FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
casca motocicleta vemar cu sistem audio incorporat

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
diana.d

Conectat la: 27 Noi 2006

MesajTrimis: Sam Noi 03, 2007 3:53 pm    Titlul subiectului: casca motocicleta vemar cu sistem audio incorporat Raspunde cu citat (quote)

casca mea are un fel de sistem audio sau pentru comunicatie incorporat , din pacate nici cel de la magazinul care a vandut casca si nimeni dintre cunoscutii pe 2 roti nu stie cum se foloseste .

pun o poza cu montajul respectiv, poate cineva are idee ce este si cum pot sa il folosesc .

casca are in spate un buton , si microfon in partea din fata , in rest e doar ce se vede in poza .

pe mine din cat ma duce capu cred ca e o statie radio ... m-am gandit chiar sa incarc acumulatoul ala da nu stiu cu ce as putea face asta , si mi e frica sa nu-l stric asa ca mai bine astept
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Sam Noi 03, 2007 3:53 pm    Titlul subiectului: Mitica

montaj.jpg
 Description:
 Filesize:  146.9 KB
 Viewed:  375 Time(s)

montaj.jpg

Sus
bogdan_a

Conectat la: 20 Feb 2006

MesajTrimis: Vin Ian 25, 2008 12:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ca motociclist cu (ceva) experienta, te sfatuiesc sa ciulesti urechile la (sunetele din) trafic si sa nu asculti muzica pe mobra... Whistle
In plus, una din placerile motociclismului este sa asculti ragetul (sau torsul) motorului de sub tine... E destul timp pentru rock la intalnirile motociclistilor ... si nu numai rock! Wink Rock
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Serby

Conectat la: 01 Feb 2004

MesajTrimis: Vin Ian 25, 2008 12:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ciuleste urechiile la trafic, lasa muzica Exclamation O fractiune de secunda de neatentie si se lasa cu oase rupte (vb din experienta proprie din pacate) Exclamation
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sorin6

Conectat la: 29 Noi 2004

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 2:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am vazut ceva similar, doar ca era folosit conectat la o statie CB, utila ca sa se poata afla detalii din trafic (ca de ex. unde se afla Garcea cu radaru'...) Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum