Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
grigore_35
Conectat la: 01 Dec 2003 Mesaje: 911 Locatie: Calan, jud. HD
|
Trimis: Mar Iul 15, 2008 11:41 am Titlul subiectului: Show-room in Timisoara |
|
|
Pentru iubitorii de muzica din Timisoara si nu numai, din data de 17 iulie, se deschide show-room de echipamente audio hi-fi si high-end pe Bulevardul 16 decembrie 1989, nr.38, ap 3.
Se pot face vizite la orice ora insa cu programare telefonica.
Pentru informatii: audioselect@gmail.com si tel:0727346705 |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mar Iul 15, 2008 11:41 am Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
danb
Conectat la: 10 Feb 2004 Mesaje: 1233 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Vin Iul 18, 2008 10:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Poate ar fi interesant sa anunti cite o auditie (de gen "azi de la ora ascultam o linie xxx pe boxe yyy"). Daca deranjeaza eventual faci o lista de email doar cu cei interesati. |
|
Sus |
|
|
grigore_35
Conectat la: 01 Dec 2003 Mesaje: 911 Locatie: Calan, jud. HD
|
Trimis: Sam Iul 19, 2008 9:00 am Titlul subiectului: |
|
|
danb a scris: | Poate ar fi interesant sa anunti cite o auditie (de gen "azi de la ora ascultam o linie xxx pe boxe yyy"). Daca deranjeaza eventual faci o lista de email doar cu cei interesati. |
A dreptate Dane, insa din cauza ca acest forum nu are o sectiune dedicata dealerilor audio nu pot sa postez aici decat strictul necesar. Deoarece am calitatea de dealer audio nu voi mai participa la discutii cu libertatea de dinainte, si se intelege de ce.
Pe celalalt forum exista o sectiune dedicat dealerilor audio-video si ma voi folosii de acest lucru pentru a face anunturi in numele firmei.
Pana cand site-ul meu va fi gata va rog ca pentru informatii proaspete sa accesati sectiunea respectiva.
Rog moderatorii, cat si pe colegii de forum sa nu se supere dar sunt la inceputul activitatii si sper sa ma inteleaga.
Multumesc pentru intelegere!
Cu respect, Grigore Macovei!
P.S. Se poate asculta orice combinatie de echipamente dintre cele pe care le am pe stoc. Iubitorul de muzica trebuie doar sa vina cu cd-urile sale si sa aiba timp la dispozitie pentru auditii. Auditiile pot dura oricat!
P.S.2 Ofer si cabluri pentru teste acasa!!! |
|
Sus |
|
|
costy28

Conectat la: 06 Mar 2007 Mesaje: 139 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Mar Iul 22, 2008 2:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu vin fiindca nu am bani sa cumpar hi-end asa ca s-ar putea sa vin doar daca ai cabluri pentru acasa gratis.  |
|
Sus |
|
|
|