Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
cosminbro

Conectat la: 02 Mai 2008 Mesaje: 1866 Locatie: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Sam Mai 03, 2008 4:07 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
ttsto
Conectat la: 30 Ian 2007 Mesaje: 419 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mai 04, 2008 9:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Ar fi interesant sa ne spui ce ai dori sa aiba in mod neaparat receiverul tau, sau ce calitati cauti. De ex daca vrei decodare formate audio HD ai eliminat mare parte din lista.
Personal cred ca cel mai bun pentru muzica din lista ta este NAD 775, avand ca minus faptul ca nu decodeaza formatele audio HD ci trebuie sa le primeasca in LPCM pe HDMI. Atentie ca NAD T765 (modelul meu) accepta doar video pe HDMI _________________ Stereo: Squeezebox Touch, CA DacMagic, HK-990, Kef iQ7
Multicanal: Oppo BDP-83, NAD T765-HD, HK-990, Kef iQ7 + iQ3 + iQ6c + PSW2500
Cabluri: Digital - Chord Signature SPDIF; Analog - Chord Chorus XLR, Chord Chorus MK1; Boxe - Chord Epic Super Twin, QED Silver Anniversary XT
Control: Squeezebox Controller, Logitech Harmony One
Muzica: http://www.last.fm/user/ttsto/library |
|
Sus |
|
|
cosminbro

|
Trimis: Dum Mai 04, 2008 11:29 am Titlul subiectului: |
|
|
ttsto a scris: | Ar fi interesant sa ne spui ce ai dori sa aiba in mod neaparat receiverul tau, sau ce calitati cauti. De ex daca vrei decodare formate audio HD ai eliminat mare parte din lista.
Personal cred ca cel mai bun pentru muzica din lista ta este NAD 775, avand ca minus faptul ca nu decodeaza formatele audio HD ci trebuie sa le primeasca in LPCM pe HDMI. Atentie ca NAD T765 (modelul meu) accepta doar video pe HDMI |
Da, vreau decodare audio HD - vreau sa fie o investitie pe termen mai lung.
Am mai studiat si eu o gramada de review-uri si am auzit numai lucruri grozave despre Marantz SR8002 - cica e si pt. audiofili si pt. cinefili :d.... Are careva vreo impresie mai mult sau mai putin personala despre acest receiver ? |
|
Sus |
|
|
cosminbro

|
Trimis: Mar Mai 06, 2008 2:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu imi poate nimeni sugera nimic ?  |
|
Sus |
|
|
ttsto
|
Trimis: Mar Mai 06, 2008 7:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poate a evoluat Marantz, mie seria veche de SR-uri (x001) mi s-a parut cam moale, necontroland foarte bine dinamica necesara in Home Theatre.
Cred ca e greu sa-ti dea cineva azi o recomandare "pe ascultate" la modelele noi cu procesare audio pe formatele HD lossless. Singurul de care am citit de foarte bine in review-uri este Onkyo 875, insa nu l-am ascultat
O sugestie ar fi sa mergi pe forumuri straine, eu am gasit multe sfaturi utile pe www.ecoustics.com, de ex pe forum sectiunea de receivere http://forum.ecoustics.com/bbs/messages/1/18.html
La boxe te-ai gandit? Dar la sursa (player universal, BR Player...) _________________ Stereo: Squeezebox Touch, CA DacMagic, HK-990, Kef iQ7
Cabluri: Digital - Chord Signature SPDIF; Analog - Chord Chorus XLR, Chord Chorus MK1; Boxe - Chord Epic Super Twin, QED Silver Anniversary XT
|
Sus |
|
|
cosminbro

|
Trimis: Mie Mai 07, 2008 8:41 am Titlul subiectului: |
|
|
ttsto a scris: |
La boxe te-ai gandit? Dar la sursa (player universal, BR Player...) |
M-am gandit si la boxe . Receiverul si boxele sunt partea de maxim interes pt. mine. M-am orientat spre un sistem Focal si in urma recomandarilor primite aici:
http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=20385 , dar decizia finala o voi lua dupa ce le voi asculta...
Playerul BR cred ca va fi Pioneer BDP-LX70, ce zici ? Interesant e ca, chiar si acest player, care cred ca e cel mai scump de la noi, nu e decat pe BR 1.0 nu 2.0. Stii sa vanda careva in RO player pe 2.0 ? |
|
Sus |
|
|
ttsto
|
Trimis: Mie Mai 07, 2008 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi pare rau, dar la BR m-ai pierdut, inca nu am intrat in asa ceva. Citisem undeva ca modelul indicat de tine ar avea avantajul de a include componente de calitate, spre deosebire de alte modele inclusiv de la pio, dar asta e tot ce stiu sa-ti raspund _________________ Stereo: Squeezebox Touch, CA DacMagic, HK-990, Kef iQ7
|
Sus |
|
|
mselescu

