FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
un dispozitiv care sa palpaie led`urile dupa bass/muzica?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
zein86

Conectat la: 06 Apr 2007

MesajTrimis: Sam Ian 12, 2008 4:16 pm    Titlul subiectului: un dispozitiv care sa palpaie led`urile dupa bass/muzica? Raspunde cu citat (quote)

Sunt nou si cu experientza modesta:D
unde gasesc/ce`mi trebuie ca sa confectionez, uun dispozitiv care sa palpaie led`urile dupa bass/muzica in masina ?

Date:
e vb de 12 leduri (3led x4suporturi) legate la 12 volti ..si vreau ca inainte de ledurile astea sa pun acel dispozitiv. acum ... io stiu... un produs pe la vreun magazin de specialitate, sau o schema electrica ...sau orice ...?

inca ceva... daca in loc de leduri am 2 neoane de pc tot la 12 volti ... merge?
multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Sam Ian 12, 2008 4:16 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Delta04

Conectat la: 14 Iul 2007

MesajTrimis: Sam Ian 12, 2008 4:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pom de craciun? Laughing Ce vrei tu sa faci, se numeste BAR GRAPH, sau VU Metru. Si nu merge cu neoane, poate cu becuri ( dar le vei arde rapid) sau LED-uri care daca vrei sa scoata lumina multa, baga LED -uri High Light.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
zein86

MesajTrimis: Sam Ian 12, 2008 4:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

imi poti da mai multe detalii ? chiar sunt interesat de acest BAR GRAPH. si despre led high-ligh unde gasesc? 10x
Sus
Delta04

Conectat la: 14 Iul 2007

MesajTrimis: Sam Ian 12, 2008 4:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LED-urile cred ca le poti gasi pe strada Maica Domnului (Bucuresti) la magazinele de electronice. Schema, http://images.google.ro/images?svnum=10&um=1&hl=ro&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=Vu+Meter+Schematic&spell=1
Sunt gramada, nu neaparat pentru auto dar pot fi adaptate. Totusi pentru constructie trebuie cineva cu oarece experienta. Acum nu stiu daca exista ceva de genul gata facut, in mod industrial.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
zein86

MesajTrimis: Mar Ian 15, 2008 12:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

m`am documentat....zilele astea trebuie sa`mi vina modulele cu 3 leduri alimentate 12v... insa vreau sa le leg cumva la semnalul de la casetofon ..catre statia cu woofere.... ca acestea sa palpaie lent ...nu brusc, dupa bass... nu stiu ce sa caut ... cum se numeste aplicatia asta ... ajutor :D
Sus
zein86

MesajTrimis: Mar Ian 15, 2008 1:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

m`am documentat si mai mult :) ... cred ca e vorba de un controller pentru leduri ...ceva de gen ... care sa fie legat la semnalul despre care discutam ... nu stiu ce sa mai zic pt ca nu gasesc pe nicaieri asa ceva si cu toate asta am vazut ... LED-uri care palpaiau dupa muzica
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum