Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
mselescu

Conectat la: 04 Aug 2004 Mesaje: 1988 Locatie: Baia Mare
|
Trimis: Mar Oct 16, 2007 11:47 am Titlul subiectului: In cautare de player:Blu-Ray sau HD? |
|
|
Sunt in cautarea unui dvd player pentru o plasma Panasonic cu rezolutia 1920x1080.
Nu ma pot decide intre cele doua tabere: Blu-Ray cu principalul reprezentant Panasonic si HD cu principalul reprezentant Toshiba.
Sursa de dvd-uri va fi amazon-ul atit pentru bd-dvd cit si pentru hd-dvd(ambele tabere au in prezent aproximativ 500 de titluri fiecare).
Astept sfaturi, pareri si mai ales experiente personale.
P.S.
Ma intereseaza, evident si muzica pe bd-dvd si hd-dvd cu noile formate audio: Dolby TrueHD si DTS-HD.
_________________ A invata de la cei cu experienta poate fi un cistig dar niciodata o rusine !!! |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Oct 16, 2007 11:47 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
greierasul2006
Conectat la: 31 Mar 2006 Mesaje: 1393
|
Trimis: Mar Oct 16, 2007 12:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
LG cu ambele formate nu e ok ?
|
|
Sus |
|
|
mselescu

|
Trimis: Mar Oct 16, 2007 1:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ar fi interesant dar inca nu a ajuns in Ro(nu stiu ce performante video ar avea in acest sistem "hibrid").
Player-ul "hibrid" de la LG are pretul de 600GBP in Anglia(cam mult).
Pentru partea de procesare video Panasonic a facu ceva pasi, chiar si Toshiba(mai ales pe formatele noi audio).
_________________ A invata de la cei cu experienta poate fi un cistig dar niciodata o rusine !!! |
|
Sus |
|
|
Zamby
Conectat la: 12 Noi 2003 Mesaje: 749 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 16, 2007 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gasesti la Media Galaxy Feeria, playerul dual de la LG la cca 40 mil. DIn cate stiu eu o sa apara sau a aparut deja si de la Samsung. La LG urmeaza sa apara (sau a aparut deja) modelul nou.
Varianta buget ramane totusi PS3, mai ales ca a mai scazut si pretul.
|
|
Sus |
|
|
c6t9

Conectat la: 12 Feb 2004 Mesaje: 2008 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 16, 2007 5:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
e clar ca-ti trebuie un "all inclusive", macar de amorul artei. poti sa cumperi si de afara orice aparat, nu mai e o problema asta, numa' card sa ai (eu n-am ).
_________________ nu am nici o putere. fie ce-o fi.
cata... |
|
Sus |
|
|
mselescu

|
Trimis: Mar Oct 16, 2007 7:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Player-ul de la LG este ultimul(si singurul pina in prezent) model.
Este primul si deocamdata sigurul player "hibrid" iar la noi pretul este de 5.000Roni(mareee).
Timpii de incarcare si citire sunt mari pentru ca utilizeaza doua mecanici.
Procesarea video (din ce am citit) nu este asa de deosebita(fata de Toshiba HD sau mai ales la Panasonic BD).
P.S.
E tare greu de luat o decizie pe "nevazute" si numai pe citite.
|
Sus |
|
|
balauru
Conectat la: 20 Mai 2004 Mesaje: 75 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 16, 2007 7:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea este sa te abtii deocamdata, si sa te multumesti momentan cu materialul HD care poate fii gasit pe net. N-ai de unde sa stii care dintre cele 2 formate va fii majoritar. Si la preturile astea, chiar nu are sens sa arunci banii aiurea ...
|
|
Sus |
|
|
ahegyes

