FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Recomandare Receiver
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
cosminbro

Conectat la: 02 Mai 2008

MesajTrimis: Sam Mai 03, 2008 4:07 pm    Titlul subiectului: Recomandare Receiver Raspunde cu citat (quote)

Salut,

Trebuie sa fac o alegere intre:

1. Yamaha RX-V3800
http://www.avstore.ro/receivere/yamaha-rx-v3800/
2. Denon AVR-3808
http://www.avstore.ro/receivere/denon-avr-3808/
3. Onkyo TX-SR875
http://www.avstore.ro/receivere/onkyo-tx-sr875/
4. Marantz SR7002
http://www.avstore.ro/receivere/marantz-sr7002/

In afara de asta, recomandati-mi-l pe care il considerati cel mai bun (movie si muzica) dintre urmatoarele (poate fac un efort si dau putin mai mult Smile) :
- Marantz SR8001
- Marantz SR7002
- Yamaha RX-V3800
- Denon AVR-3808
- NAD T765 A/V Surround Sound Receiver
- Harman/Kardon AVR 745
- Marantz SR8002
- NAD T775 A/V Surround Sound Receiver
- Denon AVR-4308

Cu multumiri anticipate Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Sam Mai 03, 2008 4:07 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
ttsto

Conectat la: 30 Ian 2007

MesajTrimis: Dum Mai 04, 2008 9:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ar fi interesant sa ne spui ce ai dori sa aiba in mod neaparat receiverul tau, sau ce calitati cauti. De ex daca vrei decodare formate audio HD ai eliminat mare parte din lista.

Personal cred ca cel mai bun pentru muzica din lista ta este NAD 775, avand ca minus faptul ca nu decodeaza formatele audio HD ci trebuie sa le primeasca in LPCM pe HDMI. Atentie ca NAD T765 (modelul meu) accepta doar video pe HDMI

Control: Squeezebox Controller, Logitech Harmony One
Muzica: http://www.last.fm/user/ttsto/library
Sus
cosminbro

MesajTrimis: Dum Mai 04, 2008 11:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ttsto a scris:
Ar fi interesant sa ne spui ce ai dori sa aiba in mod neaparat receiverul tau, sau ce calitati cauti. De ex daca vrei decodare formate audio HD ai eliminat mare parte din lista.

Personal cred ca cel mai bun pentru muzica din lista ta este NAD 775, avand ca minus faptul ca nu decodeaza formatele audio HD ci trebuie sa le primeasca in LPCM pe HDMI. Atentie ca NAD T765 (modelul meu) accepta doar video pe HDMI

Da, vreau decodare audio HD - vreau sa fie o investitie pe termen mai lung.
Am mai studiat si eu o gramada de review-uri si am auzit numai lucruri grozave despre Marantz SR8002 - cica e si pt. audiofili si pt. cinefili :d.... Are careva vreo impresie mai mult sau mai putin personala despre acest receiver ?
Sus
cosminbro

MesajTrimis: Mar Mai 06, 2008 2:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu imi poate nimeni sugera nimic ? Very Happy
Sus
ttsto

MesajTrimis: Mar Mai 06, 2008 7:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poate a evoluat Marantz, mie seria veche de SR-uri (x001) mi s-a parut cam moale, necontroland foarte bine dinamica necesara in Home Theatre.

Cred ca e greu sa-ti dea cineva azi o recomandare "pe ascultate" la modelele noi cu procesare audio pe formatele HD lossless. Singurul de care am citit de foarte bine in review-uri este Onkyo 875, insa nu l-am ascultat

O sugestie ar fi sa mergi pe forumuri straine, eu am gasit multe sfaturi utile pe www.ecoustics.com, de ex pe forum sectiunea de receivere http://forum.ecoustics.com/bbs/messages/1/18.html

La boxe te-ai gandit? Dar la sursa (player universal, BR Player...)

Sus
cosminbro

MesajTrimis: Mie Mai 07, 2008 8:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ttsto a scris:

La boxe te-ai gandit? Dar la sursa (player universal, BR Player...)

M-am gandit si la boxe Very Happy. Receiverul si boxele sunt partea de maxim interes pt. mine. M-am orientat spre un sistem Focal si in urma recomandarilor primite aici:
http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=20385 , dar decizia finala o voi lua dupa ce le voi asculta...

