FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
CaD: Despre "bunici"
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
AbsoluteAudioFan

Conectat la: 12 Mai 2003

MesajTrimis: Mie Iun 09, 2004 1:45 pm    Titlul subiectului: CaD: Despre "bunici" Raspunde cu citat (quote)

Am reinceput seria CaD... Pen' ca vad ca unii au dat'o pe politica, bleah.

Propun un subiect strict stereo: ce scula stereo aveti p'acasa, batrana (min. 10 ani) da' care merge brici? Nu conteaza formatu' (digital/analog), numele producatorului. Poate fi vorba de la super-high-end pana la portabile adevarate (stiti voi care - c'asa erau vremurili), da' repet: totu' stereo.
Mentionez ca eu p'atunci eram si tanar si sarac, si nu am avut nimic care sa atinga varsta a treia...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Iun 09, 2004 1:45 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
andreimax

Conectat la: 27 Aug 2003

MesajTrimis: Mie Iun 09, 2004 2:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uite, nu stiu daca e "bunic" da e mai veche de 10 de ani. Celebrul amplituner stereo Delia, produs la Targu Mures. Le aveam cuplate al nisteboxe Unitra de 75. Se auxea binisor pe gustul si mai ales pe bugetul meu de atunci.

Scula inca mai merge dar are niste mici probleme cu potentiometrele (evident, clasica problema!).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Pablos

Conectat la: 28 Apr 2004

MesajTrimis: Mie Iun 09, 2004 2:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pick-up Blaupunkt cuplat cu 2 boxe de la aceeasi firma. Se aude impecabil, si merge la fel. Promotia 1984. Smile
motzu'

Conectat la: 13 Mai 2004

MesajTrimis: Mie Iun 09, 2004 3:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Radio stereo pe lampi CAPRI 2 x 6.5 W - din 68' cred

Decodor stereo pt radio cu BA 758 manufacturat pi vremuri

Prindem emisiunea aia de la ora 10 sau 11 in stereo.Acu il foloses doar ca amp'

Si un JCPenney americanesc facut in USA in 79 ' o scula de aia integrata cu pick-up cass si tuner si doua boxe bass reflex cu un difuzor meserias de banda larga care se aude si azi tzutz. Amplificatoru era unul dual integrat ceva circuit SUA

Si un Delia cuplat pe 2 VTP-uri manufacturate .Se aude B&W Laughing

Alles glantz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul MSN Messenger
purs

Conectat la: 12 Noi 2003

MesajTrimis: Mie Iun 09, 2004 3:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

- magnetofon Majak 205
- casetofon deck Sanyo (Dolby B, selector normal/crom/metal, reglaj nivel inregistrare, vu-metre)
- pick-up deck Tesla NC430
- pick-up NAD 3120 (nou, n-a fost si nu este folosit)
- amplificator Electronica Industriala (2 x 40 W)
- boxe Jazz

Toate functioneaza impecabil, le folosesc parintii mei.
Sus
Costin

Conectat la: 14 Iul 2003

MesajTrimis: Mie Iun 09, 2004 4:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Verba volant, scripta manent !

Ultima modificare efectuata Costin la Mie Ian 04, 2006 1:38 pm, modificat de 2 ori in total
Sus
ovi

Conectat la: 18 Apr 2004

MesajTrimis: Mie Iun 09, 2004 4:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Casetofon deck JVC KD-A55 - `79
Amplif SANSUI AU-5900 2X50 - `77
Pick-up deck GARRARD cu doza SHURE `77
Sus
kosmocos

Conectat la: 24 Apr 2004

MesajTrimis: Mie Iun 09, 2004 6:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Amplificator Marantz Model 1072 (chiar asa scrie pe el), merge brici, fara nici o reparatie de nshpe ani de cand e el.

Si mai am un amplificator Technics A900S MarkII, cel cu vu-metre mari pe fond galben (cumparat de la doru2004, respekt), mi se pare excelent ca raport calitate /pret.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Vizitator

MesajTrimis: Mie Iun 09, 2004 8:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am avut pana acum vreo 1 an si ceva Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ,Amp Marantz Pm200 , o frumusete de amp,care mergea brici (mici probleme la potentiometru de volum ,nu mai mergea in trepte) .Argintiu incadrat de 2 vumetre galbene ,foarte grasut, si suna f. cald .L-am facut cadou unui amic ,pt ca efectiv nu mai scapam de el.
Year production -1979 , mai batran ca mine Smile
Sus
doru2004

Conectat la: 30 Mar 2004

MesajTrimis: Mie Iun 09, 2004 10:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu placere, Cosmine! Ti-am spus sa nu-ti faci probleme, amplificatorul e foarte bun.Dar sper ca doar ai amintit de el, nu l-ai trecut la "bunici" ! E inca destul de tanar, chiar daca brand-ul Technics a disparut ! Apropo de Technics, spre marea mea uimire am vazut un amplificator A1010 (pre+amp, cap de serie) la vanzare intr-un magazin DOMO din MALL.Pret : 35 mil.Cum s-o fi ratacit pe acolo ...?
Sus
IM

Conectat la: 09 Mar 2004

MesajTrimis: Mie Iun 09, 2004 10:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

doru 2004, poti sa dai mai multe amanunte ref. la A1010. Unde l-ai vazut?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
doru2004

Conectat la: 30 Mar 2004

MesajTrimis: Mie Iun 09, 2004 11:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

L-am vazut duminica, plimbandu-ma prin MALL (P-ta Vitan), la subsol (langa Diverta) e un magazin cu produse electrocasnice DoMo.Acolo, pe un raft, "zacea" ca o relicva acest A1010.Functiona, deci nu cred ca avea probleme, dar trebuie intrebat...
Sus
Vizitator

MesajTrimis: Mie Iun 09, 2004 11:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

uitati ceva nice cu technics ...

http://www.vintagetechnics.com/controlpower.htm
Sus
audios

Conectat la: 02 Feb 2004

MesajTrimis: Joi Iun 10, 2004 8:16 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Amplificatorul acela Technics ... e demult acolo. Am reamintit si eu de el in alt topic. E pe argintiu, care mie nu prea imi place. Si e folosit de cind ma stiu eu (adica functioneaza in fiecare zi) chiar daca e de vinzare. Nu stiu in conditiile astea daca e o afacere sa-l cumperi ca fiind nou.
Cine stie, poate nu mai spera sa-l vinda.
Sus
jpaul

Conectat la: 29 Iul 2003

MesajTrimis: Joi Iun 10, 2004 8:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poate cei de la DOMO nu au invatat ca demo-urile se vind la pret redus si nu se tin un secol. Oricum, eu am o experienta trista cu cei de la Domo, cind le-am comandat un tuner pe internet si au trecut 3 ani fara nici o veste.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatorul
Pagina 1 din 3

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum