verso
Conectat la: 25 Apr 2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Apr 25, 2007 10:41 am Titlul subiectului: sunet pe fiat albea |
|
|
Buna ziua. Sunt din Constanta si am o problema, o sa va zic toata povestea.
Mi-am luat un fiat albea, modelul nou, fara casetofon, doar cu 2 boxe pe partea din fata. mi-am luat un sony explode 4*45 cu iesire pre out, etc.
Boxe se aud urat, doar pentru a asculta in surdina ( facand comparatie cu cele 2 boxe - 2 tweteree, care cred ca sunt blaupunkt, cu care vine echipat skoda fabia, lu` taticu cele de pe albea sunt 0, alea au bass puternic ). nu pot da nici macar un pic tare, ca vibreaza.
Am vrut sa le schimb..., mi-am cumparat 2 JBL, putere RMS 40W si putere max 120W. astea erau de 16.5 cm, un pic cam mari, nu au incaput cum trebuie pentru ca cele de pe fiat sunt de 16 cm si nu mai alt loc. nici aceastea nu m-au multumit, distorsionau urat de tot, m-am speriat, mau bune erau primele. (tin sa mentionez ca cele de pe masina sunt no-name, din carton pliat ).
Si acum va rog sa ma sfatuiti ce boxe pot sa-mi pun pe fata sa ma satisfaca, sa fie macar ca cele de pe skoda. m-am gandit la "Boxe Blaupunkt odx 162 70/210watt ", am gasit pe net ceva. nu prea stiu, nici nu ma prea pricep. va rog, putin ajutor.
P.S. : firele de pe fata nu se diferentiaza pe + si - , amandoua au 2 dungi negre, cum sa le diferentiez? daca nu intra corect + si - poate sa strice boxa, casetofonul? sa se auda mai urat? |
|
Netcrusher

Conectat la: 13 Mai 2005 Mesaje: 2312 Locatie: Arad
|
Trimis: Mie Apr 25, 2007 11:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu sunt legate bine, + la + si - la -, nu se strica nimic, dar sunetul are mult de pierdut! |
|