Conectat la: 04 Aug 2004 Mesaje: 1988 Locatie: Baia Mare
|
Trimis: Joi Mai 08, 2008 8:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Playere Blu-Ray de profil 2.0 inca nu au aparut.
Primul model prezentat in ianuarie 2008 si anuntat pentru aceasta vara la comercializare(evident prima oara in USA apoi UK si mai tirziu in restul Europei) este Panasonic BD-50(asta daca nu vor apare intirzieri ca de obicei cind e vorba de BR si mai ales de profilul 2.0).
Playerul BR Pioneer LX70 este in acest moment , din punct de vedere calitativ, cel mai bun care se comercializeaza la noi dar trebuie imperecheat cu un AVR pe masura care sa poata prelua prin HDMI , HD bitstream si sa poata prelucra(decoda) noile formate audio HD. _________________ A invata de la cei cu experienta poate fi un cistig dar niciodata o rusine !!! |
|
Sus |
|
|
dragogabriel
Conectat la: 11 Noi 2003 Mesaje: 100 Locatie: UK
|
Trimis: Joi Mai 08, 2008 8:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
A mai fost o discutie similara plecand de la Denon 3808. Produsele enumerate de tine fac parte cam din aceasi categorie de pret/calitate, eu eventual as mai adauga si Sony 5300.
Pentru Denon/Yamaha/Onkyo/Marantz/Sony gasesti pe avforums foarte multe informatii si multe persoane care au aceasi dilema ca tine (si eu am avut-o acum 2 luni).
Cum s-a mai amintit conteaza si ce urmaresti: sa decodeze audio HD, upscaling, filme/muzica, sunet cald, ce boxe ai, putere, consum in sarcina/standby, usurinta folosire telecomanda, telecomanda cu macro comenzi, probleme de service, update firmware, zone audio... _________________ Gabi
Yamaha RX3800 Canton GLE409 Pioneer LX60d Arcam MS250 |
|
Sus |
|
|
dragogabriel
Conectat la: 11 Noi 2003 Mesaje: 100 Locatie: UK
|
Trimis: Joi Mai 08, 2008 8:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Am uitat exact receiverul de la care am inceput cautarile: Pioneer LX60 sau LX70. _________________ Gabi
Yamaha RX3800 Canton GLE409 Pioneer LX60d Arcam MS250 |
|
Sus |
|
|
Rycher

Conectat la: 14 Feb 2006 Mesaje: 4717 Locatie: București sau Oradea
|
Trimis: Joi Mai 08, 2008 10:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Într-adevăr, cel mai bun player BR în acest moment, cel puțin teoretic, este Pioneer LX70. Din păcate prețul este prea mare (o mie și de euro) pentru o diferență prea mică de calitate a imaginii (pe care eu, unul, la o vizionare rapidă, nu am sesizat-o...) față de playerele de 400 de euro. Playere de profil 2.0 (nativ), mai la toamnă, cred eu... _________________ Nu mai intru în conflicte analog vs. digital audio. Analogul audio rules !
Onkyo Integra 1057F + Shure M97XE with Jico Nippon Super Analogue Stylus
Nakamichi BX300 + Nakamichi LX5 |
|
Sus |
|
|
cosminbro

|
Trimis: Joi Mai 08, 2008 5:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
mselescu a scris: | Playerul BR Pioneer LX70 este in acest moment , din punct de vedere calitativ, cel mai bun care se comercializeaza la noi dar trebuie imperecheat cu un AVR pe masura care sa poata prelua prin HDMI , HD bitstream si sa poata prelucra(decoda) noile formate audio HD. |
Am inteles ca Pioneer LX70 nu are HDMI 1.3 Asta inseamna ca nu poate scoate la iesire HD bitstream pt. DTS HD Master Audio ? Pentru ca, de exemplu, Panasonic BD-30 are HDMI 1.3 si scoate DTS Master Audio bitstream... |
|
Sus |
|
|
mselescu

|
|
Sus |
|
|
mselescu

|
|
Sus |
|
|
cosminbro

|
Trimis: Joi Mai 08, 2008 5:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aha ! Subtila diferenta
In alta ordine de idei, stii ceva vis-a-vis de redarea CD-Audio ? Crezi ca s-ar putea compara cu un player bun CD-Audio ? |
|
Sus |
|
|
|