FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
lacrimosa

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stiri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
batranul

Conectat la: 27 Oct 2003

MesajTrimis: Dum Iun 22, 2008 1:56 pm    Titlul subiectului: lacrimosa Raspunde cu citat (quote)

''Celebrul grup german Lacrimosa a confirmat prezența la Festivalul de la Sibiu, pentru data de 18 iulie.

Stilul inconfundabil, ce îmbină melancolia cu duritatea heavy metal și muzica simfonică, la care se adaugă charisma celor doi "principali", Tillo Wolf și Anne Nurmi, fac din Lacrimosa una dintre cele mai valoroase formații de gen, cu o remarcabilă și electrizantă prezență scenică. Pînă în prezent, Lacrimosa are la activ nouă albume de studio de mare succes, o colaborare cu celebra London Symphony Orchestra și mai multe turnee mondiale în Europa, America Centrală și de Sud.

La cea de-a treia ediție a Festivalului Artmania, desfășurat în zilele de 18 și 19 iulie, pînă acum au confirmat Agua de Annique, Atrocity, Gamma Ray, Leaves Eyes, Tiamat și Lacrimosa, nume mari și foarte mari ale muzicii rock. ''
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Iun 22, 2008 1:56 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
batranul

Conectat la: 27 Oct 2003

MesajTrimis: Dum Iun 22, 2008 2:00 pm    Titlul subiectului: lacrimosa Raspunde cu citat (quote)

foto :

lacrimosa4.jpg
 Description:
 Filesize:  56.19 KB
 Viewed:  194 Time(s)

lacrimosa4.jpg

Sus
Delta04

Conectat la: 14 Iul 2007

MesajTrimis: Dum Iun 22, 2008 4:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu o sa fiu prezent la tot festivalul, cu toate ca ma sperie un pic ideea de cort. Sunt tare curios cum or sa sune live pe langa Lacrimosa, cei de la Tiamat. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
cosminnichitov

Conectat la: 03 Mar 2004

MesajTrimis: Dum Iun 22, 2008 7:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Delta04 a scris:
Eu o sa fiu prezent la tot festivalul, cu toate ca ma sperie un pic ideea de cort. Sunt tare curios cum or sa sune live pe langa Lacrimosa, cei de la Tiamat. Very Happy

Covirtirul ala-i jenant. Pacat ca organizatorii au acceptat asa ceva.

Delta04

Conectat la: 14 Iul 2007

MesajTrimis: Dum Iun 22, 2008 9:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sincer nu vreau sa ma gandesc, un cort cu 4000 persoane, si SPL-ul la maxim in luna iulie ... cum poate sa fie. Am inteles ca nu se va fuma in interior, o sa fie un fel de curte exterioara in care se pot trage pipe. Ma rog, nu sunt fumator, deci asta nu ma deranjeaza...dar pt altii e cam de cacao. Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Rycher

Conectat la: 14 Feb 2006

MesajTrimis: Lun Iun 23, 2008 1:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lacrimosa au una dintre cele mai bune piese gothic metal pe care le-am auzit vreodata, Copy Cat.
Sus
Rycher

Conectat la: 14 Feb 2006

MesajTrimis: Lun Iun 23, 2008 1:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acuma m-am uitat la disc, de fapt e Copycat, de pe Inferno. Si acum vad ca e scos la Hall of Sermon, si mi-am amintit ca e chiar casa de discuri a lui Tillo Wolff.
Sus
Human

Conectat la: 01 Noi 2003

MesajTrimis: Vin Iun 27, 2008 2:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rycher a scris:
Lacrimosa au una dintre cele mai bune piese gothic metal pe care le-am auzit vreodata, Copy Cat.

lacrimosa este gothic rock nu gohtic metal.
acest gen se poate confunda foarte usor cu metalul, insa ei nu au nimic cu acest stil.
am intalnit o gramada de tipi care se considerau fani metal si asculatu lacrimosa convinsi ca sunt trupa de metal.
copy cat - este o piesa reusita. altfel imi plac mai mult albumele vechi ale lor (ex. inferno)
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stiri Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum