FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
unde pot asculta Jamo Concert 6 sau similar

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
alexok

Conectat la: 14 Ian 2008

MesajTrimis: Mar Mar 04, 2008 12:54 pm    Titlul subiectului: unde pot asculta Jamo Concert 6 sau similar Raspunde cu citat (quote)

M-ar interesa sa merg la o auditie,scopul principal este sa aud o pereche de Jamo concert 6.
Daca aveti si alte propuneri care sa se incadreze cam in acelas buget, nu ezitati sa le spuneti.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Mar 04, 2008 12:54 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
alexok

MesajTrimis: Mar Mar 04, 2008 5:05 pm    Titlul subiectului: jamo concert 607 ca sa fiu mai exact Raspunde cu citat (quote)

modelul exact pentru Jamo este Concert 607
Sus
ovi_ice

Conectat la: 29 Dec 2007

MesajTrimis: Mar Mar 04, 2008 9:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai in ce oras ?
alexok

MesajTrimis: Mie Mar 05, 2008 2:37 am    Titlul subiectului: bucuresti Raspunde cu citat (quote)

bucuresti
Sus
MariusO

Conectat la: 14 Sep 2004

MesajTrimis: Mie Mar 05, 2008 12:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Jamo este importat in Romania de cei de la Lotus Telecom. Ii poti suna si intreba daca modelul dorit de tine se poate asculta in unul din cele 2 showroom-uri ale lor din Bucuresti (de la Hotel Ibis Gara de Nord sau de la Hotel Parliament, langa Palatul Parlamentului), respectiv in cadrul unuia din standrule lor de la Media Galaxy Unirii sau Bricostore.
alexok

MesajTrimis: Joi Mar 13, 2008 7:23 pm    Titlul subiectului: dali concept 8 Raspunde cu citat (quote)

am fost astazi si am auzit jamo concert c 607 si dali concept 8. nu le-am auzit in acelas loc si tocmai de asta nu sunt hotarat, showroom-urile erau total diferite si ca marime si ca incarcare.
am ramas placut impresionat de ambele variante,parca ceva mai clar,mai curat s-a auzit dali concept 8.
PS: ieri am auzit si Monitor Audio RS8 care mi s-au parut ca puneau bine in evidenta "detaliile" sunetului.
ce parere aveti, a experimentat cineva la el acasa una din variatele de mai sus?
Sus
tito

Conectat la: 19 Feb 2005

MesajTrimis: Vin Mar 14, 2008 11:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.aoy.ro/customer/product.php?productid=19320&cat=294&page=12 , http://www.aoy.ro/customer/product.php?productid=19268&cat=294&page=6 , http://www.aoy.ro/customer/product.php?productid=18636&cat=294&page=12 , acum depinde si ce muzica asculti si ce amplificator ai. de ce nu ai luat amplificatorul tau la master hi-fi ,asa iti faceai o idee cu ce boxe se potriveste cel mai bine amplificatorul tau.eu asa am procedat mereu cand m-am dus sa-mi cumpar boxe,plus ca luam cu mine si un cd care stiam cum suna pe sistemul meu...
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ? Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum