FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Alimentare amplificator JBL

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Tenebris

Conectat la: 19 Mar 2007

MesajTrimis: Vin Apr 06, 2007 11:37 am    Titlul subiectului: Alimentare amplificator JBL Raspunde cu citat (quote)

Salut! Am cumparat un amplif JBL GTO2060 (conectat in punte 1x240W Rms la 4 ohmi)si l-am testat in casa (masina e in service:) ), alimentat la o sursa (intre 11 si 12V nu stiu exact)cu stabilizator. L-am conectat la subwoofer (Pioneer ts-w306c 400w rms 4ohmi) si are distorsiuni. Se aude foarte prost. Problema poate fi de la alimentare? (la volum mai mare lumina becului power si siglei jbl isi micsoreaza intensitatea....daca are vreo importanta). Pls help. (mentionez ca nu sunt cabluri de cea mai buna calitate conectate, iar alimentarea s-a facut GND la minusul sursei si RMT si Battery legate intre ele si la plusul sursei) Multumesc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Apr 06, 2007 11:37 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
DNA

Conectat la: 22 Noi 2005

MesajTrimis: Vin Apr 06, 2007 12:56 pm    Titlul subiectului: Re: Alimentare amplificator JBL Raspunde cu citat (quote)

Tenebris a scris:
L-am conectat la subwoofer (Pioneer ts-w306c 400w rms 4ohmi) si are distorsiuni. Se aude foarte prost.

Trebuie sa il dai mai incet, pana cand distorsiunile scad la minim.

Tenebris

MesajTrimis: Vin Apr 06, 2007 12:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dap..mc, ai dreptate. Se pare ca amperajul si tensiunea sursei nu sunt de ajuns. Vine azi un prieten cu masina...cu power cap...Wink si le testez Very Happy
Sus
Boggy15Hz

Conectat la: 17 Dec 2005
Locatie: Behind you... You don't believe me? I can see that you're reading this!

MesajTrimis: Vin Apr 06, 2007 6:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ceva in genul asta mi se intampla si mie la cd-player. Cand trec de 20, incepe sa palpaie LCD-ul si pe la 24 incep sa se auda niste fasnituri pe inalte, si cred ca este de la puterea mica a bateriei(48Ah). Treaba nu se mai intampla dupa ce incarc bateria. Urmeaza schimbarea bateriei Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Tenebris

MesajTrimis: Sam Apr 07, 2007 3:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca esti "in bani" pune inca o baterie, special ptr sunet, eventual si inca un acumulator Razz
Sus
Boggy15Hz

Conectat la: 17 Dec 2005
Locatie: Behind you... You don't believe me? I can see that you're reading this!

MesajTrimis: Sam Apr 07, 2007 5:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca schimb bateria trebuie schimbat si alternatorul cu unul mai puternic? Am vazut zilele trecute la Cora o baterie de 100Ah la 200 RON. Ce ziceti? Nu merita?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
adic95

Conectat la: 09 Apr 2004

MesajTrimis: Vin Apr 27, 2007 3:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Problema cu "palpaitu" nu este de la baterie, ci de la cablurile de alimentare subdimensionate. HU modele noi, ca sa scoata puteri de 4x25w RMS, lucreaza in curent (sug 6-10A). Asa ca nu dati banii degeaba pe alte baterii, verificati partea electrica.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum