FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Sfat achizitie AVR + sistem boxe 5.1

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
niz

Conectat la: 30 Dec 2008

MesajTrimis: Mar Dec 30, 2008 4:18 pm    Titlul subiectului: Sfat achizitie AVR + sistem boxe 5.1 Raspunde cu citat (quote)

Va rog sa ma ajutati cu un sfat: recent am achizitionat LCD Sony 40V4000 + PS3. As vrea ca in viitorul apropiat sa mai iau un amplituner + sistem boxe 5.1.

Cerintele mele pt. amplituner sunt urmatoarele:
1. Sa stie minim 5.1
2. Sa decodeze audio Blu-ray
3. Cel putin o intrare audio optic digital
4. Port HDMI
5. Tuner FM

Prefer sa fie tot de la Sony (m-am gandit la STR−DG820), dar nu este obligatoriu, daca aveti o propunere mai buna cam in acelasi buget, sunt deschis la opinii si sfaturi.
La difuzoare/boxe stiu ca Sony nu prea exceleaza, asa ca prefer o alta marca, dar nu prea ma pricep si nici nu am foarte mult timp sa sap pe net.

Precizez ca sisemul va fi montat intr-o camera de aprox. 30mp si va fi folosit pt muzica, filme (DVD & Blu-ray) si ps3 (in aceasta ordine).
Bugetul maxim alocat este de 3500 LEI, dar nu strica sa fie mai ieftin Smile

Multumesc si SARBATORI FERICITE!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Mar Dec 30, 2008 4:18 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
djkrys5

Conectat la: 25 Oct 2004

MesajTrimis: Vin Ian 16, 2009 11:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

chiar nu raspunde nimeni?

si eu sunt curios apropos de recomandari!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
apanoiu

Conectat la: 17 Feb 2004

MesajTrimis: Vin Ian 16, 2009 5:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din cate am testat eu, Sony nu prea poate face fata la cerintele de dinamica din filme, cel putin nu modelele ieftine..si o sa ai nevoie de forta, mai ales ca ai camera maricica.
De ce nu incerci NAD?
HDMI nu iti foloseste decat daca ai multe surse hdmi si prea putine inputuri in TV...lucru destul de rar intalnit pe meleagurile noastre.
Sus
bobi80

Conectat la: 18 Ian 2009

MesajTrimis: Dum Ian 18, 2009 12:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.teufel.de/de/

boxe de la 150 la 6000 de euro
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Ce sa cumpar ? Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum