FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
jbl versus infinity

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
tigy

Conectat la: 21 Apr 2004

MesajTrimis: Mar Iul 06, 2004 3:57 pm    Titlul subiectului: jbl versus infinity Raspunde cu citat (quote)

am si eu o intrebare
daca ati fi nevoiti sa alegeti intre jbl gto 936(3 cai-100 rms), si infinity ref 6802 cf(2 cai- 60 rms), ce ati alege
http://www.emania.ro/Produs.php?SesiuneId=r79a08e23740ee21cde028a9989d17f93&ProdusId=25420&MarcaIdLista=65&ArtistIdLista=0&CategorieIdLista=26&

http://www.emania.ro/Produs.php?SesiuneId=r79a08e23740ee21cde028a9989d17f93&ProdusId=25526&MarcaIdLista=52&ArtistIdLista=0&CategorieIdLista=26&

diferenta de pret e de vreo 200.000
mai scumpe sunt jbl-urile dar ma gandeam ca asta e din cauza puterii, insa ma gandeam ca oricum nu gasesc eu nici un cd player asa de puternic sa duca 60 rms, d'apai 100 rms, si ma gandeam ca ce rost mai are sa dau niste banii in plus,
e asa sesizabil( pt ureche) ca e pe 2 sau 3 cai?
voi ce parere aveti
am avut jbl-uri pana azi cand le-am vandut cu tot cu cd-ul kenwood(4*45) si ma gandeam saincerc si infinity
sper sa nu va fi plictisit
la revedere
daca stiti ceva cd player de vanzare in bani putini anuntati-ma
mersi

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Iul 06, 2004 3:57 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
DJ DNA

Conectat la: 13 Ian 2004

MesajTrimis: Mar Iul 06, 2004 5:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aceeasi marie cu alta palarie .

Ambele marci sunt proprietatea lui Harman si folosesc aceleasi difuzoare .
Diferentele sunt doar ca logo si culori . Intre cele doua marci nu exista o concurenta ci doar se completeaza ( Coca Cola vs. Fanta ) .

Nu vreau sa te descurajez dar cred ca ar fi mai bine sa incerci si produse de la firme concurente . Sfatul meu ar fi sa alegi firme mai putin cunoscute pt. ca de obicei calitatea este mai ridicata si pretul mai mic decat la un " brand name " . In opinia mea , mai bine sa platesti boxa decat marca .

Este doar o sugestie .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
puf

Conectat la: 07 Dec 2003

MesajTrimis: Mar Iul 06, 2004 9:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu are nici o legatura sunetul redat de cele doua firme la jbl este mai dinamic ,basul mai pleznit si inaltele metalice ,agresive,la infinity sunetul e mult mai echilibrat cu basul mai profund si inalte mai clare si mai moi .Din experienta spun ca sint unele din cele mai bune boxe la clasa lor de pret si chiar daca exista modele la concurenta superioare la unele capitole (DLS,MB QUART) per total la o comparatie directa majoritatea ascultatorilor le declara invingatoare .
Totusi am o intrebare compari boxe de marimi diferite? alea 6802 sint pentru usile de la ford si nu au 6x9 ,poate ref 6902 care au 100w rms si se pot compara cu gto 936.
Sus
tigy

MesajTrimis: Mie Iul 07, 2004 11:26 am    Titlul subiectului: revin Raspunde cu citat (quote)

sunt din serii diferite , asta inteleg, dar tocmai pentru ca nu gasesc un cd player care sa redea 50 rms pe un canal, si nici statie nu am de gand sa pun , ma gandeam ca nu are rost sa imi iau jbl gto 936 - 100 rms, si sa iau infinity, alea la 60 rms, gandindu-ma ca ele pot duce in spate orice cd, am dreptate sau nu?
- si aici ma refer ca si asa nu am ce face cu 40 rms in plus, diferenta dintre ele
mersi pt raspunsuri

puf

MesajTrimis: Mie Iul 07, 2004 9:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca esti putin confuz nu e vorba aici de putere cd-playerul cu greu ajunge la 17-18w curati ,la boxe nu inteleg de ce compari dimensiuni diferite 6802 sint custom fit fara capace destinate instalarii in portiere iar 936 sint mai mari ,au raspuns extins in frecventa si presiune acustica mai mare ,rezultatul compararii directe ar fi evident in favoarea JBL prin dimensiuni nu putere chiar daca le legi la cd-player direct.
Sus
tigy

MesajTrimis: Joi Iul 08, 2004 3:44 pm    Titlul subiectului: revin Raspunde cu citat (quote)

atunci intre jbl gto 936 si infinity 9602 i- 2 cai-100 rms, ce ati alege, diferenta de pret :gto +300.000=infinty ref 9602
astept raspuns urgent maine ma duc la cumparaturi

puf

MesajTrimis: Joi Iul 08, 2004 6:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dupa cum am mai scris eu merg pe infinity ,la clasa lor sint unele dintre cele mai bune .
Sus
tigy

MesajTrimis: Joi Iul 15, 2004 4:28 pm    Titlul subiectului: revin Raspunde cu citat (quote)

mi-am luat fratilor infinity 9603i, 100 rms., 300 peak
- e o investitie ce isi merita fiecare banutz:inalte super te rupe, si bas profund(greu)
- le recomand cu incredere

316i

Conectat la: 25 Iul 2004

MesajTrimis: Dum Iul 25, 2004 1:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am acum JBL GTO 936 pe spate, luate in iarna de la Alarm Service.
Ar avea rost un "upgrade", daca asa poate fi numit, de la 936 la Infinity REF9603i? S-ar simti ceva concret? Ca sa nu dau niste bani degeaba.
Eu am dat 2.700mil pe JBL si vad Infinity vad se invârte pe la 3.400mil. (pe magazinultau.ro), pret destul de mare...parerea mea(tm).
Alarm service la ce pret aduce Infinity-urile?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
316i

MesajTrimis: Dum Iul 25, 2004 1:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Singurele diferete (inafara de pret) care le vad intre cele doua modele este:

Infinity REF9603i:
Frequency response: 46 - 21k Hz
Sensitivity: 92dB
si faptul ca sunt un pic mai mari dpdv al marimilor de instalare (au magnet mai mare probabil)

JBL GTO 936:
Frequency response: 50 - 21k Hz
Sensitivity: 91dB

In principiu datorita senzitivitatii sporite a Infinity-urilor ele ar trebui sa se auda mai tare decat JBL...
Voi ce ziceti?
Sus
Vasile
peȘte

Conectat la: 18 Aug 2003

MesajTrimis: Dum Iul 25, 2004 10:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Diferenta de 1dB este nesemnificativa.

MesajTrimis: Dum Iul 25, 2004 10:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu oricum sunt super multumit de JBL, isi merita fiecare banut si chiar mai mult. Personal imi inspira mai multa incredere JBL decat Infinity cu toate ca amblele se aud excelent (am dif-uri Infinity 5.05CS pe fatza)...JBL e around for ages in domeniul difuzoarelor pentru toate aplicatiile. Oh well...gâandeam cu voce tare. Rolling Eyes
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum