FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
20 ways to calm down your noisy neighbours

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Cafenea
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
omudenisip

Conectat la: 05 Iun 2006

MesajTrimis: Vin Apr 11, 2008 8:02 am    Titlul subiectului: 20 ways to calm down your noisy neighbours Raspunde cu citat (quote)

20 faēons de calmer des voisins bruyants...

20 ways to calm down your noisy neighbours

Vos voisins commencent à vous gonfler avec leurs bruits incessants Question votre vengeance peut être terrible Laughing

Du bruit, du bruit, du bruit ... de la perceuse au cri d'horreur Smile

01-Drill.mp3
02-Party (at least 200 people).mp3
03-orgasm (outstanding).mp3
04-train.mp3
05-drum (played by a child).mp3
06-inhuman screams.mp3
07-walking (high heels).mp3
08-domestic squabble.mp3
09-doors banging.mp3
10-bowling.mp3
11-unhappy dog.mp3
12-practising scales (violin).mp3
13-traffic jam.mp3
14-garbage truck.mp3
15-new born.mp3
16-phone ringing.mp3
17-ball game.mp3
18-pigeons.mp3
19-spring cleaning.mp3
20-cock-a-doodle-doo.mp3

A great way to get back at those noisy neighbors! Give them a taste of their own medicine with any one of these 20 ear-splitting sound effect tracks. Anyone who's ever lived in an apartment will really appreciate this hilarious CD! Earplugs supplied for your listening pleasure. Imported from France.

Tracks include: 1) Drill; 2) Party (At Least 200 People); 3) Orgasm (Outstanding); 4) Train; 5) Drum (Played by a Child); 6) Inhuman Screams; 7) Walking (High Heels); Cool Domestic Squabble; 9) Doors Banging; 10) Bowling; 11) Unhappy Dog; 12) Practicing Scales (Violin); 13) Traffic Jam; 14) Garbage Truck; 15) Newborn; 16) Phone Ringing; 17) Ball Game; 1Cool Pigeons; 19) Spring Cleaning; and 20) Cock-a-Doodle-Doo!

mp3@160/19.6 Mb

http://rapidshare.com/files/104721190/le_cd_de_la_revanche.rar
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Apr 11, 2008 8:02 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
c6t9

Conectat la: 12 Feb 2004

MesajTrimis: Vin Apr 11, 2008 1:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

domnu, ati lansat o isterie in masa cu discul asta. deja incep cunoscutii mei sa-l foloseasca.

culmea e ca-l am si eu, dar nu luat de aici.

Boggy15Hz

Conectat la: 17 Dec 2005
Locatie: Behind you... You don't believe me? I can see that you're reading this!

MesajTrimis: Lun Apr 14, 2008 3:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu am dat peste ele umbland pe SDC. Foarte tari, dar oricum, mai mult te dispera pe tine. Domestic Squable mi se pare cea mai bine inregistrata, insa trebuie s-o dai foarte tare sa puna botu' vecinii Laughing

Conectat la: 05 Iul 2006

MesajTrimis: Lun Apr 14, 2008 3:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Problema mare se pune la directionarea sunetului. Īntr-o locuinta normala, se prinde vecinul imediat ca e de la tine. Daca s-a putea pozitiona sursa de zgomot de asa natura īncīt "cel pedepsit" sa nu-si dea seama de unde vine, ar fi ideal Wink
Sus
Boggy15Hz

Locatie: Behind you... You don't believe me? I can see that you're reading this!

MesajTrimis: Lun Apr 14, 2008 4:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai... de dupa perete... ca doar nu trebuie s-o auda 5.1, sa simta ca-i la el in casa. Boxele, puse in celalat capat al camerei(opus peretelui vecinului), de preferat cat mai in colturi, se descurca foarte bine...

MesajTrimis: Lun Apr 14, 2008 4:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Boggy15Hz a scris:
ca doar nu trebuie s-o auda 5.1, sa simta ca-i la el in casa. ...
Pai asta e. Sa simta ca-i la el acasa. asta-i interesant Wink
Ca-i bate careva toba-n cap, ca-i trece trenu prin dormitor, ca-i urla bebelusu līnga el īn pat, īn asa hal īncīt sa-si ia cīmpii Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
Boggy15Hz

MesajTrimis: Lun Apr 14, 2008 4:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu ma gandeam la alea cu bataia si bormasina... Da, ar fi interesant, si se poate face, insa trebuie sa patrunzi la Nea' Gicu in casa sa-i pui niste difuzoare unidirectionale(cu ultrasunete). Laughing
http://www.browninnovations.com/sonicbeam.html

MesajTrimis: Lun Apr 14, 2008 4:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Boggy15Hz a scris:
Eu ma gandeam la alea cu bataia si bormasina... Da, ar fi interesant, si se poate face, insa trebuie sa patrunzi la Nea' Gicu in casa sa-i pui niste difuzoare unidirectionale(cu ultrasunete). Laughing
http://www.browninnovations.com/sonicbeam.html
Si daca se poate fara cablu cu transmisia semnalului prin radiounde de 2,4 Ghz.
Paralel, o videocamera ascunsa unde sa-l tragi si sa pui ulterior videoul pe You Tube ca sa aiba de ce sa rīda lumea cīnd īsi ia cīmpii Laughing Laughing Laughing
Sus
Boggy15Hz

MesajTrimis: Lun Apr 14, 2008 4:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca as reusi treaba asta, i-as pune niste voci trecute prin sintetizator, sa para voci de stafii, si l-as indemna... diverse... Laughing
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Cafenea Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum