FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Tratament Acustic ....

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
wwstefan

Conectat la: 15 Feb 2008

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2008 12:06 pm    Titlul subiectului: Tratament Acustic .... Raspunde cu citat (quote)

Sunt incepator in chestiile astea..... si de aceea incerc sa caut cat mai multe informatii
Detin un cielo si doresc sa ii montez un sistem audio cat de cat decent ....
am cumparat player Brisbane SD48 Amplificator 4canale JBL CS60.4 Subwoofer GTb 1200 blaupunkt difuzoare blaupunkt THc 172 de 16cm pt spate , THx 132 de 13 pt portiere si 2 mici GTx 352 de 9cm care intra undeva in bord in locul celor originale de la cielo ..... mai am de luat un condensator si inca un amp pt subwoofer (care daca puteti sa ma ajutati cu o idee ar fi super)
Problema mea este alta totusi ..... insonorizarea .... aici oricat de mult as cauta nu gasesc niste detalii mai explicite ca sa ma poata ajuta. Cat vine vorba despre bani sa fie ca pentru buzunarul unui student Smile)
Mc mult si astept niste pareri.

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2008 12:06 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
apanoiu

Conectat la: 17 Feb 2004

MesajTrimis: Lun Mai 26, 2008 8:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ca insonorizare nu iti recomanda sa te atingi de podea, eu la Matiz am ditamai blana pe podea, deci la Cielo e si mai bine.
Probabil cel mai de efect este cu Dynamat pe tabla de la usi. Poate si pe tavan...
Succes.
Nu uita sa ne arati poze cu ce faci..
Ai grija sa nu iti sparga baietii masina.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
wwstefan

Conectat la: 15 Feb 2008

MesajTrimis: Lun Mai 26, 2008 9:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Smile sper sa nu imi sparga nimeni masina ..... cat despre insonorizare mai astept raspunsuri ....
se pare ca nu prea multi stiu la cat de mare e forumul ma mir ca nu e la fel ca pe home cinema .....
anyway mc pt msg

frigmario

Conectat la: 28 Iul 2006

MesajTrimis: Sam Mai 31, 2008 11:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Gasesti atatea chestii pe internet despre insonorizare ...
Arunca o privire pe site-ul asta de exemplu http://www.cardomain.com/ride/189943 .
Tipul a investit o groaza de bani in masina , dar poti urma pasii lui la insonorizarea usilor .
Ca materiale poti folosi cu incredere Dynamat sau alte firme .
Nu trebuie sa acoperi toata suprafata usii (costurile sunt destul de mari) . Poti sa acoperi doar suprafetele de tabla care crezi ca o sa intre in vibratii .... suprafetele mai mari , fara intarituri .
De recomandat ar fi macar in jurul difuzoarelor sa lipesti niste dynamat .
Daca vrei poti insonoriza si portbagajul .

SPOR LA MUNCA

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum