Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
EinarN
Conectat la: 26 Dec 2005 Mesaje: 2045 Locatie: Duisburg
|
Trimis: Sam Feb 24, 2007 2:56 am Titlul subiectului: Philips-ul din cotetul de gaini! |
|
|
Pentru a nu devia prea extrem īn tolicul de VU-metre:
http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=14730
deschid aici un topic cu tema asta.
Este vorba de un Mag PHILIPS:
Cu ceva timp īn urma, anul trecut, ma suna la telefon un amic care stia ca ma ocup īntr-o oarecare masura cu restauratul de magnetofoane si-mi spune ca la un vecin de-al lui īn cotetul de gaini a vazut un magnetofon si daca mi-l trebuie. Cīnd am auzit am zis ca face misto de mine si l-am luat peste picior cerīndu-i detalii. Īmi spune ca este un mag mare, sidefiu, greu, ca are si un display si doua indicatoare mari. Nu stia sa-mi spuna numele.
OK
Īi spun ca vin sa-l vad. Ma urc īn masina, merg de la Duisburg vreo 35 km pīna īn localitatea HUENXE (la tara) īntr-un catun cu nu mai mult de 3000 de suflete la o ferma particulara condus de amicul meu. Īntreb despre ce-i vorba si posesorul ma conduce la cotet. Cīnd ma uit, nu-mi vine sa cred ce-mi vad ochii. Un Philips de toata frumusetea dar plin de gainatz. Vreo 2 Gaini stateau pe el si dormeau.
Am īntrebat cīt vrea pe el. El mi-a spus ca nimic doar sa-l scap de povara. OK. zis si facut. primul lucru ce a trebuit sa fac era sa-mi iau o perechie de manusi sa nu ma umplu de gainatz pe mīni ca sa scot hardughia de acolo. putzea de-mi venea voma nu alta. Dupa ce l-am scos de acolo, si l-am curatat cīt de cīt cu o perie de plastic, l-am pus īntr-o punga mare de nailon sa nu-mi mazgalesc bancheta din spate a masinii si am plecat cu el acasa. īnsfīrsit ajuns, contat ca mi-am īmputit masina īn asa hal ca a trebuit sa las mag-ul mag si sa mer sa-mi aerisesc masina si sa golesc vreo 4 tuburi de sprax neutralizator īn ea ca mirosea mai rau ca un WC public.
acum precis v-am facut curiosi sa vedeti capodopera. OK. Vedeti pozele si faceti-va propria parere:
Pīna am curatat de mizerie hardughia asta, mi-a trebuit aproape o luna de zile si n-a lipsit mult sa dau īn galbenare.
Dar, cum se cede si īn ultima poza. MAGUL DIN COTETZ a revenit la viata !  |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Sam Feb 24, 2007 2:56 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
RazvanVoicu

Conectat la: 22 Aug 2006 Mesaje: 304 Locatie: Targoviste-Dambovita
|
Trimis: Sam Feb 24, 2007 10:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Functioneaza? O proba pe youtube pls! _________________ TRANCOTAR SERIOS! , rog "maestrii" sa nu ma ia in seama! |
|
Sus |
|
|
EinarN
|
Trimis: Sam Feb 24, 2007 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
RazvanVoicu a scris: | Functioneaza? O proba pe youtube pls! | Bineīnteles ca functioneaza.
Probe pe YouTube nu este posibil ca este deja vīndut de mai bine de 8 luni. Asta doar am spus īn celalalt topic.
Pe vremea aceea nu-mi venise īnca ideea cu YouTube. |
|
Sus |
|
|
alladdin321
Conectat la: 08 Apr 2004 Mesaje: 208 Locatie: Craiova
|
Trimis: Sam Feb 24, 2007 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ei si cum suna N-4520 ? Poti povesti ceva EinarN? Macar tu ai avut posibilitatea sa-l compari cu un GX-630! |
|
Sus |
|
|
EinarN
|
Trimis: Sam Feb 24, 2007 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu suna rau.
Prea mult n-am testat. 5 Min. īnregistrare, 5 min. redare, poze si directia ebay.
Exact asa ca si cu N 4504 pe care-l am momentan activ pe ebay.
Luat sub 10 EURO + curele (de la prietenul ROLAND pe de gratis ) si....valea cu el.
Momentan e la 75 EURO dar mai are timp sa urce.
Vezi pe ebay.DE Artikelnummer (Item Nr.) : 180088351529 |
|
Sus |
|
|
kilaru_de_coduri
Conectat la: 03 Mar 2006 Mesaje: 1530
|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
pare atat de fragil,cum se descurca cu rolele de 26?
Motoarele DD de pe derulari imi par atat de fragile...parca sunt de jucarie.
Raman la parerea mea ca rusnacii chiar daca nu au facut electronica prea grozava la partea electromecanica sunt campioni(pe segmentul consumer,a se subintelege ca ma refer la rostov & co) |
|
Sus |
|
|
EinarN
|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da. Dar cu motoarele alea rusesti mari ca la masina de spalat ALBALUX de pe vremuri si consuma curent de te sparge. Asa ca tot e mai bine unul din asta vestic care consuma ca un bec de lanterna si nu ca o uzina īntreaga  |
|
Sus |
|
|
kilaru_de_coduri
Conectat la: 03 Mar 2006 Mesaje: 1530
|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 10:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
As fi curios un test de derulare folosimd role de 26 alu intre un rostov si un akai din seria 6xx,mai nasol ca rusnacu nu "stie" decat de 22cm.A incercat cineva sa cronometreze timpul de derulare la un Olimp 005(banuiesc ca are aceleasi motoare ca pe rostov) si un 747?
Macar asa de "amorul artei".. |
|
Sus |
|
|
|