Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
vally
Conectat la: 05 Apr 2008 Mesaje: 2 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam Apr 05, 2008 12:59 am Titlul subiectului: Nubert NuBox 311 |
|
|
Salut oameni buni Sunt nou pe lista voastra si pt inceput as vrea sa va intreb de NUBERT Nubox 311. Dak le-a auzit cineva si... de unde le putem achizitiona. In cazu' in care nu le-a auzit nimeni, as vrea sa va mai intreb de Canton gle 402 VS wharfedale 9.2 cine castiga in aceasta batalie?? Sper sa nu va cer prea multe... Multumesc anticipat _________________ The perfect sound ... Accuphase |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Sam Apr 05, 2008 12:59 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
VTP
Conectat la: 01 Aug 2005 Mesaje: 1678 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 07, 2008 10:41 am Titlul subiectului: Re: Nubert NuBox 311 |
|
|
vally a scris: | Salut oameni buni Sunt nou pe lista voastra si pt inceput as vrea sa va intreb de NUBERT Nubox 311. Dak le-a auzit cineva si... de unde le putem achizitiona. In cazu' in care nu le-a auzit nimeni, as vrea sa va mai intreb de Canton gle 402 VS wharfedale 9.2 cine castiga in aceasta batalie?? Sper sa nu va cer prea multe... Multumesc anticipat |
Nubert e o mica firma germana. Incintele suna nemteste! Nu cred ca are distribuitor.
Celelalte doua stau umar la umar, nu se bat intre ele. Castiga cel care ia ceva ce-i place si superior calitativ celor doua! |
|
Sus |
|
|
vally
Conectat la: 05 Apr 2008 Mesaje: 2 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 07, 2008 10:28 pm Titlul subiectului: Nubert |
|
|
Sincer nu era raspunsul la care ma asteptam,dar asta e. "Incintele suna nemteste" nu prea am inteles ce ai vrut sa spui cu asta Pentru k si Canton suna nemteste si BURMESTER suna "nemteste" si nu cred k te-ar dezamagi. Eu am niste MA RS 8 care deocamdata ma multumeste.Pentru camera mea(5/4m) as fi vrut ceva pana in 500 e. Sunt cateva optiuni bune,dar nu am timp sa le ascult pe toate...Poate un KEF iq 3,poate Kilpsch Reference IV RB-61(nepotrivite pt spatii mici de auditie) TRIANGLE STELLA ES,etc. Am apelat la acest forum in ideea de a face economie de timp,dar pana acum nu am avut succes . Mersi frumos oricum  _________________ The perfect sound ... Accuphase |
|
Sus |
|
|
c6t9

Conectat la: 12 Feb 2004 Mesaje: 2008 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 07, 2008 11:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
hai ca m-ai pierdut total.
suna nemteste=nu au caldura mediilor englezesti
in rest nu stiu ce vrei. _________________ nu am nici o putere. fie ce-o fi.
cata... |
|
Sus |
|
|
catalinmetal

Conectat la: 22 Ian 2007 Mesaje: 2066 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 10, 2008 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
mediile englezesti de la BW vi se par calde? poate doar daca le punem pe gratar... |
|
Sus |
|
|
dan_c
Conectat la: 23 Iun 2008 Mesaje: 23 Locatie: Cluj
|
Trimis: Joi Iul 31, 2008 10:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
fratele meu, da greu e sa raspunzi la o intrebare!?
nemteste, engleste, cu gratare si figuri!?
si aveti "fata" sa comentati pe fraierul roman care ia sony si pioneer si panasonic de la supermarket? asa se face trezirea la noi?!
de unde sa stie lumea, daca la intrebarile puse, raspunsul vine din ...
cred ca ma asteapta ban-ul pe faza asta, si inteleg! dar domnilor, ce se-ntampla? credeam ca un forum dedicat audiophiliei este o baza de date, o sursa de informatie pentru noi astia, care mergem ca vitele si ascultam prin domo, altex si piata rusilor "nemtesti" cu mici! |
|
Sus |
|
|
Netcrusher

Conectat la: 13 Mai 2005 Mesaje: 2312 Locatie: Arad
|
Trimis: Joi Iul 31, 2008 11:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
dan_c, nu te asteapta nici un ban.
In schimb, daca tu decizi sa stai printre noi, trebuie sa te obisnuiesti cu aceasta atitudine... pentru ca prea muti useri ai acestui forum o au, si cred ca e imposibil de schimbat... |
|
Sus |
|
|
bzfcocon

Conectat la: 13 Mai 2004 Mesaje: 2096 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Aug 01, 2008 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
dan_c a scris: | fratele meu, da greu e sa raspunzi la o intrebare!?
nemteste, engleste, cu gratare si figuri!?
si aveti "fata" sa comentati pe fraierul roman care ia sony si pioneer si panasonic de la supermarket? asa se face trezirea la noi?!
|
Fratele meu, da tu crezi ca forumul asta e Curtea Suprema de dat verdicte care boxa e mai tare ?
Fraierul roman sa puna mana singur sa testeze/asculte incinte englezesti, nemtesti samd pana se "trezeste". Ca doar nici nu te insori dupa parerile prietenilor cat de buna e la pat viitoarea sotie. _________________ Don't believe in audiophile believings. |
|
Sus |
|
|
seamaster

Conectat la: 03 Noi 2003 Mesaje: 368 Locatie: BUCURESTI
|
Trimis: Vin Aug 01, 2008 8:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
catalinmetal a scris: | mediile englezesti de la BW vi se par calde? poate doar daca le punem pe gratar... |
... vorbesti despre b&w in general sau despre un model anume ?
in afara de 805, care este mai noua si pe care s-a pus mare pret,
pentru care s-au incins si aici ceva discutii,
ai ascultat si altceva din seria 800 ?
daca da, pe ce amplificare, cu ce sursa, cu ce cabluri, pe ce muzica ?
da-ne niste referinte ca sa stim ce sa evitam sau sa nu cumparam
altfel, pot sa cred ca esti intr-o mare ceata SF !
salutari. _________________ I DON'T REGRET MY PAST, I JUST REGRET THE TIME I'VE WASTED WITH THE WRONG PEOPLE ! |
|
Sus |
|
|
momolo2 Vizitator
|
Trimis: Vin Aug 01, 2008 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | altfel, pot sa cred ca esti intr-o mare ceata SF ! | e subtila rau! Se poate intepreta in functie de o virgulitza care lipseste de pe tastatura americaneasca, adica:
1. ceatza SF
2. ceata SF
 |
|
Sus |
|
|
grig

Conectat la: 04 Aug 2005 Mesaje: 640 Locatie: Iasi
|
Trimis: Vin Aug 01, 2008 11:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
momolo, welcome back!
Ar putea fi si "ceatza Science-Fiction"... _________________ „Fiecare are gusturile lui în muzică... N-are cum să asculte toată lumea numai Schopenhauer.”
-- Costi Ioniță -- |
|
Sus |
|
|
|