Playerul BR cred ca va fi Pioneer BDP-LX70, ce zici ? Interesant e ca, chiar si acest player, care cred ca e cel mai scump de la noi, nu e decat pe BR 1.0 nu 2.0. Stii sa vanda careva in RO player pe 2.0 ?
Sus
ttsto

MesajTrimis: Mie Mai 07, 2008 11:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi pare rau, dar la BR m-ai pierdut, inca nu am intrat in asa ceva. Citisem undeva ca modelul indicat de tine ar avea avantajul de a include componente de calitate, spre deosebire de alte modele inclusiv de la pio, dar asta e tot ce stiu sa-ti raspund
Sus
mselescu

Conectat la: 04 Aug 2004

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 8:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Playere Blu-Ray de profil 2.0 inca nu au aparut.

Primul model prezentat in ianuarie 2008 si anuntat pentru aceasta vara la comercializare(evident prima oara in USA apoi UK si mai tirziu in restul Europei) este Panasonic BD-50(asta daca nu vor apare intirzieri ca de obicei cind e vorba de BR si mai ales de profilul 2.0).

Playerul BR Pioneer LX70 este in acest moment , din punct de vedere calitativ, cel mai bun care se comercializeaza la noi dar trebuie imperecheat cu un AVR pe masura care sa poata prelua prin HDMI , HD bitstream si sa poata prelucra(decoda) noile formate audio HD.

dragogabriel

Conectat la: 11 Noi 2003

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 8:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salut,

A mai fost o discutie similara plecand de la Denon 3808. Produsele enumerate de tine fac parte cam din aceasi categorie de pret/calitate, eu eventual as mai adauga si Sony 5300.
Pentru Denon/Yamaha/Onkyo/Marantz/Sony gasesti pe avforums foarte multe informatii si multe persoane care au aceasi dilema ca tine (si eu am avut-o acum 2 luni).
Cum s-a mai amintit conteaza si ce urmaresti: sa decodeze audio HD, upscaling, filme/muzica, sunet cald, ce boxe ai, putere, consum in sarcina/standby, usurinta folosire telecomanda, telecomanda cu macro comenzi, probleme de service, update firmware, zone audio...

dragogabriel

Conectat la: 11 Noi 2003

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 8:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am uitat exact receiverul de la care am inceput cautarile: Pioneer LX60 sau LX70.
Rycher

Conectat la: 14 Feb 2006

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 10:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Într-adevăr, cel mai bun player BR în acest moment, cel puțin teoretic, este Pioneer LX70. Din păcate prețul este prea mare (o mie și de euro) pentru o diferență prea mică de calitate a imaginii (pe care eu, unul, la o vizionare rapidă, nu am sesizat-o...) față de playerele de 400 de euro. Playere de profil 2.0 (nativ), mai la toamnă, cred eu...
Sus
cosminbro

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 5:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mselescu a scris:
Playerul BR Pioneer LX70 este in acest moment , din punct de vedere calitativ, cel mai bun care se comercializeaza la noi dar trebuie imperecheat cu un AVR pe masura care sa poata prelua prin HDMI , HD bitstream si sa poata prelucra(decoda) noile formate audio HD.

Am inteles ca Pioneer LX70 nu are HDMI 1.3 Asta inseamna ca nu poate scoate la iesire HD bitstream pt. DTS HD Master Audio ? Pentru ca, de exemplu, Panasonic BD-30 are HDMI 1.3 si scoate DTS Master Audio bitstream...
Sus
mselescu

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 5:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poate scoate HD bitstream Dolby TrueHD si DTS-HD MA.

http://www.pioneer.eu/eur/products/45/64/222/BDP-LX70A/index.html

mselescu

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 5:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Modelul pe care l-am dat in link este LX70A, stie si Dolby TrueHD si DTS-HD MA.

Modelul LX70 stie numai Dolby TrueHD.

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/84/222/BDP-LX70/index.html#mainFeatures

cosminbro

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 5:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mselescu a scris:
Modelul pe care l-am dat in link este LX70A, stie si Dolby TrueHD si DTS-HD MA.

Modelul LX70 stie numai Dolby TrueHD.

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/84/222/BDP-LX70/index.html#mainFeatures

Aha ! Subtila diferenta Very Happy

In alta ordine de idei, stii ceva vis-a-vis de redarea CD-Audio ? Crezi ca s-ar putea compara cu un player bun CD-Audio ?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ? Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatorul
Pagina 1 din 4

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum