FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
As putea spune incredibil!

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
RazvanVoicu

Conectat la: 22 Aug 2006

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 5:45 pm    Titlul subiectului: As putea spune incredibil! Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu cum si in ce fel , este pur si simplu de neconceput, INCREDIBIL, un magnetofon Rostov 105 care inregistreaza exceptional pur si simplu exceptional, chiar va provoc la o proba!

Se poate asa ceva? Eu intreb pe mine dar am scula in fata si sunt pur si simplu impresionat! Poate cineva sa imi dea o explicatie carui fapt se poate datora aceasta minune?

Mentionez ca banda pe care s-a facut inregistrarea este Agfa PE 39 HIFI (18cm 540m.7in 1800ft) dar inregistreaza aproape la fel de bine si pe un Orwo, este greu sa faci diferenta intre original si copie.Consider ca este un fenomen si incerc o explicatie care nu imi vine....

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 5:45 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
sorin6

Conectat la: 29 Noi 2004

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 7:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vrei sa il vinzi Question Twisted Evil
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
RazvanVoicu

Conectat la: 22 Aug 2006

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 7:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma gandesc sa nu... desi este pus la rubrica de publicitate insa nu il baga nimeni in seama, asa cum nu i-am dat nici eu atentie pana din plictiseala am inceput sa il intorc pe toate partile si....surpriza, banda trasa de el se aude minunat si pe 747 este pur si simplu o revelatie, e inexplicabil, dupa cum am mai spus daca aveti drum prin Targoviste facem o proba, dar interesant este ce ar putea avea deosebit acest aparat? care sa fie secretul?
shambala

Conectat la: 05 Ian 2005

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 8:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ciorsait - adica reglajele date peste cap (nivel prea mare, curbele RIAA total aiurea).
Situatia este tipica si se pune imediat in evidenta cu un generator de semnal si un osciloscop (tape/monitor).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
shambala

Conectat la: 05 Ian 2005

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 8:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sau - testul facut pe o banda de foarte buna calitate, pe viteza 19cm/s, si atunci este verosimil.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
nicumur
Vizitator

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 8:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca ai anunt dat la Publicitate ca sa-l vinzi, acest thread cam "miroase" Twisted Evil

Daca renunti sa-l vinzi, se redeschide Wink
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum