FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Microfon panasonic md9000 sau 10000

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
wyo

Conectat la: 30 Noi 2005

MesajTrimis: Mar Oct 09, 2007 10:16 am    Titlul subiectului: Microfon panasonic md9000 sau 10000 Raspunde cu citat (quote)

Vreau un microfon extern pentru vx 2100 si m-am gandit la unul de la panasonic md 9000 sau 10000. M-ar interesa daca vreunul dintre ele e cu compresor si daca da, de unde s-ar putea achizitiona (in bucuresti).
Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Oct 09, 2007 10:16 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
video_marker

Conectat la: 23 Ian 2007

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 12:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ideea nu e rea, dar merita sa incerci ceva un pic mai profi, de exemplu un shotgun de la RODE - VideoMic.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
wyo

Conectat la: 30 Noi 2005

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 10:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acum chiar trebuie sa fac ceva cu sunetul ca incepe sezonul. Acest rode videomic nu e mono? De ce nu fratele un pic mai mare Stereo Videomic? Diferenta de pret exista dar nu mi se pare mare. A mai folosit cineva, chiar face treaba in conditii de muzica urlata?

Mai zicea cineva undeva ca trage un canal din mixerul dj-ului cu o lavaliera wireless si celalalt canal cu un mic extern pe camera. Intelege cineva cum ajunge semnalul de la mixerul dj-ului la camera? Ca eu nu imi inchipui unde e locul receptorului, care in principiu e o cutie de cateva ori mai mare decat emitatorul microfonului si se alimenteaza la 220v, adica nu se poate plimba odata cu camera, si deci cum ajunge semnalul de la el la camera?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Foto & Video Digital Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum