FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
sistem 1000euro

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
raduAC222

Conectat la: 21 Mai 2004

MesajTrimis: Sam Mai 22, 2004 12:06 am    Titlul subiectului: sistem 1000euro Raspunde cu citat (quote)

caut un sistem de 1000euro amp+cd_player.ceva care sa fie mai ''bland'', si sa piloteze usor orice incinta...eu ascult rock...dire straits,pink floyd etc.
ce ziceti, ma puteti ajuta?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Sam Mai 22, 2004 12:06 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Bogdan

Conectat la: 08 Dec 2003

MesajTrimis: Sam Mai 22, 2004 12:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vad ca nu pomenesti nimic de boxe. Le ai, sau planuiesti sa le achizitionezi? Daca urmeaza sa le cumperi, spre ce te-ai orientat?

Daca e vorba doar de CD+amplificator:

1) Cd Player Arcus (DAC Burr-Brown 24 bit) + Amplificator Atoll IN 100 (2x100 W / 8 ohm, 2x140 /4ohm) - cred ca fac fix 1000Euro .

2) Cd Player Exposure (DAC Burr-Brown 24 bit) + Amp Exposure 2010 (2x50W / 8ohm) - aici depasesti sigur bugetul: cred ca ajungi pe la 1200 Euro, daca nu mai mult - Purs iti poate spune mai multe .
Sus
raduAC222

MesajTrimis: Sam Mai 22, 2004 1:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

boxele incerc sa mi le fac singur, poate daca mai strang bani mai incolo sa imi cumpar ceva serios.... ma interesa un sitem cd-player+amp de 1000euro.
Sus
Jack

Conectat la: 13 Ian 2004

MesajTrimis: Sam Mai 22, 2004 4:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Atoll..... UNDE?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Bogdan

MesajTrimis: Sam Mai 22, 2004 9:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In Muzica, la Taco Trading .
Sus
raduAC222

MesajTrimis: Dum Mai 23, 2004 4:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ma gandeam la un sistem arcus(cel prezentat in revista) sau rotel(ra-1062&rcd-1072)bugetul largindu-se la 1200euro.
Sus
Bogdan

MesajTrimis: Dum Mai 23, 2004 6:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cd-ul Arcus (ca de altfel si cel de la Exposure) este net peste 1072-ul de la Rotel. La amplificare Atoll-ul IN100 este iarasi peste cele doua amplificatoare propuse de tine.
Sus
xtreme-audiophile

Conectat la: 25 Mar 2004

MesajTrimis: Lun Mai 24, 2004 1:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Incearca Nad C542(ca CD) si Rotel RA-1062(amp), pe cabluri Monster.
Cred ca e combinatie f. buna; cel putin CD-ul e un chilipir la performanta/pret.
Sus
Marius T.

Conectat la: 11 Mai 2004

MesajTrimis: Mar Mai 25, 2004 8:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bogdan a scris:
Cd-ul Arcus (ca de altfel si cel de la Exposure) este net peste 1072-ul de la Rotel. La amplificare Atoll-ul IN100 este iarasi peste cele doua amplificatoare propuse de tine.

La ce te referi cind spui ca Arcus e peste ROTEL, iar Atoll peste ROTEL/EXPOSURE ?? La pret, la sunet, la calitatea constructiei, putere ? Prin ce "da clasa" Atoll/Arcus ? pretul din cite stiu eu e mai mic in comparatie cu ROTEL/EXPOSURE ...
Sus
Bogdan

MesajTrimis: Mar Mai 25, 2004 9:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La CD playere: Exposure si Arcus sunt mult mai detaliate decat Rotel-ul 1072.
La capitolul amplificari: Atoll-ul este mult mai bine lucrat (vorbesc de ce e inauntru - inclusiv 2 transformatoare totroidale de 360VA fiecare). Are si putere mai mare: 2x100(8 ohm) sau 2x140(4ohm) versus 2x50 Exposure 2010 si 2x60 Rotel 1062. Iar ca sunet, asculta-le si vei auzi diferentele...
Sus
Jack

Conectat la: 13 Ian 2004

MesajTrimis: Mar Mai 25, 2004 11:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca puterea nu e un criteriu de apreciere a calitatii.... Sony , de ex. e cu Wati multi, dar suna ca.....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Bogdan

MesajTrimis: Mie Mai 26, 2004 10:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Puterea mai mare este doar un extra-bonus in acest caz. Oricum suna net mai bine.
Sus
xtreme-audiophile

Conectat la: 25 Mar 2004

MesajTrimis: Mie Mai 26, 2004 11:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poate sa-mi spuna si mie cineva preturile la Atoll(CD si amp-uri) ?

Sunt foarte reusite dar nu cred ca intrec Rotel sau Exposure(cel putin la amp-uri; CD-ul Rotel e destul de dezamagitor, mai ales in combinatie cu fratele amplificator- al naibii de steril !)
Sus
seamaster

Conectat la: 03 Noi 2003

MesajTrimis: Mie Mai 26, 2004 11:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

poate ai ocazia sa asculti combinatia TA E1 + TA N1 pe niste incinte decente ...
mai vorbim ...

salutari.
gabreil

Jack a scris:
Cred ca puterea nu e un criteriu de apreciere a calitatii.... Sony , de ex. e cu Wati multi, dar suna ca.....

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum