FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Vand DVD-RW Plextor Premium PX-760A ca Nou!
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Publicitate
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
laszlo2

Conectat la: 16 Iul 2007

MesajTrimis: Lun Iul 16, 2007 6:29 pm    Titlul subiectului: Vand DVD-RW Plextor Premium PX-760A ca Nou! Raspunde cu citat (quote)

nu mai dau multe detalii, cei care cunosc modelul stiu ca e ultimul si cel mai bun model branduit cu adevarat Plextor original cu chipset Sanyo, si nu rebrand-uit de la alte firme sub numele Plextor

functii:

PlexEraser (sterge TOC-ul oricarui DVD sau CD inscriptionat in cateva min. facandu-l 100% irecuperabil)
AUTOSTRATEGY: The best DVD Quality
(face test la fiecare DVD in parte si aplica astfel cea mai buna strategie de scriere pt. el, discul iesind incomparabil mai bine imprimat decat cu orice inscriptor DVD din comert la ora actuala, fapt ce e dovedit si de faptul ca acest aparat are capacitatea de-a scana Jitter-ul discului pt. a vedea adevarata calitate)
Media Quality Check
Write strategy creation
SecureRecording
Silent mode
SpeedRead
GigaRec
VariRec
Q-Check
PoweRec

precum si cele mai importante functii de scanare a Jitter-ului discurilor imprimate de el ajungand astfel sa stim exact calitatea imprimarilor facute pe un mediu de stocare in parte comparativ cu alte inscriptoare uzuale
Media Diagnostics:

DVD Q-Check PI/PO SUM8 Test
DVD Q-Check PI/PO SUM1 Test
DVD Q-Check Beta/Jitter Test
DVD Q-Check TA Test

mai multe despre aceste functii aici : http://www.myce.com/review/Plextor-PX-760A-DVD-Burner-Review-142/Features-2/

precum si intregul articol : http://www.myce.com/review/Plextor-PX-760A-DVD-Burner-Review-142/

am luat la vremea cand se gasea 2 buc. unul fiind de rezerva folosit doar la cateva teste si apoi pus la pastrare in cutia originala astfel ca arata ca nou, fara zgarieturi, uzuri...
se livreaza in cutia orig. cu toate accesoriile si softul PlexTools Professional XL !!

pret : 200 RON

===============================================

Album LP original cu primul album CULTURE BEAT(1991), calitate inregistrare de exceptie EPIC

Contine piesele:

A1 Horizon (9:09)
A2 It's Too Late (6:04)
A3 The Hyped Affect (6:00)
A4 Tell Me That You Wait (4:1Cool http://www.youtube.com/watch?v=5axLfNXKsEI
B1 Black Flowers (5:44)
B2 I Like You (3:57) http://www.youtube.com/watch?v=Jdllb3NYfmc&feature=related
B3 No Deeper Meaning (6:00) http://www.youtube.com/watch?v=S_GFyWRg058
B4 Serious (5:13)
B5 Der Erdbeermund (4:03) http://www.youtube.com/watch?v=UFnsPUKBP9M&feature=related
Featuring - Jo Van Nelsen

pret 25 RON

============================================

cass deck TECHNICS modificat pt a putea fi folosit drept compandor/expandor DBX Extern pt. orice aparat!
pus la iesirea unui magnetofon se pot asculta prin el imprimari facute in DBX
pus la intrarea unui magnetofon se pot imprima prin el benzi prin sistemul DBX (105 db SNR/95 db Dinamica)

cateva detalii tehnice:

-are potentiometru dublu (L+R) direct pe intrarea sursei externe (de ex. CD) pt. reglajul nivelului de intrare
-aceasta intrare merge direct in intrarea integratului DBX prin cabluri ecranate calitative Belden
-iesirea din DBX are un buffer cu operational Hi-Fi de mare viteza AD826 (original M5220) care e legat direct pe mufa RCA de iesire pusa aditional impreuna cu cea de intrare direct in DBX fara a mai trece prin traseele intortocheate ale aparatului.
-are comutator pt monitorizarea semnalului de intrare (sursa) sau a celui de iesire (dbx)
-in mod direct (default) iesirea din DBX e setata pt. expandare asa ca poate fi ascultata prin aceasta iesire orice banda/caseta (sursa) care a fost trasa pe alt deck sau mag prin sistemul DBX.
-switch-ul de compandare DBX (adica cand se vrea a trage prin el semnal dbx comprimat catre un alt magnetofon sau casetofon atasat la iesirea lui) se face apasand REC astfel punand aparatul pe pauza de inregistrare.
-soclul de alimentare a partii mecanice a fost ridicat de pe placa pt. a nu face zgomot motoarele astfel ca totul e complet silentios si poate fi utilizat pt. ascultarea oricarei banda sau caseta trasa cu DBX

oricand se poate re-atasa acest soclu si casetofonul poate fi utilizat in mod normal
are capete amorfe si nu a avut nici o problema de functionare cat timp era folosit drept cass.

pret 100 RON

===============================================

Ultima modificare efectuata laszlo2 la Lun Aug 23, 2010 6:11 pm, modificat de 54 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Iul 16, 2007 6:29 pm    Titlul subiectului: Mitica

pic4.jpg
 Description:
 Filesize:  19.65 KB
 Viewed:  892 Time(s)

pic4.jpg

Sus
laszlo2

MesajTrimis: Joi Oct 09, 2008 5:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Arrow
Sus
laszlo2

MesajTrimis: Dum Mai 10, 2009 11:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Idea
Sus
laszlo2

MesajTrimis: Mar Mai 12, 2009 8:16 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Arrow
Sus
laszlo2

MesajTrimis: Vin Mai 15, 2009 7:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Idea
Sus
laszlo2

MesajTrimis: Sam Mai 16, 2009 8:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Arrow
Sus
laszlo2

MesajTrimis: Mar Mai 19, 2009 9:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Idea
Sus
romanescu

Conectat la: 25 Mar 2009

MesajTrimis: Joi Iun 11, 2009 2:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai ai egalizatorul AKAI ?
laszlo2

MesajTrimis: Joi Iun 11, 2009 7:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mai am putem vorbi pe mp ca sa nu poluam topicul
Sus
laszlo2

MesajTrimis: Joi Iun 18, 2009 7:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Thumbs up
Sus
laszlo2

MesajTrimis: Sam Iul 11, 2009 9:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Spam
Sus
laszlo2

MesajTrimis: Vin Iul 17, 2009 11:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Arrow
Sus
laszlo2

MesajTrimis: Mie Iul 29, 2009 10:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Arrow
Sus
laszlo2

MesajTrimis: Sam Aug 01, 2009 2:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Arrow
Sus
MODERNMODE

Conectat la: 16 Feb 2007

MesajTrimis: Mar Aug 04, 2009 10:47 pm    Titlul subiectului: IBANU Raspunde cu citat (quote)

Hai da-mi IBANU sa bag banii.Sper sa nu-mi insel asteptarile.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Publicitate Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Pagina 1 din 2

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum