Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
diana.d

Conectat la: 27 Noi 2006 Mesaje: 81 Locatie: baia mare
|
Trimis: Sam Noi 03, 2007 3:53 pm Titlul subiectului: casca motocicleta vemar cu sistem audio incorporat |
|
|
casca mea are un fel de sistem audio sau pentru comunicatie incorporat , din pacate nici cel de la magazinul care a vandut casca si nimeni dintre cunoscutii pe 2 roti nu stie cum se foloseste .
pun o poza cu montajul respectiv, poate cineva are idee ce este si cum pot sa il folosesc .
casca are in spate un buton , si microfon in partea din fata , in rest e doar ce se vede in poza .
pe mine din cat ma duce capu cred ca e o statie radio ... m-am gandit chiar sa incarc acumulatoul ala da nu stiu cu ce as putea face asta , si mi e frica sa nu-l stric asa ca mai bine astept
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Sam Noi 03, 2007 3:53 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
Description: |
|
Filesize: |
146.9 KB |
Viewed: |
375 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
|
bogdan_a

Conectat la: 20 Feb 2006 Mesaje: 387 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Ian 25, 2008 12:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca motociclist cu (ceva) experienta, te sfatuiesc sa ciulesti urechile la (sunetele din) trafic si sa nu asculti muzica pe mobra...
In plus, una din placerile motociclismului este sa asculti ragetul (sau torsul) motorului de sub tine... E destul timp pentru rock la intalnirile motociclistilor ... si nu numai rock!
|
|
Sus |
|
|
Serby

Conectat la: 01 Feb 2004 Mesaje: 1436 Locatie: Kronstadt
|
Trimis: Vin Ian 25, 2008 12:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ciuleste urechiile la trafic, lasa muzica O fractiune de secunda de neatentie si se lasa cu oase rupte (vb din experienta proprie din pacate)
|
|
Sus |
|
|
sorin6
Conectat la: 29 Noi 2004 Mesaje: 3916 Locatie: vesnicele plaiuri ale vanatoarei
|
Trimis: Mie Ian 30, 2008 2:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am vazut ceva similar, doar ca era folosit conectat la o statie CB, utila ca sa se poata afla detalii din trafic (ca de ex. unde se afla Garcea cu radaru'...)
|
|
Sus |
|
|
|