FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
DVD + DivX recomandare !

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Home Theater
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Don Mario

Conectat la: 18 Sep 2005

MesajTrimis: Mie Dec 12, 2007 2:01 pm    Titlul subiectului: DVD + DivX recomandare ! Raspunde cu citat (quote)

Va rog sfatuiti-ma, ce player de pe piata, care sa mearga
bine si pentru DVD-uri si pentru DivX-uri, imi recomandati
sa sa cumpar.
Ma intereseaza sa fie si "region free" si sa nu aiba probleme
cu subtitrarile in DivX.

Multumesc
Don Mario
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Dec 12, 2007 2:01 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
ovi1968

Conectat la: 05 Oct 2006

MesajTrimis: Joi Dec 13, 2007 7:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E-boda: merge orice pe el,dar nu are imagine si sunet ca un panasonic s47,s52,s99 de ex.Pt tv pana in 73 cm e bun.
Sus
chris

Conectat la: 02 Aug 2004

MesajTrimis: Joi Dec 20, 2007 7:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Doresc sa achizitionez in aceasta perioada de sarbatori un dvd de toata ziua, pt vizionarea filmelor si ceva muzica si am de ales in cei 300 roni intre modelele Eboda 777x(cu usb), Pioneer dv-300 si Philips 5980 (hdmi si usb).Sunt interesat si de suport, Eboda sta cel mai bine urmat de Philips si Pioneer la egalitate.Nu stiu daca pe Philips pot sa vad filmele stocate pe stick pt ca spre el m-as orienta mai mult dar astept si parerile voastre.
Sus
Lao

Conectat la: 11 Iun 2006

MesajTrimis: Joi Dec 20, 2007 11:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Philips 5980, citeste si de pe usb , are si fw modificat pt diacritice si srt cu font mare. ma tot documentez sa schimb ebuda mea si pana la final in urma unor bonusuri de craciun la servici o sa mi iau un tvix 4100sh.
amin!
Sus
nicumur
Vizitator

MesajTrimis: Sam Dec 22, 2007 3:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lao - inspirata alegere Wink
Sus
jim

Conectat la: 17 Apr 2005

MesajTrimis: Dum Dec 23, 2007 1:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am Pioneer DV 575A de vre-o 2 ani si sunt f. multumit de el.
Am pus un update de FW pe el de la MTZ si ai setari de marime la fonturi, diacritice romanesti, nume lungi la fisiere - tot ce ai dori de la un player.
In plus diferite modele de la Pioneer stiu TOATE formatele audio, gen SACD si DVD Audio (daca te intereseaza domeniul).

In rest, nu pot sa-l compar cu altele ca nu l-am testat in paralel cu altceva.

M-am uitat la modele noi si DV 600AV stie toate formatele audio, are HDMI si intrare USB - intr-adeva, la alt pret decat 300 - dar tot putem zice ca e la un pret bun (cam 599 pe net).

Bafta!
Sus
francisc

Conectat la: 17 Iun 2004

MesajTrimis: Vin Dec 28, 2007 2:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am cochetat si eu cu ideea de a-mi cumpara Pioneer Dv600 pana cand am dat de OPPO980H.
Dupa consultarea de review-uri pe CNETsi pe Extremetech, (cat si altele) m-am decis si l-am comandat.
Pretul cu transport cu tot oricum este comparabil cu Pioneer-ul.
A facut cam o saptamana din Suedia (door to door), dar a meritat asteptarea.
"Scula" este un "charm" - citeste cam tot ce "arunci" in el - imagine (pe Panasonic TH-37PV70) superba.
Probabil urmatoarea achizitie va fi dupa ce se hotareste razboiul dintre BlueRay si HDDVD.
Sus
radudd
Vizitator

MesajTrimis: Sam Dec 29, 2007 8:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe langa pretul afisat pe site pentru OPPO 980H, cat a mai costat transportul pana in Romania ? Multumesc !
Sus
francisc

Conectat la: 17 Iun 2004

MesajTrimis: Sam Dec 29, 2007 11:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

radudd a scris:
Pe langa pretul afisat pe site pentru OPPO 980H, cat a mai costat transportul pana in Romania ? Multumesc !

15 EURO, door to door.
Vezi http://www.opposhop.com/en/help/5/shipping_delivery

Pleaca din Suedia cu Schenker, (o firma de logistica), care il preda la GLS
Dupa la 24 de ore de la mail-ul de notificare a expedierii, se poate urmari pas cu pas pachetul pana la masina care face livrarea la tine acasa.

De altfel ai toate explicatiile la http://www.opposhop.com/en/help/5/shipping_delivery
Sus
c6t9

Conectat la: 12 Feb 2004

MesajTrimis: Lun Dec 31, 2007 1:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

se pare ca nu mai au stocuri.
Lao

Conectat la: 11 Iun 2006

MesajTrimis: Mar Ian 01, 2008 3:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mda...stocuri goale sunt mai peste tot nu numai la oppo.
eu pana la urma cred ca iau un pioneer dv400. mai astept cu tiv-x...
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Home Theater Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum