Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Adu

Conectat la: 08 Oct 2007 Mesaje: 311 Locatie: Brasov
|
Trimis: Mie Sep 03, 2008 9:00 pm Titlul subiectului: ce amplificator recomandati pentru Dynaudio Contour 1.1? |
|
|
Ce amplificator puteti recomanda pentru aceste pretentioase boxe? Am inteles ca ar functiona destul de bine cu Primare; oare Primare i21 ar fi suficient pentru aceste boxe setoase de curent?
off-topic Am ascultat la un prieten o pereche de boxe Dynaudio Contour 1.1 pe un sistem dezechilibrat, cu inalte agresive, obositoare. Am observat ca amplificatorul nu avea suficienta putere sa conduca boxele, deja pe la ora 12 apareau distorsiuniile. Acest sistem era compus din amplif Denon PMA-1500AE, CD/SACD Denon DCD-1500AE, cabluri interconect Audioquest si de boxe Monster.
_________________ Pioneer PD-D6-J >Dnm RESON TBB045 >Rega BRIO 3 >Supra CLASSIC 2.5 >Revolver RW33 |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Mie Sep 03, 2008 9:00 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
Description: |
|
Filesize: |
257.72 KB |
Viewed: |
277 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
|
aragorn
Conectat la: 15 Aug 2004 Mesaje: 407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Sep 04, 2008 6:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Boxe muzicale,insa asa cum ai mentionat foarte pretentioase.Cu amplificatorul Primare I 21 merg la limita.Nu sunt importanti watii ci curentul debitat de amplif.Cateva amplifuri care se potrivesc cu Dynaudio Contour 1.1:Bryston,Primare(A 30 sau preu+power),YBA sau Audio Refinement,Unison Research(in special cele cu tuburi),BAT,Jeff Rowland,PS Audio si cateva amplificatoare cu tuburi care sa aibe tramsformatoare de iesire serioase(de exemplu:Manley,Conrad Johnson).Daca ai achizitionat aceste boxe nu pot decat sa te felicit,insa trebuie sa-ti spun ca trebuiesc asociate cu echipamente mult mai scumpe decat valoarea lor.Set-upul unui sistem cu Dynaudio Contour 1.1,nu este usor de facut;sunt importante cablurile,standurile,amplasarea lor(au nevoie de spatiu pentru a se manifesta),camera si nu in ultumul rand tot lantul acustic(sursa,interconect,alimentari).In principiu pregateste-te sa platesti o suma de aprope trei ori mai mare cel putin pe amplificare,fata de cat ai platit pe boxe.
|
|
Sus |
|
|
Serby

Conectat la: 01 Feb 2004 Mesaje: 1436 Locatie: Kronstadt
|
Trimis: Joi Sep 04, 2008 10:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Fac fata cu brio si integratele de la Plinius.
Dynaudio nu sunt foarte pretentioase, trebuie ai grija mare cu pozitionarea si in plus sa le asiguri doar un amplificator foarte serios, o sursa pe masura amplificarii si cabluri potrivite! Nimic mai simplu
|
|
Sus |
|
|
|