Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
djkrys5

Conectat la: 25 Oct 2004 Mesaje: 63 Locatie: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Aug 21, 2007 10:01 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
djkrys5

|
Trimis: Mar Aug 21, 2007 11:42 am Titlul subiectului: |
|
|
as mai adauga si un sony hdr hc 5 , pretul e cam acelasi ..ar fi ceva dezanvantaje la editarea hd cred! |
|
Sus |
|
|
djkrys5

|
|
Sus |
|
|
andjar
Conectat la: 28 Aug 2006 Mesaje: 40
|
|
Sus |
|
|
djkrys5

|
Trimis: Mar Aug 21, 2007 4:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
merci ptr sfaturi andjar!
intradevar mi-a atras atentia si canon-ul hv 20...ideea e ca am pe cineva in chicago care vine in tara in sept sau octombrie si mi se pare mai safe!
in alta ordine de idei care dintre cele de mai sus ( vorbind numai de camere hd ) se preteaza tinand cond de caracteristicile lor si de prelucrarea lor ulterioara pe pc! |
|
Sus |
|
|
djkrys5

|
Trimis: Mar Aug 21, 2007 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
revin : care camera este mai performanta calitativ cele care comprima avchd sau mpeg2 ptr material hd , de ex ptr avchd imi atrage atentia si un sony hdr - cx7 |
|
Sus |
|
|
andjar
|
Trimis: Mar Aug 21, 2007 5:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
mergi pe hdv.La ora actuala avchd-ul nu e atat de "copt" ca hdv-ul,desi a mai avansat in ultima vreme.Poate abia peste 2 ani vor reusi camerele pe avchd sa depaseasca dpv al performatei/calitatii camerele pe hdv.Mai mult decat atat ,materialul hdv e mult mai editabil decat avchd-ul.Iti trebuie totusi un sistem cu un dual-core si vreo 2gb de ram pt a edita materialul hdv in conditii optime.Insa oricum ,majoritatea camerelor hd,inclusiv hv20,hc7,hc5 iti pot scoate prin fire-wire material dv de calitate ireprosabila chiar daca filmarea respectiva a fost facuta in hdv.Unde mai pui ca aceste modele filmeaza deasemenea in dv(def.standard) cel putin la fel de bine ca un gs500 sau hc96 insa n-ai absolut nici un motiv sa filmezi in sd-dv cu o camera hdv.
Parerea mea personala e sa iei un hv20.E ceva mai performanta decat un hc7,mai ales atunci cand filmeaza progresiv(ceea ce hc7 nu poate).Avantajul hc7-lui este ca are o constructie ceva mai solida si are o optiune draguta ..240fps pt cateva sec(e buna pt slo-mo).Insa eu totusi cred ca hv20 e clar cea mai buna alegere la momentul actual. |
|
Sus |
|
|
djkrys5

|
Trimis: Mie Aug 22, 2007 9:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Andjar, cum se face transferul materialului hd prin firewire , mai precis la sd dv sunt containere avi -dv comprimate de 5 ori fata de un avi normal !
La hd dv care e comprimarea si ce implica la editare ..un workflow tehnic ptr editare? |
|
Sus |
|
|
andjar
|
|
Sus |
|
|
djkrys5

|
Trimis: Joi Aug 23, 2007 1:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
super tare workflowul pe care l-ai dat pe celalalt forum, singurul mai comprehensiv din ce am citit pe forumurile astea!
Nu imi mai ramane decat sa studiez , si cand o sa primesc canon-ul hv 20 sa experimentez ! Am sa te mai deranjez cu intrebari daca nu inteleg ceva!
Multumiri in numele tuturor care se chinuie cu hd-ul! |
|
Sus |
|
|
|