Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
cri

Conectat la: 04 Oct 2004 Mesaje: 19
|
Trimis: Joi Oct 07, 2004 5:06 pm Titlul subiectului: Incinta acustica din difuzoare diverse |
|
|
Am niste incinte vechi facute fara a fi fost calculate in vreun fel, pe criteriul ca trebuiau sa intre intr-un anumit loc. Acum vreau sa folosesc difuzoarele si poate si cutiile ca sunt tare frumoase , dar nu am date despre difuzoare.
Ce ziceti puteti sa ma ajutati cu date despre dif. ca sa pot sa calculez alte incinte sau sa le modific pe acestea ?
Se pot face niste boxe din ce am eu?
Bass: Unitra Tonsil GDN 25/40/8 (cred ca 40W/8ohm)
Midd: IEI 31233 (40W/4 ohm), cu cutiile exterioare originale
Twe: IEI 820422 (50W/4 ohm)
Cutia are la exterior 78 cm*36cm*38cm si este din PAL de 20mm grosime . Este capitonata in interior cu spuma/burete de 4 cm grosime.A fost bass reflex si are o deschidere pentru tub de 5 cm diametru.
Aspectul este foarte frumos mai ales ca au si ornamentele de plastic exterioare originale ale difuzoarelor.
Ramane problema impedantelor diferita la dif dar daca parerile sunt "pro" cred ca am sa fac si amplifuri separate pentru bass/medii+inalte mai ales ca la aceasta putere destul de mica nu sunt probleme.
Astept cu interes sugestii si pareri.
va multumesc
Ultima modificare efectuata de catre cri la Vin Oct 08, 2004 8:56 am, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
|
Mitica Reclamagiu
|
Trimis: Joi Oct 07, 2004 5:06 pm Titlul subiectului: Mitica |
|
|
|
|
Sus |
|
|
Bytzu'
Conectat la: 18 Iun 2004 Mesaje: 36 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Oct 08, 2004 8:48 am Titlul subiectului: |
|
|
adica tu ai o incinta de 8m/4m/4m?
esti cumva din pipera?
si latifundar pe deasupra? _________________ 20 de milioane pe autobuz |
|
Sus |
|
|
cri

|
Trimis: Vin Oct 08, 2004 8:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Bytzu' a scris: | adica tu ai o incinta de 8m/4m/4m?
esti cumva din pipera?
si latifundar pe deasupra? |
Iti dai seama ca este o simpla greseala de tastare. "Spiritele" de acest gen nu cred ca au loc aici. Daca ai chef de comentarii acide poate gasesti loc de joaca in alta parte. |
|
Sus |
|
|
Bytzu'
Conectat la: 18 Iun 2004 Mesaje: 36 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Oct 08, 2004 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
ok, imi cer scuze, da nu crezi ca o iei prea in serios?
acum serios, cred ca era mai bine cu medii+inalte de 8Ohm si bass de 4, ai fi avut putere pe bass si claritate pe celelalte, dar merge si asa...
momentan nu prea am timp, dar cred ca pot face rost de proiectul cutiei pentru bass, repet , nu stiu cand _________________ 20 de milioane pe autobuz |
|
Sus |
|
|
cri

|
Trimis: Vin Oct 08, 2004 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
OK si de la mine.
Multumesc pentru sfat , dar din pacate difuzoarele exista si asta nu o pot schimba.
De asemenea cutia este bine facuta (solida) si foarte ingrijit finisata . Are dupa cum am spus si mastile exterioare originale ale difuzoarelor.
Am reusit sa gasesc aseara pe net datele difuzoarelor de basi , am cautat TONSIL si nu Unitra si am gasit . Mai am nevoie de date despre difuzoarele de medii si de inalte , despre care cred , dar nu sunt sigur , ca sunt cele de la boxele Jazz facute de "Electronica Industriala "
Astept in continuare sugestii.
multumesc |
|
Sus |
|
|
|