Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
phaeton
Conectat la: 09 Ian 2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 9:45 pm Titlul subiectului: alegere mp3 player-buget 6mil. |
|
|
buna ziua.
vreau sa mi achizionez saptamana care vine un mp3 player, pt un passat b5 din 99. voi folosi boxele stock ale masinii. oscilez intre alpine si pioneer, sony fiind exclus din start, din cate am citit pe forumuri, nu este ceva foarte bun.
si clarionul am inteles ca e performant, dar nu mi place designul.
m ar interesa ceva cu display verde, pt a se potrivi cu bordul.
acum mai este o problema...am mai vazut mp3 playere after market montate pe masini, si nu prea se potriveau, erau cam iesite in afara.
as vrea ceva care sa se integreze cat de cat, perfect.
peste vreo luna voi monta si un amplficator cu woofer, deci cred k head unitul ar trebui sa aiba si control pt woofer
eu m am gandit la urmatoarele :
1- http://www.sono.ro/cd-mp3-auto-alpine-cde9871r-p-1698.html
2- http://www.car-sound.ro/mp3-player-auto/cd-mp3-player-auto/alpine/cde-9843r.html
3- http://www.car-sound.ro/mp3-player-auto/cd-mp3-player-auto/pioneer/deh-p3700mp.html (mi se pare cam uratel asta)
tin sa precizez, ca aceste playere le am ales, doar dupa pretz si culoarea displayului, neavand nici un fel de cunostiinte in acest domeniu.
orice pareri si sfaturi sunt bine venite |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 9:45 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
IM

Conectat la: 09 Mar 2004 Mesaje: 519 Locatie: Drobeta Turnu Severin
|
|
Sus |
|
|
kilaru_de_coduri
Conectat la: 03 Mar 2006 Mesaje: 1530
|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 11:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pioneer fara nici un dubiu.
Alpine e mai agresiv.Poate o fi el mai bine facut dar cand se defecteaza piese CIUCIU ! |
|
Sus |
|
|
Diablo

Conectat la: 27 Feb 2005 Mesaje: 283 Locatie: Cluj-HD
|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 11:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Luand in considerare ca vrei sa le folosesti la difurile stock din Passat poti lua cam orice de la Clarion, Pioneer, Alpine....Nu prea conteaza care, designul sa-ti placa...
In caz de ai vrea sa construiesti un sistem cu antifonarea usilor si difuri pe masura....ar avea rost sa te gandesti ca Alpine suna agresiv sau Clarion e mai cald....
Eu am avut Pioneer cu Hertz si suna neasteptat de bine pt cat am investit, acuma am Clarion 578 cu difuri stock(deocamdata), deci nu ma pot pronunta despre sunet, dar este un player serios ce merita atentie dar numai daca vrei sa investesti in sunet. Altfel parca e mai comfortabil sa rotesti cand vrei sa dai mai tare decat sa tot apesi pe buton si e mai placut sa se asorteze cu bordul masinii.... _________________ Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul. |
|
Sus |
|
|
phaeton
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
din ce mi ati aratat , nici unu nu are displayul verde. playeru vine fix sub climatronic care i verde, deci nu vreau sa fac brad de craciun in masina. in fine...
m am hotarat pentru http://www.o firma.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P5900MP/
la alpine am inteles ca inaltele sunt prea pronuntate, iar pioneer are un bass foarte placut, care e mai greu sa l obtii de la altele.
acu ma gandesc cat de bine se integreaza in bord, sa nu fie iesit in afara... |
|
Sus |
|
|
Diablo

Conectat la: 27 Feb 2005 Mesaje: 283 Locatie: Cluj-HD
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pioneer-u(l) asta se integreaza perfect in bord, ca poti sa-i schimbi culoarea la display. Are vreo 7 culori parca. Dinasta am vrut si eu sa-mi cumpar dar am ramas la Clarion. _________________ Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul. |
|
Sus |
|
|
NAZIS73
Conectat la: 13 Oct 2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Dum Feb 03, 2008 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut!Ia-ti 5900 de la pioneer il am si eu de 3 luni e super tare scula.Sound foarte curat,reglaje f.multe,ai filtre HPF si LPF si functia loudness care face toti banii.Inainte de a ma hotari sa-l cumpar am fost si am ascultat si ALPINE si KENWOOD n-am gasit CLARION bine nu mai vb. de celelalte gen sony,panasonic,blaupunkt etc mult sub PIONEER.Deci cumpara cu incredere gindeste-te ca eu inca nu am decit boxe sistem pe fata deocamdata imi inchipui cum se aude si cu boxe pe spate nu mai zic de statie si sub! |
|
Sus |
|
|
phaeton
|
Trimis: Dum Feb 03, 2008 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
mi l am luat de vreo 2 saptamani.
sunt foarte multumit. se aude bine cu boxele stock, are un bass foarte puternic.
il recomand la toti |
|
Sus |
|
|
invatatorul
Conectat la: 23 Mar 2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Mar 23, 2008 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
NAZIS73 a scris: | "......... bine nu mai vb. de celelalte gen sony,panasonic,blaupunkt etc mult sub PIONEER.Deci cumpara cu incredere gindeste-te ca eu inca nu am decit boxe sistem pe fata deocamdata imi inchipui cum se aude si cu boxe pe spate nu mai zic de statie si sub! |
eu am blaupunkt si crede-ma ca nu e nici sub si nici la acelasi nivel cu PIONEER!...... P
blaupunkt-ul a fost, este si va ramane o firma exclusivista....
toata linia mea audio de la masina e blaupunkt si "bate" mult la poponet pe cele care le-am auzit pe la baieti ..."no name" si "multi-name"
 |
|
Sus |
|
|
|