Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
zein86
Conectat la: 06 Apr 2007 Mesaje: 10
|
Trimis: Sam Ian 12, 2008 4:16 pm Titlul subiectului: un dispozitiv care sa palpaie led`urile dupa bass/muzica? |
|
|
Sunt nou si cu experientza modesta:D
unde gasesc/ce`mi trebuie ca sa confectionez, uun dispozitiv care sa palpaie led`urile dupa bass/muzica in masina ?
Date:
e vb de 12 leduri (3led x4suporturi) legate la 12 volti ..si vreau ca inainte de ledurile astea sa pun acel dispozitiv. acum ... io stiu... un produs pe la vreun magazin de specialitate, sau o schema electrica ...sau orice ...?
inca ceva... daca in loc de leduri am 2 neoane de pc tot la 12 volti ... merge?
multumesc anticipat |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Sam Ian 12, 2008 4:16 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Delta04

Conectat la: 14 Iul 2007 Mesaje: 517 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Ian 12, 2008 4:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
pom de craciun? Ce vrei tu sa faci, se numeste BAR GRAPH, sau VU Metru. Si nu merge cu neoane, poate cu becuri ( dar le vei arde rapid) sau LED-uri care daca vrei sa scoata lumina multa, baga LED -uri High Light. _________________ Receiver: Yamaha RX-V361| Front: Magnat Monitor 220 | Rear: Sony SS-B1000 | Center: Magnat Monitor 210
LCDTV: Samsung LE32B530
Inca putin si fac DXCC-ul, hi. |
|
Sus |
|
|
zein86
|
Trimis: Sam Ian 12, 2008 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
imi poti da mai multe detalii ? chiar sunt interesat de acest BAR GRAPH. si despre led high-ligh unde gasesc? 10x |
|
Sus |
|
|
Delta04

Conectat la: 14 Iul 2007 Mesaje: 517 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Ian 12, 2008 4:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
LED-urile cred ca le poti gasi pe strada Maica Domnului (Bucuresti) la magazinele de electronice. Schema, http://images.google.ro/images?svnum=10&um=1&hl=ro&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=Vu+Meter+Schematic&spell=1
Sunt gramada, nu neaparat pentru auto dar pot fi adaptate. Totusi pentru constructie trebuie cineva cu oarece experienta. Acum nu stiu daca exista ceva de genul gata facut, in mod industrial. _________________ Receiver: Yamaha RX-V361| Front: Magnat Monitor 220 | Rear: Sony SS-B1000 | Center: Magnat Monitor 210
LCDTV: Samsung LE32B530
Inca putin si fac DXCC-ul, hi. |
|
Sus |
|
|
zein86
|
Trimis: Mar Ian 15, 2008 12:55 am Titlul subiectului: |
|
|
m`am documentat....zilele astea trebuie sa`mi vina modulele cu 3 leduri alimentate 12v... insa vreau sa le leg cumva la semnalul de la casetofon ..catre statia cu woofere.... ca acestea sa palpaie lent ...nu brusc, dupa bass... nu stiu ce sa caut ... cum se numeste aplicatia asta ... ajutor :D |
|
Sus |
|
|
zein86
|
Trimis: Mar Ian 15, 2008 1:18 am Titlul subiectului: |
|
|
m`am documentat si mai mult :) ... cred ca e vorba de un controller pentru leduri ...ceva de gen ... care sa fie legat la semnalul despre care discutam ... nu stiu ce sa mai zic pt ca nu gasesc pe nicaieri asa ceva si cu toate asta am vazut ... LED-uri care palpaiau dupa muzica |
|
Sus |
|
|
|