Conectat la: 30 Oct 2003 Mesaje: 969 Locatie: Oradea
|
Trimis: Mie Oct 17, 2007 8:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu sunt de parere ca e cam devreme sa iei un player HD si asta pt. ca nici unul din playerele actuale nu este echipat corespunzator, adica nici unul nu stie sa decodeze ambele formate noi (Dolby TrueHD si DTS-HD) si nici HDMI-ul nu e definitivat. deasemenea sun probleme cu citirea CD-urilor si a DVD-urilor (nu dau detalii).
dar, daca totusi vrei sa iei ceva, eu zic sa mergi pe Pioneer. e singurul player HD care are un sunet bun (inclusiv CD si DVD) (imaginea e buna la toti).
deasemenea nu te sfatuiesc sa mergi pe mana multi-player-ului de la LG.
|
|
Sus |
|
|
Nekron
Conectat la: 30 Noi 2003 Mesaje: 34 Locatie: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mie Oct 17, 2007 10:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu recomand in nici un caz playerul Supermultiblue de la LG din cauza bugurilor(se pot totusi repara prin updateuri de firmware).Principala problema ar fi din cauza ca nu stie HDi,interfata de Java folosita la HD DVD la crearea de bonusuri intercative de exemplu.Mai nou si meniurile sunt create in HDi,deci de pe respectivele discuri in cel mai bun caz va rula doar filmul direct.A aparut deja a 2a generatie a acestui player BH200 care sa speram ca va mai rezolva din buguri.Pe partea de blu ray din nou sunt ceva probleme tot la partea de BD-Java,dar din cauza faptului ca la lansarea pe piata formatul nu era definitivat.
Cea mai buna alegere ar fi 2 playere separate pt fiecare format.As recomanda Toshiba HD-A20 pt HD DVD,care face si un upscaling f bun pt DVD normale iar pe partea de blu ray o alegere buna ar fi de exemplu o consola Playstation 3,care si ea beneficiaza de updateuri de firmware destul de dese.
|
|
Sus |
|
|
mselescu

|
Trimis: Mie Oct 17, 2007 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nici eu nu sunt incintat de ce am citit despre player-ul "hibrid" de la LG.
Pentru HD-DVD ramine ca varianta Toshiba HD-A30 sau A35 , pret 500USD(la noi cam 1.500-1.800 roni dar inca nu am gasit oferta concreta).
Pentru BD-DVD sunt mai multe optiuni:
- Pioneer BDP-LX70(pentru Europa), pret 4.600-4.900 roni(nu stie DTS-HD, nu citeste DVD-Audio);
- Panasonic DMP-BD10EG-S(cu firmware care rezolva problema DD-TrueHD, DTS-HD, citeste si DVD-Aidio), pret 2.300-2.900 roni.
P.S.
Trebuie sa ma hotarasc la BD sau HD. Grea alegere .
|
Sus |
|
|
FATHER

Conectat la: 26 Iun 2006 Mesaje: 1072 Locatie: Satu Mare
|
Trimis: Mie Oct 17, 2007 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai bine iei un player mkv pana se maturizeaza piata si scad preturile. Ar fi pacat sa irosesti banii acum...
|
|
Sus |
|
|
greierasul2006
Conectat la: 31 Mar 2006 Mesaje: 1393
|
Trimis: Mie Oct 17, 2007 1:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Un Tvix ?
|
|
Sus |
|
|
dacica
Conectat la: 03 Apr 2007 Mesaje: 131 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 17, 2007 1:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic sa mai astepti un pic, pe la sfarsitul lui noiembrie cand se lanseaza noul model tvix care o sa citeasca mkv-urile de 1080p fara probleme, iar in decembrie cred ca ajung si la distribuitorul din Romania.
_________________ Fara iubire viata e ... pustiu |
|
Sus |
|
|
ahegyes

Conectat la: 30 Oct 2003 Mesaje: 969 Locatie: Oradea
|
Trimis: Mie Oct 17, 2007 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
FATHER a scris: | Mai bine iei un player mkv pana se maturizeaza piata si scad preturile. Ar fi pacat sa irosesti banii acum... |
bine punctat!!!!!!!!
e prea devreme pentru playere HD
|
|
Sus |
|
|
Lao
Conectat la: 11 Iun 2006 Mesaje: 156 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Joi Oct 18, 2007 8:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe ha-bits.ro aduce cineva un player toshiba cu pretul intre 1300-1500ron.
HD DVD Video
Compatibility
and
Playback CD audio
CD-DA
CD-R
DVD-R
DVD ROM
DVD Video
HD DVD
Sound Dolby Digital Plus
Dolby True HD