FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
recomandare amplificator.

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
petru2ioan

Conectat la: 11 Feb 2010

MesajTrimis: Dum Apr 18, 2010 3:23 pm    Titlul subiectului: recomandare amplificator. Raspunde cu citat (quote)

Salut. Ascult muzica pe niste boxe DiY, pe 3 cai cu bassi dintr-un P.audio hp12w cred, nu sunt sigur ce litera. Acum...deocamdata nu am amplificator, ascult pe un receiver imprumutat, firma "LDK", 5.1, hdmi, dvd, radio, usb, microfonu p.... masii ce mai are Smile)...Consumul lui este 200w, nu stiu cat vine asta in putere reala, dar de la 75% cam distorsioneaza...

Camera mea este de 8 m * 5m, iar tavanul are aprox 4 m inaltime, nu stiu de ce asa de inalt...Nu stiu din ce motiv eu nu am pic de bass in camera, decat daca stau in colturi, dar nici acolo nu-i cine stie ce (cu boostul la maxim plus ceva din winamp)..

Pe rock, vocal, ambiental si alte cateva genuri suna frumos pt ca inaltele sunt destul de bine definite, iar mediile joase (pana in 800 hz) imi vin din wooferul mare...dar daca ascult David Guetta la maxim nu am bassul care sa-mi darame camera....ce recomandati? Prost pozitionate, amplificator prost, camera prea mare...sau de cumparat/facut un subwoofer zdravan?

Cred si mai ales sper ca e vina amplificatorului, asa ca daca asta este recomandati-mi unul, va rog.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Dum Apr 18, 2010 3:23 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Serby

Conectat la: 01 Feb 2004

MesajTrimis: Dum Apr 18, 2010 6:14 pm    Titlul subiectului: Re: recomandare amplificator. Raspunde cu citat (quote)

petru2ioan a scris:

iar tavanul are aprox 4 m inaltime, nu stiu de ce asa de inalt...

...dar daca ascult David Guetta la maxim nu am bassul care sa-mi darame camera....ce recomandati

Camerele se faceau mai inalte pentru a putea flatula in voie fara a-i deranja pe cei din jur. Din acelasi motiv tencuiala tavanelor incaperilor vechi si inalte are multe crapaturi.

...

In ceea ce priveste bassul anemic iti recomand sa aprinzi o dinamita atunci cand vrei un sunet exploziv. Cu siguranta vei obtine ceea ce iti doresti, peretii se vor darama si cu putin noroc poate iti cade si o bucata de tavan in cap. Astfel o sa simti ce inseamna cu adevarat "un sunet cu greutate".
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
camel

Conectat la: 01 Oct 2008

MesajTrimis: Dum Apr 18, 2010 7:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna explicatie Serby ROFL

Pentru colegul care cauta amplificator,incearca un HK second hand Wink

petru2ioan

MesajTrimis: Dum Apr 18, 2010 8:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da, iti multumesc serby. Eh, casa mea nu are probleme cu tencuiala tavanului...deci fosti proprietari si actualii au avut grija sa flatuleze doar la vecini..
Prin urmare, de vina este doar amplificatorul? sau mai e si faptul ca sunt puse cam pe centrul peretelui si e camera prea mare...sau sunt proaste difuzoarele..mai stiu si eu..?
Sus
Serby

Conectat la: 01 Feb 2004

MesajTrimis: Dum Apr 18, 2010 10:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lasand gluma la o parte, ai nevoie de au amplificator mai puternic. Apropierea boxelor de perete va accentua bassul. Pentru un efect similar poti incerca sa modifici filtrul si sa atenuezi "un pic" mediile.
Sus
Schindler

Conectat la: 10 Sep 2008

MesajTrimis: Lun Apr 19, 2010 8:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pentru boxele tale si un amplificator Technics ar fi suficient ca si calitate. Si vei avea mult, mult bas .
Sus
nicu_martin

Conectat la: 02 Apr 2009

MesajTrimis: Lun Apr 19, 2010 11:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Te-ai trezit prea tarziu, am vandut subwooferul care ti-ar fi daramat peretii Laughing Laughing Laughing

Pe bune, la 160 m3, nu stiu ce amplificator sa-ti recomand, decat ceva profesional (2x250, 2x300, 2x500 W)...

MesajTrimis: Lun Apr 19, 2010 3:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumesc nicu_martin. Nu prea am bani de un Ecler sau care mai sunt atat de puternice Smile)...nu stiu cati watti are asta, trebuie sa o returnez in cateva zile...la cum vad eu difuzorul ala ca nu depaseste xmax 1 mm pana sa distorsioneze ii dau 2*30 fara comutatie (sper ca asta e termenul) (fara boost sta pe loc de-a dreptul)...bassul se simte un pic in plus dar nu are forta, e jegos, nici cine stie ce frecventa si nici adancime...oricum sunt sigur ca intr-o camera mai mica si pe un aplificator mai bun ar suna mult mai bine, dar nu stiu unde sa le pun...in camera mea de 8 m3 sunt cam overkill plus ca nu am loc...1. cu cat l-ai vandut si ce dif avea 2.un subwoofer de masina cum suna? ceva imi spune ca rup dar in camere mici
In concluzie, daca nu gasesc un HK sh, la ce ma uit cand aleg un amplificator? pioneerurile astea noi sunt ok? sherwood e ok? par destul de mari astea Confused
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ? Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum