Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
adytzu
Conectat la: 07 Iun 2004 Mesaje: 243
|
Trimis: Mar Iul 20, 2004 2:54 pm Titlul subiectului: Divx 5.2 |
|
|
A aparut versiunea 5.2 de la Divx. A lucrat cineva cu noua versiune? E vreu imbunatatire notabila? |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Iul 20, 2004 2:54 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
bakunin

Conectat la: 05 Dec 2003 Mesaje: 164
|
Trimis: Mie Iul 21, 2004 9:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Din cate scrie acolo ar fi, cea mai notabila pt mine fiind suportul smp. |
|
Sus |
|
|
Radu

Conectat la: 28 Feb 2003 Mesaje: 977 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Iul 24, 2004 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, am incercat-o si am ramas neplacut surprins - eu unul raman la varianta 5.1.1
5.2 vine cu imbunatatiri care insa nu respecta profilul hardware de decodare standalone, are probleme noi la nivelul algoritmului de deintretesere (imi tremura cadrele statice) si face si conflicte vizavi de ffdshow.
jenibil  |
|
Sus |
|
|
adytzu
Conectat la: 07 Iun 2004 Mesaje: 243
|
Trimis: Sam Iul 24, 2004 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Thanks, bine ca nu am apucat sa-l instalez, altfel iar o luam in barba. |
|
Sus |
|
|
Radu

Conectat la: 28 Feb 2003 Mesaje: 977 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iul 25, 2004 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
se pare ca noul codec 5.2 dupa instalare se apuca de ping-uri ,iar firewall-ul avertizeaza ca incearca sa comunice cu niste IP-uri fixe. echipa de dezvoltare sustine ca de fapt este numai o statistica de genul cate instalari in limba engleza/franceza/germana etc au loc. pentru cantitatile mai mari de date transferate in aceleasi conditii, motivul invocat este ca doresc sa ofere posibilitatea ca logo-ul de sus din interfata codecului sa fie schimbat din cand in cand cu alte "opere de arta" care sunt create de-a lungul timpului. oficial, este garantata discretia totala in ceea ce priveste serialul, date ale utilizatorului cum ar fi email, nume, etc
conflictul cu ffdshow poate fi rezolvat debifand optiunea implicit setata "decode generic MPEG4" din noul DivX 5.2 |
|
Sus |
|
|
|