Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
wyo
Conectat la: 30 Noi 2005 Mesaje: 60
|
Trimis: Mar Oct 09, 2007 10:16 am Titlul subiectului: Microfon panasonic md9000 sau 10000 |
|
|
Vreau un microfon extern pentru vx 2100 si m-am gandit la unul de la panasonic md 9000 sau 10000. M-ar interesa daca vreunul dintre ele e cu compresor si daca da, de unde s-ar putea achizitiona (in bucuresti).
Multumesc |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Oct 09, 2007 10:16 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
video_marker

Conectat la: 23 Ian 2007 Mesaje: 141 Locatie: New York
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 12:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ideea nu e rea, dar merita sa incerci ceva un pic mai profi, de exemplu un shotgun de la RODE - VideoMic. |
|
Sus |
|
|
wyo
Conectat la: 30 Noi 2005 Mesaje: 60
|
Trimis: Lun Apr 07, 2008 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acum chiar trebuie sa fac ceva cu sunetul ca incepe sezonul. Acest rode videomic nu e mono? De ce nu fratele un pic mai mare Stereo Videomic? Diferenta de pret exista dar nu mi se pare mare. A mai folosit cineva, chiar face treaba in conditii de muzica urlata?
Mai zicea cineva undeva ca trage un canal din mixerul dj-ului cu o lavaliera wireless si celalalt canal cu un mic extern pe camera. Intelege cineva cum ajunge semnalul de la mixerul dj-ului la camera? Ca eu nu imi inchipui unde e locul receptorului, care in principiu e o cutie de cateva ori mai mare decat emitatorul microfonului si se alimenteaza la 220v, adica nu se poate plimba odata cu camera, si deci cum ajunge semnalul de la el la camera? |
|
Sus |
|
|
|