FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Show-room in Timisoara

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stiri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
grigore_35

Conectat la: 01 Dec 2003

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2008 11:41 am    Titlul subiectului: Show-room in Timisoara Raspunde cu citat (quote)

Pentru iubitorii de muzica din Timisoara si nu numai, din data de 17 iulie, se deschide show-room de echipamente audio hi-fi si high-end pe Bulevardul 16 decembrie 1989, nr.38, ap 3.
Se pot face vizite la orice ora insa cu programare telefonica.

Pentru informatii: audioselect@gmail.com si tel:0727346705
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2008 11:41 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
danb

Conectat la: 10 Feb 2004

MesajTrimis: Vin Iul 18, 2008 10:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poate ar fi interesant sa anunti cite o auditie (de gen "azi de la ora ascultam o linie xxx pe boxe yyy"). Daca deranjeaza eventual faci o lista de email doar cu cei interesati.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
grigore_35

Conectat la: 01 Dec 2003

MesajTrimis: Sam Iul 19, 2008 9:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

danb a scris:
Poate ar fi interesant sa anunti cite o auditie (de gen "azi de la ora ascultam o linie xxx pe boxe yyy"). Daca deranjeaza eventual faci o lista de email doar cu cei interesati.

A dreptate Dane, insa din cauza ca acest forum nu are o sectiune dedicata dealerilor audio nu pot sa postez aici decat strictul necesar. Deoarece am calitatea de dealer audio nu voi mai participa la discutii cu libertatea de dinainte, si se intelege de ce.

Pe celalalt forum exista o sectiune dedicat dealerilor audio-video si ma voi folosii de acest lucru pentru a face anunturi in numele firmei.

Pana cand site-ul meu va fi gata va rog ca pentru informatii proaspete sa accesati sectiunea respectiva.

Rog moderatorii, cat si pe colegii de forum sa nu se supere dar sunt la inceputul activitatii si sper sa ma inteleaga.

Multumesc pentru intelegere!

Cu respect, Grigore Macovei!

P.S. Se poate asculta orice combinatie de echipamente dintre cele pe care le am pe stoc. Iubitorul de muzica trebuie doar sa vina cu cd-urile sale si sa aiba timp la dispozitie pentru auditii. Auditiile pot dura oricat!

P.S.2 Ofer si cabluri pentru teste acasa!!!
Sus
costy28

Conectat la: 06 Mar 2007

MesajTrimis: Mar Iul 22, 2008 2:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu vin fiindca nu am bani sa cumpar hi-end asa ca s-ar putea sa vin doar daca ai cabluri pentru acasa gratis. Mr. Green
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stiri Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum