Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
RazvanVoicu

Conectat la: 22 Aug 2006 Mesaje: 304 Locatie: Targoviste-Dambovita
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 5:45 pm Titlul subiectului: As putea spune incredibil! |
|
|
Nu stiu cum si in ce fel , este pur si simplu de neconceput, INCREDIBIL, un magnetofon Rostov 105 care inregistreaza exceptional pur si simplu exceptional, chiar va provoc la o proba!
Se poate asa ceva? Eu intreb pe mine dar am scula in fata si sunt pur si simplu impresionat! Poate cineva sa imi dea o explicatie carui fapt se poate datora aceasta minune?
Mentionez ca banda pe care s-a facut inregistrarea este Agfa PE 39 HIFI (18cm 540m.7in 1800ft) dar inregistreaza aproape la fel de bine si pe un Orwo, este greu sa faci diferenta intre original si copie.Consider ca este un fenomen si incerc o explicatie care nu imi vine.... _________________ TRANCOTAR SERIOS! , rog "maestrii" sa nu ma ia in seama! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 5:45 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
sorin6
Conectat la: 29 Noi 2004 Mesaje: 3916 Locatie: vesnicele plaiuri ale vanatoarei
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 7:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vrei sa il vinzi  |
|
Sus |
|
|
RazvanVoicu

Conectat la: 22 Aug 2006 Mesaje: 304 Locatie: Targoviste-Dambovita
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 7:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma gandesc sa nu... desi este pus la rubrica de publicitate insa nu il baga nimeni in seama, asa cum nu i-am dat nici eu atentie pana din plictiseala am inceput sa il intorc pe toate partile si....surpriza, banda trasa de el se aude minunat si pe 747 este pur si simplu o revelatie, e inexplicabil, dupa cum am mai spus daca aveti drum prin Targoviste facem o proba, dar interesant este ce ar putea avea deosebit acest aparat? care sa fie secretul? _________________ TRANCOTAR SERIOS! , rog "maestrii" sa nu ma ia in seama! |
|
Sus |
|
|
shambala
Conectat la: 05 Ian 2005 Mesaje: 2858 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 8:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ciorsait - adica reglajele date peste cap (nivel prea mare, curbele RIAA total aiurea).
Situatia este tipica si se pune imediat in evidenta cu un generator de semnal si un osciloscop (tape/monitor). |
|
Sus |
|
|
shambala
Conectat la: 05 Ian 2005 Mesaje: 2858 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 8:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sau - testul facut pe o banda de foarte buna calitate, pe viteza 19cm/s, si atunci este verosimil. |
|
Sus |
|
|
nicumur Vizitator
|
Trimis: Mie Feb 14, 2007 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca ai anunt dat la Publicitate ca sa-l vinzi, acest thread cam "miroase"
Daca renunti sa-l vinzi, se redeschide  |
|