FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Samsung HR753 - DVD recorder cu HDD(update la firm.?)

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Home Theater
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
adin67

Conectat la: 19 Ian 2006

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 11:29 am    Titlul subiectului: Samsung HR753 - DVD recorder cu HDD(update la firm.?) Raspunde cu citat (quote)

Salut, am de curand un Samsung(seria HR75...) cu hard de 160G , scula e ok stie multe dar are cateva bug-uri in opinia mea. Stie cineva dak exista update la firmware(apropo, nu stiu cum se poate afla firm.existent ). Ar mai fi o problema, din pacate am constatat in legatura cu formatul Divx, ca nu citeste decat anumite clipuri video ( cele certificate Divx), cum se poate face sa citeasca toate clipuri Divx pe care de altfel calculatorul le deruleaza fara probleme. Mersi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 11:29 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
daddy

Conectat la: 30 Noi 2006

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 2:17 pm    Titlul subiectului: link firmware Raspunde cu citat (quote)

http://support.samsung.de/modelselect.aspx?modelcode=DVD-HR753&fileType=FM&language=

descarci, dezarhivezi, scrii fisierele pe un CD-R si urmezi procedura din manual (ar trebui sa fie descrisa acolo) Wink

When it all seems so stupid
Sus
adin67

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 3:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mersi de info, totusi nu inteleg de ce nu vede toate clipurile(in special muzica in format original HD -1080psau 790,...comprimate) descarcate de pe net in format divx.
Sus
daddy

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 4:11 pm    Titlul subiectului: divx Raspunde cu citat (quote)

asta nu stiu sa-ti spun, nu ma pasioneaza subiectul
Sus
nicumur
Vizitator

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 4:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poate or fi in DivX 6 si nu stie playerul, sau poate or fi in XviD...
Sus
adin67

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2007 1:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dupa cateva ore de experimente am descoperit problema, e vorba de rezolutia cu care reda dvd , care nu e aceeasi cu cea a comp., de aia nu putea rula in divx. acum e ok.
Sus
zizibt

Conectat la: 13 Dec 2004

MesajTrimis: Vin Dec 21, 2007 11:34 am    Titlul subiectului: ora samsung Raspunde cu citat (quote)

sm si io un samsung dar modelul cu 80 hdd. io nu prea sunt multumit de el.. are multe minusuri.. in primul rand ora.. o pierde la cel mai mic soc.. enervant... si la tine la fel?..
e super lent si meniu tampit.
Sus
daddy

MesajTrimis: Vin Dec 21, 2007 2:58 pm    Titlul subiectului: Re: ora samsung Raspunde cu citat (quote)

zizibt a scris:
[...]are multe minusuri.. in primul rand ora.. o pierde la cel mai mic soc.. enervant... [...]

adica despre cam ce fel de socuri ar fi vorba? fizice? emotionale? culturale? Rolling Eyes

Sus
clauderm

Conectat la: 07 Iul 2006

MesajTrimis: Vin Dec 21, 2007 8:07 pm    Titlul subiectului: Re: ora samsung Raspunde cu citat (quote)

[/quote]

adica despre cam ce fel de socuri ar fi vorba? fizice? emotionale? culturale? Rolling Eyes[/quote]

Economice...Very Happy ...in cazul meu.

Am luat si eu in calcul cumpararea unui DVD recorder cu HDD dar am ajuns la concluzia ca nu merita sa cumpar acum unul...pt ca nu am gasit un recorder cu tuner DVB-T. Cand va aparea televiziunea digitala terestra, si nu voi vrea sa schimb televizorul m-ar interesa un astfel de DVD recorder.
Sus
nicumur
Vizitator

MesajTrimis: Sam Dec 22, 2007 3:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

TviX5100SH are un tuner DVBT Rolling Eyes
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Home Theater Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum