FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
ce amplificator recomandati pentru Dynaudio Contour 1.1?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Adu

Conectat la: 08 Oct 2007

MesajTrimis: Mie Sep 03, 2008 9:00 pm    Titlul subiectului: ce amplificator recomandati pentru Dynaudio Contour 1.1? Raspunde cu citat (quote)

Ce amplificator puteti recomanda pentru aceste pretentioase boxe? Am inteles ca ar functiona destul de bine cu Primare; oare Primare i21 ar fi suficient pentru aceste boxe setoase de curent?

off-topic Am ascultat la un prieten o pereche de boxe Dynaudio Contour 1.1 pe un sistem dezechilibrat, cu inalte agresive, obositoare. Am observat ca amplificatorul nu avea suficienta putere sa conduca boxele, deja pe la ora 12 apareau distorsiuniile. Acest sistem era compus din amplif Denon PMA-1500AE, CD/SACD Denon DCD-1500AE, cabluri interconect Audioquest si de boxe Monster.

Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mie Sep 03, 2008 9:00 pm    Titlul subiectului: Mitica

Dynaudio contour 1.1.jpg
 Description:
 Filesize:  257.72 KB
 Viewed:  277 Time(s)

Dynaudio contour 1.1.jpg

Sus
aragorn

Conectat la: 15 Aug 2004

MesajTrimis: Joi Sep 04, 2008 6:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Boxe muzicale,insa asa cum ai mentionat foarte pretentioase.Cu amplificatorul Primare I 21 merg la limita.Nu sunt importanti watii ci curentul debitat de amplif.Cateva amplifuri care se potrivesc cu Dynaudio Contour 1.1:Bryston,Primare(A 30 sau preu+power),YBA sau Audio Refinement,Unison Research(in special cele cu tuburi),BAT,Jeff Rowland,PS Audio si cateva amplificatoare cu tuburi care sa aibe tramsformatoare de iesire serioase(de exemplu:Manley,Conrad Johnson).Daca ai achizitionat aceste boxe nu pot decat sa te felicit,insa trebuie sa-ti spun ca trebuiesc asociate cu echipamente mult mai scumpe decat valoarea lor.Set-upul unui sistem cu Dynaudio Contour 1.1,nu este usor de facut;sunt importante cablurile,standurile,amplasarea lor(au nevoie de spatiu pentru a se manifesta),camera si nu in ultumul rand tot lantul acustic(sursa,interconect,alimentari).In principiu pregateste-te sa platesti o suma de aprope trei ori mai mare cel putin pe amplificare,fata de cat ai platit pe boxe.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Serby

Conectat la: 01 Feb 2004

MesajTrimis: Joi Sep 04, 2008 10:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fac fata cu brio si integratele de la Plinius.
Dynaudio nu sunt foarte pretentioase, trebuie ai grija mare cu pozitionarea si in plus sa le asiguri doar un amplificator foarte serios, o sursa pe masura amplificarii si cabluri potrivite! Nimic mai simplu hihi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Stereophile Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum