FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Deck carcasa lemn

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
escu69

Conectat la: 01 Oct 2008

MesajTrimis: Sam Oct 02, 2010 12:38 pm    Titlul subiectului: Deck carcasa lemn Raspunde cu citat (quote)

Salut! Am o linie Pioneer blue series si as vrea sa o completez cu un deck CT-F850, problema e ca acest deck are carcasa de lemn, celelalte componente pe care le am sunt cu carcasa metalica. Stiti cumva daca dupa demontarea carcasei de lemn ramane carcasa metalica sau ramane "gol"? Nu am vazut niciodata unul cu cutie de lemn si asa cum sunt nu se prea potrivesc. Mersi!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Sam Oct 02, 2010 12:38 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
florinfloreanu

Conectat la: 06 Aug 2007

MesajTrimis: Sam Oct 02, 2010 10:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

in general cele in cabinet de lemn sunt mai rare, eu unul nu am vazut niciodata decat in poze. ce alte blue series ai?
Soul

Conectat la: 25 Apr 2007

MesajTrimis: Dum Oct 03, 2010 12:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu ramane carcasa metalica, daca vrei ca si acela sa fie cu carcasa metalica poate incerci un schimb cu cineva sa dai carcasa de lemn si sa-ti dea carcasa metalica Laughing
escu69

MesajTrimis: Dum Oct 03, 2010 12:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CT-F 600, TX-608, SA-508. Nu sunt ele varf de gama dar functioneaza si au aspect ireprosabil.
Sus
escu69

MesajTrimis: Mar Oct 05, 2010 7:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am renuntat, incerc sa gasesc unul cu carcasa metalica, un
850,900 sau950.
Sus
florinfloreanu

Conectat la: 06 Aug 2007

MesajTrimis: Mar Oct 05, 2010 10:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

escu69 a scris:
Am renuntat, incerc sa gasesc unul cu carcasa metalica, un
850,900 sau950.

gasesti pe okazii 750, 800, 900 si 950.
si 1250, daca te tin balamalele....

escu69

MesajTrimis: Mie Oct 06, 2010 9:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De 1250 n-am pomenit ca e pretul prea piperat, chiar si pe ebay... Pe okazii e cam loterie, de-ar fi toti ca tine sau inca vreo doi pe care-i stiu ar fi super!
Sus
Soul

MesajTrimis: Mie Oct 06, 2010 9:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce-mi creste inima ca le am pe toate, imi mai lipseste ct-f1000 am ratat unul de la marchis iar asta de pe okazii este cam zgariat... poate o sa apara totusi unul la orizont Rolling Eyes
Soul

MesajTrimis: Mie Oct 06, 2010 9:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Soul

MesajTrimis: Mie Oct 06, 2010 9:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Vintage Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum