Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Ice_Angel
Conectat la: 02 Iul 2006 Mesaje: 13 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 23, 2007 5:40 pm Titlul subiectului: AKAI Reference Master AM-95 |
|
|
Ma poate ajuta cineva cu niste detalii legate de acest aparat?
Am ocazia sa il cumpar si nu gasesc pe nicaieri niste pareri despre el.
L-a ascultat cineva?
Multumesc mult _________________ Music is good... |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Oct 23, 2007 5:40 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
akaiofil
Conectat la: 12 Iul 2007 Mesaje: 592
|
Trimis: Mar Oct 23, 2007 6:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
in general amplificatoarele akai au un sunet ciudat, cu inalte foarte stridente si lipsa acuta de bass. au preferat compensarea lipsei de bass cu loudness sau impunind cumpararea unui eq. eu am avut comparabil ca serie, 35, 37 si parca 39. toate sunau ca in descrierea de mai sus, pe niste incinte mission m53. 95 mi se pare ca are si intrari digitale, de la inceputurile acestora...
pe mine m-au atras pentru multitudinea de surse cu redare/inregistrare (3 sau chiar 4 tape) pt. ca aveam nevoie la momentul respectiv.
altfel sint destul de robuste, se mai intimpla sa le cada partea de comanda, desi la 95 am impresia ca selectorul de surse e mecanic.
dupa parerea mea singurul state of the art in materie de amplifuri de la akai este AM-2600 (si eventualele variatziuni pe tema, nu le mai stiu exact codul).
daca nu esti exact genul audiofil si vrei neaparat un akai in functie de pretz poti sa-l ei, dar parerea mea este ca e absolut nereprezentativ pt. firma respectiva. un onkio integra sau un denon cu absolut acelasi desing fac o treaba mult mai buna. in plus intrarile digitale nu cred sa te ajute cu ceva, nu poti baga decit cdda pe ele (fireste ca nu stie dolby sau alte bazaconii) si un cd-player cit de cit cred ca are convertoarele mai bune decit akai-ul de acum 15-20 de ani... |
|
Sus |
|
|
CyberCSX
Conectat la: 05 Iul 2006 Mesaje: 1893
|
Trimis: Mar Oct 23, 2007 6:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
akaiofil a scris: | in general amplificatoarele akai au un sunet ciudat, cu inalte foarte stridente si lipsa acuta de bass.. | Na-s zice. posibil totusi dependent de model.
Eu am avut 2 AM U 55 care nu sīnt o grozavie, cu final pe integrate.
Chiar si PC-ul cu MP3 ca sursa de semnal pe AUX sau DVD Player cu CD Audio si fara loudness avea niste basi de zice-am ca-mi cara careva pumni īn stomac nu alta. Cu EQ tot de la AKAI se auzea mai prost decīt fara asa ca EQ-ul AKAI l-am "maritat" rapid neavīnd nevoie de el.
Eu cred ca depinde si foarte mult de boxele pe care l-e folosesti.
eu am pus pe el niste ELTAX-uri ieftine de la CONRAD E. Mai mult nici nu era nevoie ca-mi plecau vecinii din casa si la etajul 4 zicea vecina ca are o colectie de pick- hammere īn camera de zi.  |
|
Sus |
|
|
|