FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Magnat Monitor 220

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
linux

Conectat la: 09 Iun 2008

MesajTrimis: Dum Iul 13, 2008 1:39 am    Titlul subiectului: Magnat Monitor 220 Raspunde cu citat (quote)

Am auzit o gramada de lume pe acest forum ca vorbeste de Magnat Monitor 220 sunt asa de reusite si e bune ? :-/ poate imi eau si eu cinestie Very Happy
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Iul 13, 2008 1:39 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
costy28

Conectat la: 06 Mar 2007

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2008 1:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

NU stiu si eu as vrea sa aflu daca sunt chiar asa cum le lauda unii .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
GreuHip

Conectat la: 07 Iun 2008

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2008 2:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=19244
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Rares

Conectat la: 23 Mar 2006

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2008 2:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sincer, nu stiu cat de bune sunt (sau nu) pentru ca nu le-am ascultat niciodata.

Ceea ce sunt sigur este ca in general pe forumuri functioneaza foarte bine efectul de turma.

Cosmin_C

Conectat la: 04 Noi 2004

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2008 2:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Le-am ascultat pana acum in doua locatii diferite, prima oara mi-au placut si a doua oara mi-au placut foarte mult; de la alti producatori (Monitor Audio, Wharfedale, PSB, etc) boxe asemanatoare la calitate si sunet gasesti abia la ~3 ori mai multi bani...
Adu

Conectat la: 08 Oct 2007

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2008 3:43 pm    Titlul subiectului: Re: Magnat Monitor 220 Raspunde cu citat (quote)

linux a scris:
Am auzit o gramada de lume pe acest forum ca vorbeste de Magnat Monitor 220 sunt asa de reusite si e bune ? :-/ poate imi eau si eu cinestie Very Happy

Sunt boxe bune la bani putini...ca sa le pui in valoare sunetul, sunt importante cateva aspecte:
1.sursa care o detii (CD player, placa de sunet,etc.)
2.amplificarea
3.cablurile
4.dimensiunea camerei
5.muzica care o asculti

Roby_m

Conectat la: 01 Mar 2005

MesajTrimis: Vin Noi 21, 2008 1:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cosmin_C a scris:
Le-am ascultat pana acum in doua locatii diferite, prima oara mi-au placut si a doua oara mi-au placut foarte mult; de la alti producatori (Monitor Audio, Wharfedale, PSB, etc) boxe asemanatoare la calitate si sunet gasesti abia la ~3 ori mai multi bani...

Ai ascultat cumva si Crystal CR10 sau CR20? Sunt tare curios cum suna in comparatie cu Magnatul M220.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ? Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum