FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Nubert NuBox 311

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
vally

Conectat la: 05 Apr 2008

MesajTrimis: Sam Apr 05, 2008 12:59 am    Titlul subiectului: Nubert NuBox 311 Raspunde cu citat (quote)

Salut oameni buni Very Happy Sunt nou pe lista voastra si pt inceput as vrea sa va intreb de NUBERT Nubox 311. Dak le-a auzit cineva si... de unde le putem achizitiona. In cazu' in care nu le-a auzit nimeni, as vrea sa va mai intreb de Canton gle 402 VS wharfedale 9.2 cine castiga in aceasta batalie?? Sper sa nu va cer prea multe... Multumesc anticipat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Sam Apr 05, 2008 12:59 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
VTP

Conectat la: 01 Aug 2005

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 10:41 am    Titlul subiectului: Re: Nubert NuBox 311 Raspunde cu citat (quote)

vally a scris:
Salut oameni buni Very Happy Sunt nou pe lista voastra si pt inceput as vrea sa va intreb de NUBERT Nubox 311. Dak le-a auzit cineva si... de unde le putem achizitiona. In cazu' in care nu le-a auzit nimeni, as vrea sa va mai intreb de Canton gle 402 VS wharfedale 9.2 cine castiga in aceasta batalie?? Sper sa nu va cer prea multe... Multumesc anticipat

Nubert e o mica firma germana. Incintele suna nemteste! Nu cred ca are distribuitor.
Celelalte doua stau umar la umar, nu se bat intre ele. Castiga cel care ia ceva ce-i place si superior calitativ celor doua!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
vally

Conectat la: 05 Apr 2008

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 10:28 pm    Titlul subiectului: Nubert Raspunde cu citat (quote)

Sincer nu era raspunsul la care ma asteptam,dar asta e. "Incintele suna nemteste" nu prea am inteles ce ai vrut sa spui cu asta Rolling Eyes Pentru k si Canton suna nemteste si BURMESTER suna "nemteste" si nu cred k te-ar dezamagi. Eu am niste MA RS 8 care deocamdata ma multumeste.Pentru camera mea(5/4m) as fi vrut ceva pana in 500 e. Sunt cateva optiuni bune,dar nu am timp sa le ascult pe toate...Poate un KEF iq 3,poate Kilpsch Reference IV RB-61(nepotrivite pt spatii mici de auditie) TRIANGLE STELLA ES,etc. Am apelat la acest forum in ideea de a face economie de timp,dar pana acum nu am avut succes Sad . Mersi frumos oricum Wink
c6t9

Conectat la: 12 Feb 2004

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 11:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hai ca m-ai pierdut total.

suna nemteste=nu au caldura mediilor englezesti

in rest nu stiu ce vrei.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
catalinmetal

Conectat la: 22 Ian 2007

MesajTrimis: Joi Apr 10, 2008 3:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mediile englezesti de la BW vi se par calde? poate doar daca le punem pe gratar...
Sus
dan_c

Conectat la: 23 Iun 2008

MesajTrimis: Joi Iul 31, 2008 10:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fratele meu, da greu e sa raspunzi la o intrebare!?
nemteste, engleste, cu gratare si figuri!?
si aveti "fata" sa comentati pe fraierul roman care ia sony si pioneer si panasonic de la supermarket? asa se face trezirea la noi?!

de unde sa stie lumea, daca la intrebarile puse, raspunsul vine din ...
cred ca ma asteapta ban-ul pe faza asta, si inteleg! dar domnilor, ce se-ntampla? credeam ca un forum dedicat audiophiliei este o baza de date, o sursa de informatie pentru noi astia, care mergem ca vitele si ascultam prin domo, altex si piata rusilor "nemtesti" cu mici!
Sus
Netcrusher

Conectat la: 13 Mai 2005

MesajTrimis: Joi Iul 31, 2008 11:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dan_c, nu te asteapta nici un ban.

In schimb, daca tu decizi sa stai printre noi, trebuie sa te obisnuiesti cu aceasta atitudine... pentru ca prea muti useri ai acestui forum o au, si cred ca e imposibil de schimbat...
Sus
bzfcocon

Conectat la: 13 Mai 2004

MesajTrimis: Vin Aug 01, 2008 12:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dan_c a scris:
fratele meu, da greu e sa raspunzi la o intrebare!?
nemteste, engleste, cu gratare si figuri!?
si aveti "fata" sa comentati pe fraierul roman care ia sony si pioneer si panasonic de la supermarket? asa se face trezirea la noi?!

Fratele meu, da tu crezi ca forumul asta e Curtea Suprema de dat verdicte care boxa e mai tare ?

Fraierul roman sa puna mana singur sa testeze/asculte incinte englezesti, nemtesti samd pana se "trezeste". Ca doar nici nu te insori dupa parerile prietenilor cat de buna e la pat viitoarea sotie.

seamaster

Conectat la: 03 Noi 2003

MesajTrimis: Vin Aug 01, 2008 8:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

catalinmetal a scris:
mediile englezesti de la BW vi se par calde? poate doar daca le punem pe gratar...

... vorbesti despre b&w in general sau despre un model anume ?
in afara de 805, care este mai noua si pe care s-a pus mare pret,
pentru care s-au incins si aici ceva discutii,
ai ascultat si altceva din seria 800 ?
daca da, pe ce amplificare, cu ce sursa, cu ce cabluri, pe ce muzica ?
da-ne niste referinte ca sa stim ce sa evitam sau sa nu cumparam Very Happy
altfel, pot sa cred ca esti intr-o mare ceata SF ! Very Happy

salutari.

momolo2
Vizitator

MesajTrimis: Vin Aug 01, 2008 9:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Citat:
altfel, pot sa cred ca esti intr-o mare ceata SF !
e subtila rau! Very Happy Se poate intepreta in functie de o virgulitza care lipseste de pe tastatura americaneasca, adica:
1. ceatza SF
2. ceata SF

Wink
Sus
grig

Conectat la: 04 Aug 2005

MesajTrimis: Vin Aug 01, 2008 11:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

momolo, welcome back!
Ar putea fi si "ceatza Science-Fiction"...

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum