FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
diametru obiectiv sony pd150

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
rasputin2003

Conectat la: 21 Iun 2004

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 8:09 am    Titlul subiectului: diametru obiectiv sony pd150 Raspunde cu citat (quote)

ce diametru are exact daca stiti obiectivul de la pd150...
am un pd150 si asi vrea un filtruUV si un parasolar....pe obiectiv scria 72mm am comandat un parasolar pe filet de pe f64 de 72 ca na am crezut ca ala e diametrul..si surpriza muulltt prea mare pt obiectiv...am incercat un filtru de 55mm si este mic..io zic dupa ochi ca e un 58mm dar asi vrea sa stiu exact...si asa sper sa mai pot face ceva cu parasolarul comandat o returnare ceva daca s mai poate..nu de alta da am dat 900 de mii pe el de pomana

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 8:09 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
rasputin2003

Conectat la: 21 Iun 2004

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 8:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mai exact sa dau si exemplu...asi vrea sa cumpar asa ceva..sper ca acesta sa fie bun http://www.f64.ro/det.php?id=269&pid=3227
UTU2005

Conectat la: 06 Ian 2006

MesajTrimis: Sam Iul 21, 2007 11:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salut, diametrul este de 58mm, da poti sa-i pui un filtru UV de protectie, bineinteles pe filetul cu pricina care este de 58mm, ca daca vorbim de parasolar se schimba treaba, ca in principiu nu este un filet anume, e doar un semiinfiletare intre doua margini de plastic.
Dar nu inteleg de ce mai vrei alt parasolar...nu il ai pe al ei?
(asta il am eu) http://f64.ro/det.php?id=187&pid=2133
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum