FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
6x9 subwoofer

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
dinoc

Conectat la: 05 Iun 2005

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 6:18 pm    Titlul subiectului: 6x9 subwoofer Raspunde cu citat (quote)

Salve,

Pe masina mea am o linie Pioneer din fabrica , HeadUnit + amplif + 8 boxe , iar cele de pe spate (la luneta) sunt 6x9 si sunt pe post post de subwoofer (asa sunt din fabrica)
As dori un upgrade la cele de 6x9 (vor fi folosite tot pe post de subwoofer).
Cam ce optiuni as avea ?
Mentionez ca nu doresc subwoofer separat Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 6:18 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
dinoc

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 6:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De ex ceva in genul : http://www.kenwood.eu/products/car/speakers/component/KFC-WDA69RC/details/
Sus
kurupt

Conectat la: 15 Aug 2003

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2007 10:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai bine te gandesti la un sub adevarat daca vrei bass, degeaba upgradezi ovalele nu cred ca o sa simti diferenta prea mare la capitolul bass.
Sus
dinoc

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2007 10:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cum am spus, subwoofer separat nu doresc deocamdata, incerc sa vad ce se poate face doar cu 6x9 .
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum