FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
ajutor!!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
vLaD`

Conectat la: 15 Ian 2007

MesajTrimis: Lun Ian 15, 2007 4:30 am    Titlul subiectului: ajutor!! Raspunde cu citat (quote)

intrebarea mea este...
cine imi poate spune cat mai multe despre modulul
SHARP SYSTEM-7700....

Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Ian 15, 2007 4:30 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
kilaru_de_coduri

Conectat la: 03 Mar 2006

MesajTrimis: Lun Ian 15, 2007 9:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sistem hi-fi de clasa consumer,sa zic asa "inceputul gunoaielor",mult PLASTIC,mecanisme ceva mai robuste ca cele te tip dublu radio-cas "franzelutza",amplificator de 2x150w rms max cu STK-uri,incinte bine finisate dar nu cred ca tin mai sus de 120W rms...Daca este intr-o stare de conservare FOARTE buna "merge"...dar sa fie la un pret bun.Am avut ocazia sa reapar cateva exemplare si nu (prea) mi-au placut.E mai mult ptr "luat fatza"...genul de scula pe care le-o cumpara in SUA parintii adolescentilor ptr party.Daca ar fi sa tin ceva din acest sistem as tine doar boxele.Dupa mine restul mai mult de 100 euro nu face (chiar daca este PERFECT functional si BINE intretinut)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum