Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
UTU2005

Conectat la: 06 Ian 2006 Mesaje: 135 Locatie: Deva
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Apr 04, 2007 8:47 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
un_el
Conectat la: 30 Ian 2007 Mesaje: 56 Locatie: galati
|
Trimis: Dum Apr 08, 2007 2:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | stie cineva ceva despre el....? |
pai in afara de linkul pe care l-ai dat u si specificatiile care sunt trecute pentru el.... nu! la prima vedere pare a fi ok, widescreenul acela iti poate crea ceva probleme referitor la faptul ca nu prea este potrivit pentru aplicatii office si eventual unele jocuri. depinde si de electronica pe care o are incoroprata si de multe alte lucruri. |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 10, 2007 11:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Horizon sunt cu panel LG (clasa A+ adica cele mai bune) iar modelul wide de 20 inch tocmai a castigat "Alegerea Redactiei" din partea ExtremPC. Sunt monitoare cinstite la pret, cu o calitate a imagii foarte buna, sunt garantate 100% pixeli buni la cumparare (sunt modele si producatori cu pretentii mult mai mari care nu ofera asta) iar pretul mic este obtinut prin finisajul mai de "plastic" decat la producatorii mai scumpi.
In rest, alegerea iti apartine... _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
Tara

Conectat la: 25 Oct 2006 Mesaje: 445 Locatie: Rm Valcea
|
Trimis: Mar Apr 10, 2007 11:23 am Titlul subiectului: |
|
|
eu inca nu am vazut monitoare Horizon sa se vada bine ( doar acceptabil )
poate nu am avut eu noroc sa dau peste ele , poate ...
raman la ideea mea ca produsele extrem de ieftine au si un motiv pentru a fi extrem de ieftine
asteptam pareri din partea celor care il au sau il cumpara , la pretul asta e mai mult decat avantajos _________________ http://schemetv.ro |
|
Sus |
|
|
T.rac3Er

Conectat la: 16 Ian 2006 Mesaje: 89 Locatie: pitesti
|
Trimis: Mie Apr 25, 2007 7:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
ia vezi aici
http://www.behardware.com/articles/662-1/22-inch-lcd-monitors-the-second-coming.html
oricum sub nici o forma respectivul monitor nu e bun de ceva. ah, daca vrei o diagonala mare si wide pt web browsing & office e ok.
dar crede-ma ca pt grafica nu ar avea nici o sansa.
cel mai bine sa te uiti la unul expus pe undeva. sa vii cu un stick cu ceva poze si filmulete ale tare..
oricum panelurile de tip TN au o problema cu unghiul de vizualizare.
pana si cel mai bun.
hai sa iti spun un sfat .
multi ar prefera un 21" PVA care e vreo 17 mil decat un 22" TN de 15 mil _________________ denon avr 1906
monitor audio B2
 |
|
Sus |
|
|
aladin
Conectat la: 15 Apr 2004 Mesaje: 20
|
Trimis: Mie Apr 25, 2007 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
si desteapta, si frumoasa si devreme acasa......cam rar, cel putin in Ro.
Sincer, asta e pretul pentru un LCD cel putin decent de 19" sa nu mai vorbim de 2x".
Intrebare: ce-i lipseste? De ce un producator cunoscut de LCD-uri (precum LG) nu si-ar pune propria sigla pe acest produs si ar accepta un nume indoielnic in conditiile in care calitatea produsului e de top? |
|
Sus |
|
|
Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004 Mesaje: 2021 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 1:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
aladin a scris: | Intrebare: ce-i lipseste? De ce un producator cunoscut de LCD-uri (precum LG) nu si-ar pune propria sigla pe acest produs si ar accepta un nume indoielnic in conditiile in care calitatea produsului e de top? |
Asta e o situatie foarte des intalnita in industria IT hardware; inca niste exemple care imi vin acum in minte, writerele Philips sunt facute de Benq sau Pioneer, Asus sunt facute de Pioneer, Philips vinde panel-uri LCD si tuburi CRT la vreo 4-5 producatori. Motivele sunt diverse, poate nu poate sa vanda atatea LG-uri, poate nu are capacitatea de a asambla asa multe monitoare pe cate panel-uri face... oricum ideea de baza e sa le iasa profit, si evident ca le iese, altfel nu ar mai face asta. _________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. |
|
Sus |
|
|
|