur și simplu s-a topit. E lichefiată și nu știu dimensiunea.
http://mb.abovenet.de/forum2/bildupload/akai-pu-01.jpg
Iată și cureaua ce a mai rămas din ea:
http://mb.abovenet.de/forum2/bildupload/akai-pu-02.jpg |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Aug 10, 2006 10:53 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 12:12 am Titlul subiectului: |
|
|
ia o sfoara, atza, si intinde-o pe fulii ca sa fie pe fix. Faci semn pe sfoara si masori lungimea; din formula de geometrie simpla cunoscand lungimea cercului aflii diametrul si ai cureaua! |
|
Sus |
|
|
CyberCSX
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 12:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu merge că n-am cum să măsor cu platanul pus.
Am încercat dar n-am pe unde să-mi bag degetele să țin sfoara.
Platanul are două găuri mici care sînt cam departe de miezul de antrenare și nu ajung. |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 12:37 am Titlul subiectului: |
|
|
atunci o iei pe calea desenului si geometriei - masori interaxele si fuliile la diametru; le desenezi la scara de preferinta intr-un program vectorial CAD si apoi masori (cu ajutorul programului) lungimea ovaloidului care formeaza cureaua (descompus in 4, adica 2 linii drepte si 2 arce de cerc). |
|
Sus |
|
|
CyberCSX
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 12:48 am Titlul subiectului: |
|
|
momolo a scris: | atunci o iei pe calea desenului si geometriei - masori interaxele si fuliile la diametru; le desenezi la scara de preferinta intr-un program vectorial CAD si apoi masori (cu ajutorul programului) lungimea ovaloidului care formeaza cureaua (descompus in 4, adica 2 linii drepte si 2 arce de cerc). | Dacă-mi faci "cadou" un program vector cad, nu-i nici o problemă.  |
|
Sus |
|
|
momolo Vizitator
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 12:51 am Titlul subiectului: |
|
|
iti dau ce program vrei...dar sa nu ne auda omul legii!
daca masori diametrele la cele 2 fulii (foarte exact!) cat si inaltimea si sectiunea/forma santului (ca sa deduc latimea si forma sectiunii curelei) iar apoi distanta interax intre fulii (cu sublerul foarte exact) si imi dai dimensiunile ti le bag eu in ACAD si iti dau lungimea curelei. Poti face o schita de mana si o scanezi ca sa vad forma santului la fulie (cu cote in mm). |
|
Sus |
|
|
CyberCSX
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 12:56 am Titlul subiectului: |
|
|
OK. Am să-mi iau timp peste weekend să mă apuc de matematică
Momentan trebuie să mă ocup de un OPEL ASTRA DIESSEL al unei BLONDE care a fost AȘA DE DEȘTEAPTĂ că în loc să-l alimenteze cu motorină l-a alimentat cu BENZINĂ FĂRĂ PLUMB.
Realizezi ce este de lucru aici, ținînd cont că s-a bulit pompa de injecție electronică de motorină care costă NUMAI 1500 EURO.
Trăiască BLONDELE cu mașină care-mi dau de lucru  |
|
Sus |
|
|
IR Babuin

Conectat la: 15 Feb 2005 Mesaje: 859
|
|
Sus |
|
|
CyberCSX
|
Trimis: Sam Aug 12, 2006 9:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
25 $ + shipping taxes? Do you think I'm crazy?  |
|
Sus |
|
|
CC

Conectat la: 25 Aug 2004 Mesaje: 1628 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Mie Aug 16, 2006 2:20 pm Titlul subiectului: Re: PickUp AKAI AP 001 C |
|
|
CyberCSX a scris: | ...
Chiar acum, am fost puțin la plimbare și am găsit numitul PickUp la GUNOI (Spermull). |
Mai ieftine tot la GUNOI (Spermull) gasesti.
Trebuie doar sa ai putina rabdare si sa sapi mai adanc  _________________ It is a great thing to know the season for speech and the season for silence. |
|
Sus |
|
|
CyberCSX
|
Trimis: Mie Aug 16, 2006 2:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Păi nu pot că stric șoseaua  |
|
Sus |
|
|
dj_sweat
Conectat la: 13 Noi 2006 Mesaje: 2 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 16, 2006 9:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut, ma intereseaza o doza care se insurubeaza pe filet la bratul pick-up-ului, ca la pick-up-ul tau, cu 4 pini de legatura in spate, poti te rog sa imi scrii un raspuns daca exista un loc sau cineva de unde as putea cumpara?
Multumesc. _________________ ... |
|
Sus |
|
|
bogdan69

Conectat la: 20 Apr 2005 Mesaje: 820 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Vin Noi 17, 2006 12:02 am Titlul subiectului: |
|
|
dj_sweat a scris: | Salut, ma intereseaza o doza care se insurubeaza pe filet la bratul pick-up-ului, ca la pick-up-ul tau, cu 4 pini de legatura in spate, poti te rog sa imi scrii un raspuns daca exista un loc sau cineva de unde as putea cumpara?
Multumesc. |
nu prea are cum sa-ti raspunda pentru ca nu mai are acces pe forum. Dar ce cauti tu nu e doza ci doar headshell-ul de la brat. Pe acest headshell se monteaza doza. Asa ceva gasesti la Muzica la parter la cei care vand Audiotechnica si costa cam 120 lei. Apoi iti iei si o doza de la ei cam la 150lei si ti-ai rezolvat problema. _________________ poluarea devine o problema foarte serioasa. Ieri am deschis o conserva si inauntru am gasit pesti morti si ulei. |
|
Sus |
|
|
EinarN
Conectat la: 26 Dec 2005 Mesaje: 2045 Locatie: Duisburg
|
Trimis: Sam Ian 06, 2007 9:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
PickUp-ul e vîndut la ebay de cînd lumea. |
|